öncelikle herkese hayırlı kandiller... pembesu geçmiş olsun böyle hayırlıymış ben daha önce doğal hamile kaldım doğum yaptım 5 aylıkken öldü bebeğim yıllarca ara verdim şimdi doğal yoldan olmuyor 13yıllık evliyim zar zor girdim bu işe korkularım var zaten bide beklemek canımı sıkmak istemiyorum zaten tüp bebek istiyordum ama dr ısrar etti gerginim belrsizlik ve çevresel faktörler offf offffff hepimize bu mübarek gün allah sabır versin inşbence üzülme üzülünce birşey değişmiyor ama değer çok düşük çıkmış aşılamada herşey mükemmel olsa bile %80 olmama ihtimali var öyle düşün inşallah olur ama bu ay olmazzsa başka ay ama olur sıkma canını...
cnm bu ağrılar aşılama yaptıran bütün bayanlar için normal...progestan ilacı kullanıyorsan o da şiddetli ağrılara neden oluyor.
10.gün düşük çıkmış hcg,,,adet olmazsan birde 14.gün baktır cnm hcg...ben 14.gün baktırmıştım..39,39 çıktı.
bi arkadaşım 12.gün baktırdı..4.35 çıkmıştı..14.gün tekraradan onunki 0.1 düşmüştü..
inşallah hayırlı sonuçlar alırsın..
öncelikle herkese hayırlı kandiller... pembesu geçmiş olsun böyle hayırlıymış ben daha önce doğal hamile kaldım doğum yaptım 5 aylıkken öldü bebeğim yıllarca ara verdim şimdi doğal yoldan olmuyor 13yıllık evliyim zar zor girdim bu işe korkularım var zaten bide beklemek canımı sıkmak istemiyorum zaten tüp bebek istiyordum ama dr ısrar etti gerginim belrsizlik ve çevresel faktörler offf offffff hepimize bu mübarek gün allah sabır versin inş
Haziranda aşılama yaptırmıştım arkadaşlar, maalesef 3 tane kist oluşmuş3,3.5 cm civarında,doktor müdahele etmedi kendiliğinden geçer dedi,sorun olmaz dimi?bu kistler nasıl oluşuyor,yumurta çatladıktan sonramı,yoksa yumurta çatlamadığı içinmi?
soğan suyu içiyorum canım bende çatlatma iğnesi vurdurmuştum ama neden çatlamazkimrb kistler çatlamayan yumurta yüzünden oluyor bende haziranda yaptırmıştım 2 tane de benim vardı doktor dkh yazdı.ben hapla beraber arada soğan suyu içtim.suyunu içemiyorsan sumakla salatasını yapıp yiyebilirsin.........faydasını gördüm ben.........
amin canım inşallah evet sebepsiz kısırlık hsgde tahlil hepsi yapıldı eşimede hiç bir şey bulunamadı bebeğimiz ölünce ilk 5 yıl biz istemedik son 7 yıldır istiyoruz olmuyor tüp bebeğe gerek yok olur herşey normal dendi üniv hastanesine gidiyorum birde bulunduğum yerde bütün hastaneleri denedim en iyi oraydı bilmiyorum hala bekliyorum 12. gün bitti adet için hiç bir belirti yok birde yolculuk yapıyorum yoldayım salıyı bekliyorum hayırlısı zaten olmazsa dr dinlemeyeceğim direk eylülde tüp bebek çok bunaldım beklemekten bu 2. aşılama ilkten farklı belirtiler oldu kafam karıştı :92:cnm allah hayırlı ve sağlıklı bebek sahibi olmayı nasip etsin...sizin sorundamı sebebsiz kısırlık hiç tüp bebek yaptırmadınmı
soğan suyu içiyorum canım bende çatlatma iğnesi vurdurmuştum ama neden çatlamazki
kızlar dün kontrolum vardı 4 tane yumurtam büyümüş akşam çatlatma oldum yarın sabahta hayırlısıyla 2.aşılamamız gerçekleşecek.dua edin benim için inşaallah hepimizinki tutar güzel minicik bebiklerimiz olur.hepinizi kocaman öptüm kader arkadaşlarım:)
ninihan ve sedefler inşallah hayırlı olur güzel sonuçlar alırsınız sanırım benim olmadı 1.aşılamamdı bugün idrar testi yaptım ve negatifi gördüm normalde 19ve 20.de kan testi olmam lazım ama yarın gitcem sanırım
sehakcm burdayım sorabilirsin...sabah görmedim.
test yapıyımmı diyecektim okumuşsundur yaptım ve negatifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?