Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Pembesu üzüldüm canım.Allah beterinden saklasın,müdahale gerektiren bir durum olmaması iyi.Allah en yakın zamanda sağlıkla yüzünü güldürsün inşallah.Kendine dikkat et.

arkadaşlar 8temmuz cuma günü ikinci aşılamam için start verdik.hiçbir problem yoktu.5gün menagon iğne kullandım bugün kontrolüm vardı.muayene sırasında drm rahimde polip oluştuğunu farketti.tedavimizi engelleyecek bir durm olmadığını söyledi.yumurtalar tam büyümediği için 3gün daha menagon iğne kullanıcam cumartesi tekrar kontrolüm var.
kızlar çok moralim bozuldu böyle bir durumla karşılaşan varsa lütfen yardım etsin sizce devam etmelimiyim tedaviye aşılama olmalımıyım.tüp bebekte düşük riski olduğu söyleniyor ama aşılamayla ilgil birşey bulamadım acilll yardımmmmm!!!!

bende ayın 11 de aşılama yaptırdım ama bende polikistik over var inş. sonucumuz pozitif olur

Canım geçmiş olsun.Bence öncelikle,bu noktada üzerinde durulması gereken polipin menagon'dan etkilenerek büyümesi!Ki doktorunun bunu gözönünde bulundurduğunu düşünüyorum.

Önce Allah'a sonra doktorlarımıza güvenmekten ötesi yok.Canım sen gönlünü ferah tut.Doktorun seni bu şekilde yönlendiriyorsa,vardır bir bildiği.Güzel haberlerini almak dileğiyle.

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Kardelenst (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:
dinliyorum cnm sorabilirsin
canım kusura bakma teşekkürler ancak geceleri nete girebiliyorum gündüz bazen giriyorum yolculuk hazırlığım ve misafirim var benim sorunum mayısta 1. aşılamam yapıldı ilk 4 gün kasıklarım ağrıdı 4. günde göğüs ve mide bulantısı 10. gün adet oldum çatlamamış yumurtam o yüzden erken olmuşum. 2 temmuzda 2. aşılamam oldu hiç ağrım yoktu bugün ikindiden beri kasıklarım ağrıyor midem kalkıyor durup durup 9. günde niye ağrı oldu bilen varmı? inş hepimizin aşılamaları tutar:)
bu arada dayanamayıp dün kanda hcg me baktırdım 10.günüm oluyor 1.20 çıktı yani negatif 14. günüm salı ozaman yaptırmadığım içinmi düşük çıktı ???:26: değişirmi sonuç acaba ağrılarım hala var kafam çok karışık sinirlerim gerildi yaaaaa çok oldu ama şimdiden teşekkürler

bence üzülme üzülünce birşey değişmiyor ama değer çok düşük çıkmış aşılamada herşey mükemmel olsa bile %80 olmama ihtimali var öyle düşün inşallah olur ama bu ay olmazzsa başka ay ama olur sıkma canını...

cnm bu ağrılar aşılama yaptıran bütün bayanlar için normal...progestan ilacı kullanıyorsan o da şiddetli ağrılara neden oluyor.

10.gün düşük çıkmış hcg,,,adet olmazsan birde 14.gün baktır cnm hcg...ben 14.gün baktırmıştım..39,39 çıktı.

bi arkadaşım 12.gün baktırdı..4.35 çıkmıştı..14.gün tekraradan onunki 0.1 düşmüştü..

inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..

pembesu arkadasim gecmis olsun, allah bunu unutturacak dert vermesin insallah.

amin canım emriyo doğsa zaten özürlü olacakmış doktor öyle söyledi çoçukta kromozom anormali olablirmiş o yüzden üzülmedim önemli olan gebe kalmak değil sağlıklı bebek doğurmak allah hepimizee nasip etsin inşallah

Aynen öyle canım benim.Amin inşallah.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

camenta sen ne yaptın cnm 3.denemen bildiğim kadarıyla ama neden tekrar aşılama deniyorsun tüp bebek değil ben tüp bebeğe geçicem bu sefer doktor öyle söyledi çünkü

Canım ben tüp bebek için ne kadar ısrarcıysam ,doktorumda aşılamadan sonuç alabileceğimiz konusunda bir o kadar ısrarcı.O nedenle önce Allah'a,sonra doktoruma güvenip 3.aşılamayıda deneyeceğim.Bu seferde kısmet olmazsa,tüp bebek raporu çıkartılacak zaten.Bakalım mevlam ne eyler,ne eylerse güzel eyler.Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

rabbim inşallah bu mübarek günde dualarınızı kabul eder...bu aşılaman son aşılaman olur bebeğin hemen tutunur.

hayırlı cumalar hayırlı kandiller.......berraksuu nasıl gidiyor hamilelik benim buün 10.ve 9.günüm biara senden duymuştun sanırım akıntı oluyır diye bende akıntı yok

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Kardelenst (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Ninihan (1. asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…