arkadaşlar 8temmuz cuma günü ikinci aşılamam için start verdik.hiçbir problem yoktu.5gün menagon iğne kullandım bugün kontrolüm vardı.muayene sırasında drm rahimde polip oluştuğunu farketti.tedavimizi engelleyecek bir durm olmadığını söyledi.yumurtalar tam büyümediği için 3gün daha menagon iğne kullanıcam cumartesi tekrar kontrolüm var.
kızlar çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardım etsin sizce devam etmelimiyim tedaviye aşılama olmalımıyım.tüp bebekte düşük riski olduğu söyleniyor ama aşılamayla ilgil birşey bulamadım acilll yardımmmmm!!!!
bende ayın 11 de aşılama yaptırdım ama bende polikistik over var inş. sonucumuz pozitif olur
canım kusura bakma teşekkürler ancak geceleri nete girebiliyorum gündüz bazen giriyorum yolculuk hazırlığım ve misafirim var benim sorunum mayısta 1. aşılamam yapıldı ilk 4 gün kasıklarım ağrıdı 4. günde göğüs ve mide bulantısı 10. gün adet oldum çatlamamış yumurtam o yüzden erken olmuşum. 2 temmuzda 2. aşılamam oldu hiç ağrım yoktu bugün ikindiden beri kasıklarım ağrıyor midem kalkıyor durup durup 9. günde niye ağrı oldu bilen varmı?dinliyorum cnm sorabilirsin
canım kusura bakma teşekkürler ancak geceleri nete girebiliyorum gündüz bazen giriyorum yolculuk hazırlığım ve misafirim var benim sorunum mayısta 1. aşılamam yapıldı ilk 4 gün kasıklarım ağrıdı 4. günde göğüs ve mide bulantısı 10. gün adet oldum çatlamamış yumurtam o yüzden erken olmuşum. 2 temmuzda 2. aşılamam oldu hiç ağrım yoktu bugün ikindiden beri kasıklarım ağrıyor midem kalkıyor durup durup 9. günde niye ağrı oldu bilen varmı?inş hepimizin aşılamaları tutar:)
bu arada dayanamayıp dün kanda hcg me baktırdım 10.günüm oluyor 1.20 çıktı yani negatif 14. günüm salı ozaman yaptırmadığım içinmi düşük çıktı ???:26: değişirmi sonuç acaba ağrılarım hala var kafam çok karışık sinirlerim gerildi yaaaaaçok oldu ama şimdiden teşekkürler
canım kusura bakma teşekkürler ancak geceleri nete girebiliyorum gündüz bazen giriyorum yolculuk hazırlığım ve misafirim var benim sorunum mayısta 1. aşılamam yapıldı ilk 4 gün kasıklarım ağrıdı 4. günde göğüs ve mide bulantısı 10. gün adet oldum çatlamamış yumurtam o yüzden erken olmuşum. 2 temmuzda 2. aşılamam oldu hiç ağrım yoktu bugün ikindiden beri kasıklarım ağrıyor midem kalkıyor durup durup 9. günde niye ağrı oldu bilen varmı?inş hepimizin aşılamaları tutar:)
bu arada dayanamayıp dün kanda hcg me baktırdım 10.günüm oluyor 1.20 çıktı yani negatif 14. günüm salı ozaman yaptırmadığım içinmi düşük çıktı ???:26: değişirmi sonuç acaba ağrılarım hala var kafam çok karışık sinirlerim gerildi yaaaaaçok oldu ama şimdiden teşekkürler
pembesu arkadasim gecmis olsun, allah bunu unutturacak dert vermesin insallah.
amin canım emriyo doğsa zaten özürlü olacakmış doktor öyle söyledi çoçukta kromozom anormali olablirmiş o yüzden üzülmedim önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bebek doğurmak allah hepimizee nasip etsin inşallah
Aynen öyle canım benim.Amin inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
camenta sen ne yaptın cnm 3.denemen bildiğim kadarıyla ama neden tekrar aşılama deniyorsun tüp bebek değil ben tüp bebeğe geçicem bu sefer doktor öyle söyledi çünkü
Canım ben tüp bebek için ne kadar ısrarcıysam ,doktorumda aşılamadan sonuç alabileceğimiz konusunda bir o kadar ısrarcı.O nedenle önce Allah'a,sonra doktoruma güvenip 3.aşılamayıda deneyeceğim.Bu seferde kısmet olmazsa,tüp bebek raporu çıkartılacak zaten.Bakalım mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.
amin canım emriyo doğsa zaten özürlü olacakmış doktor öyle söyledi çoçukta kromozom anormali olablirmiş o yüzden üzülmedim önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bebek doğurmak allah hepimizee nasip etsin inşallah
rabbim inşallah bu mübarek günde dualarınızı kabul eder...bu aşılaman son aşılaman olur bebeğin hemen tutunur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?