Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkesede hamile olduğumu söyledim napıcam bilmiyorum

ama senin elinde olan birşey değil ki cnm hepimizin başına gelebilir...allahtan başkası bilemez.

söylersin kimyasal gebelik geçirdim diye,,,bu çok bayanın başına gelen bir durum..dilerim sağlıkla bu dönemi kısa sürede atlatırsın cnm

Son düzenleme:

teşekkür ederim cnm kimyasal gebelik iyi birşeymi yani ben gebekalbiliyorum ama sperm yada yumurtanın kalitesindemi sorun var demek

bi saniye cnm cvp vereceğim..

cnm kimyasal gebelik çok korkulacak bir durum değilmiş...sperme veya yumurtaya bağlı değil galiba

kimyasal gebelik geçiren kadınlar tekrar diğer ay hamile kalabiliyormuş...

kanda hamile gibi görülüyormuş ilk başta ama kese olşmuyormuş..

sanırım adetle atıcaksın.

arkadaşlar gebeliğim kimyasal gebelikmiş artık malesef düşecek adet olmayı beklicem allahım bana sabır ver

geçmiş olsun cnm şimdi forumları takip ederken rastladım bende 3 aydır bebek istiyordum ilk ay hamile kalmışım ama kimyasal gebelikmiş...
2 ay oldu bunu yaşayalı

sağol cnm evet kanda var ama kendi yok şükür kürtaja gerek kalmadı

geçmiş olsun cnm şimdi forumları takip ederken rastladım bende 3 aydır bebek istiyordum ilk ay hamile kalmışım ama kimyasal gebelikmiş...
2 ay oldu bunu yaşayalı

ya ben üzüldüm ama yapacak birşey yok sende hamile kalınca söyledinmi herkese sonra kimyasal olunca insan yalancı durumuna düşüyor sanki dün öğreniyorsun var bugün öğreniyorsun yok

ya ben üzüldüm ama yapacak birşey yok sende hamile kalınca söyledinmi herkese sonra kimyasal olunca insan yalancı durumuna düşüyor sanki dün öğreniyorsun var bugün öğreniyorsun yok

hayır cnm kimseye hamile olduğumu söylemedim.bi o akşam anneme söyledim ama kesin değil düşebilirde dedim...benim adetim bi gelip bir gelmedi belirli aralıklarla ama hiç te bitmemişti 20 güne yakın sürdü.bu sebeple gitmiştim doktora.doktor herhangi bi sorun yok ama kan tahlili yapalım dedi.kimyasal gebelik olabilir dedi.kanda 54 mü ne çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam...gebelik görünüyor ama kanda dedi zaten ben şok oldum.5 gün sonra tekrar gelin dedi....ama doktor düşeceğini biliyordu zaten beni üzmek istemedi nolur nolmaz die bekletti sanırım.allahtan alttan muayene yapan doktora rast gelmedim çünkü çok korkuyorum zaten doktor korkusu olan biriyim...sonra zaten kanamam çok arttı düşük yaptığımı anladım ama bir ağrım bişeyim olmadı kürtajdan çok korkuyordum ama gerek kalmadı yine kasıklarımdan baktı...ama en çok sevindiğim hamile kalabiliyomuşum bunu öğrendim...2,5 senelik evliyim çok bekledik olmaz die korkuyordum...umarım bu ay tekrar yaşarım o heyecanı...ama hamilesin deyince resmen korktum şok oldum istemedimmm istedim tuhaf bi duygu idi...
he ama düştükten sonrada herkese söyledim düşük yaptım die çünkü insanlar çocuğumuz olmadığını falan düşünmeye başlamıştı

Son düzenleme:
şükür cnm iyi ki dış gebelik ya da boş gebelik olmamış...o durumlar daha ağır grçiyor..

evet kimyasalda kürtaja gerek yokmuş..

evet çok şükür öyle değilmiş kürtaja gerek kalmadı çok şükür ama hayal kırıklığı var işte döllenme var ama doktor ne kadar yıksalarda belki kalitesiz bir sperm dölledi diyor

bende hayatımda ilk defa kimyasal gebeliği bugünd duydum ama herkese söyleyerek iyimi ettim bilmiyorum şimdi nasıl söyleyecem diye düşünüyom

bende hayatımda ilk defa kimyasal gebeliği bugünd duydum ama herkese söyleyerek iyimi ettim bilmiyorum şimdi nasıl söyleyecem diye düşünüyom

canım geçmişte yazdıysanda okumadım senin nasıl gelişti?reglmi olmadın idrardamı çıktı?
benim o ay içime hep doğmuştu üstüne gördüm ben die nedense....
gebelik testinde çıkmadı zaten kanda çıktı benimkiside...
senin kanaman oldumu çok?
ben zaten hamilede kalsam ailem anne baba kayınvalide dışında kimseye söylemem belki onlara bile hemen söylemem ama eşim söyler:)süpriz olsun istiyorum hemde nazar değmesin belli olsun istiyorum...
bende hayatımda ilk duydum yaşadım

Son düzenleme:

benim kahverengi akıntım oluyordu ama adet olmuyordum bende kan testi yaptırdım onda çıktı ama ne yapacaksın işte martta doğacak diye düşünürken şimdi düşmesini bekliyorum .....

benim kahverengi akıntım oluyordu ama adet olmuyordum bende kan testi yaptırdım onda çıktı ama ne yapacaksın işte martta doğacak diye düşünürken şimdi düşmesini bekliyorum .....

evet bendede hep kahverengi gelmişti cnm sonralardan normal adete çevirdi adetim bitince uzunca bi süre kahverengi lekelenmelerim oldu.

Son düzenleme:

cnm beim ailemden başka kimse bilmiyor..4 aylık unca söylemeyi düşünüyorum.

neden yalancı durumuna düşeceksin..herkesin başına gelebilir..

çevreyi boşver...sana birşey omasın.

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İzmirli (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ??

A_emet26 ( ?asilama) 25 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ??

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Kardelenst (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…