cnm çok iyi anlıyorum seni...benimde ilk aşılamadı sonuç cuma Allah izin verirse..biz çok istediğimiz için olmuyor zatenselam kader arkadaslarım
ben 1. aşılamamı 19 mayısta yaptırdım ama ne yazıkki tutmadıgını persembe gunu ogrendik
cuma gunu regl oldum ve cumartesi 2. aşılama icin ignelere başladım yi ne
okadar tuaf hissediyorumki kendimi.......
iş yerimde 3 hamiş var, dun bir arkadasımın daha hamile oldugunu ogrendim
kafam oyle karısıkkı ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilmiyorum
yoruldum artık cok yoruldum
hic bir sey canım istemiyor işe gidesim bile gelmiyor
ufffffffff depresyona giriyorum galiba:26:
isyan etmek istemiyorum ama anlamıyorum bukadar isterken neden olmuyor etrafımdakiler bebek dusunmedikleri istemedikleri halde hamile kalıyorlar pes pese neden bizdede oyle bir mucize olmuyor
hic tadım tuzum yok moralını yuksek tut diyorlar ama bu sekılde nasıl moralim yuksek olsun her seferinde negatif sonuc almaktan bıktım yoruldum
canım çok sıkkın kızlar ya kafama takmayım diyorum ama yine olmycak diye çok korkuyorum
allahım sen büyüksün
acaba neden böyle oluyoruz belkide hamişiz ama insan hep kötüsünü düşünüyor
haklısın cnm bugün senn kaçıncı günün?senin ne sorunun vardı?
benim 4. günüm canım aslında benim ki sebepsiz infertilite gibi bişey 4 yıllık evliyim ilk sene hamile kaldım karnımda öldü 9 haftalık sonra hiç hamile kalamadım 3 yıldır uğraşıyorum bu 2. aşılamam
benim 4. günüm canım aslında benim ki sebepsiz infertilite gibi bişey 4 yıllık evliyim ilk sene hamile kaldım karnımda öldü 9 haftalık sonra hiç hamile kalamadım 3 yıldır uğraşıyorum bu 2. aşılamam
benim de evlendiğim ilk ay çocuğum oldu..ben bilmeden antibiyotik kullanmışım 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım..sonra 1 yıl çocuk istemedik..son 1 yıl çocuk istedik olmadı kist oluşmuş bende 1 ay önce ameliyat oldum.doktor bi sorun kalmadığını normal yolla olabilir dedi biz bian önce olsun istediğimiz için aşılama yaptırdık..10.günüm şiddetli ağrım var.
benim 3.günüm.. desene sonuç için beraber bekleyeceğiz... benim de hiç umudum yok.. Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür..
ne kadar zor değilmi canım onu aldırmak hala içim cız eder benim aklıma geldikçe ama nasip değilmiş işte rabbim hayırlısını versin cümlemize
kistin erimeyecek gibimiydi canım onun içinmi ameliyat oldun
cnm basit kist oluşmuş 9 cm olmuş ben hiç bilmiyordum..düzenli adet oluyordum hiç anllamadım 1.5 ay önce öğrendim doktorum erimez dedi büyük dedi..bende ameliyat oldum laparoskopiyle..bu ilk aşılamam.
merhaba kızlar.
Yürüyüş yaptım,bir sürü film ve kitap aldım biraz rahatladım.
Kendimi dinlemeye başladığım an,farklı bir yere kanalize olmak bir nebze fayda sağlıyor.
senin adına sevindim...
Teşekkür ederim.
Belirsizlik ve beklemek zor...
Her iki duyguyu ani geçişlerle yaşamak zor...
Allah hepimize sabrını ve gücünü versin inşallah.
AMİN CNM dikkatimi çekiyorda cnm ne kadar sağlıksız bir toplum olmaya başladık...hepp bu yediklerimiz yüzünden..kadın hastalıkları yaşayan ne kadar çok bayan var..allah herkeze şifa versin.
Öyle ne yazık ki.
Herşey hızla kirleniyor...
Dilerim bu günleri aradığımız zamanlar olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?