Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm çok iyi anlıyorum seni...benimde ilk aşılamadı sonuç cuma Allah izin verirse..biz çok istediğimiz için olmuyor zatenkafamıza çok takıyoruz...valla gecem gündüzüm birbirine karıştı benim..ünv.bitirdim çocuğum olsun onu büyüteyim çalışmayayım dedim 1 senedir her ay hüsrana uğruyorum.

canım çok sıkkın kızlar ya kafama takmayım diyorum ama yine olmycak diye çok korkuyorum
allahım sen büyüksün

canım çok sıkkın kızlar ya kafama takmayım diyorum ama yine olmycak diye çok korkuyorum
allahım sen büyüksün

al benden de o kadar cnm yaa...forumları okuyorum herkes umutsuz umudum kırıldı...10 gündür laptopla beraber yatıp kalkıyom vallahi..bari kadınlar kulübü varda dertleşebiliyoruz

acaba neden böyle oluyoruz belkide hamişiz ama insan hep kötüsünü düşünüyor

haklısın cnm bugün senn kaçıncı günün?senin ne sorunun vardı?

benim 4. günüm canım aslında benim ki sebepsiz infertilite gibi bişey 4 yıllık evliyim ilk sene hamile kaldım karnımda öldü 9 haftalık sonra hiç hamile kalamadım 3 yıldır uğraşıyorum bu 2. aşılamam

benim de evlendiğim ilk ay çocuğum oldu..ben bilmeden antibiyotik kullanmışım 2 aylıkken aldırmak zorunda kaldım..sonra 1 yıl çocuk istemedik..son 1 yıl çocuk istedik olmadı kist oluşmuş bende 1 ay önce ameliyat oldum.doktor bi sorun kalmadığını normal yolla olabilir dedi biz bian önce olsun istediğimiz için aşılama yaptırdık..10.günüm şiddetli ağrım var.

benim 3.günüm.. desene sonuç için beraber bekleyeceğiz... benim de hiç umudum yok.. Allah inşallah hepimizin yüzünü güldürür..

ne kadar zor değilmi canım onu aldırmak hala içim cız eder benim aklıma geldikçe ama nasip değilmiş işte rabbim hayırlısını versin cümlemize
kistin erimeyecek gibimiydi canım onun içinmi ameliyat oldun

cnm basit kist oluşmuş 9 cm olmuş ben hiç bilmiyordum..düzenli adet oluyordum hiç anllamadım 1.5 ay önce öğrendim doktorum erimez dedi büyük dedi..bende ameliyat oldum laparoskopiyle..evet cnm kürtaj olmak çok kötü aynı şekilde içim sızlıyor hala..hem de ilk gebelikte kürtaj olmak sağlık için de hiç doğru değil ama mecbur kalınca yapacak birşeyimiz kalmadı.

Son düzenleme:
cnm basit kist oluşmuş 9 cm olmuş ben hiç bilmiyordum..düzenli adet oluyordum hiç anllamadım 1.5 ay önce öğrendim doktorum erimez dedi büyük dedi..bende ameliyat oldum laparoskopiyle..bu ilk aşılamam.

inşallah tutar canım aşılaman
benimde var kistim 3cm ona rağmen aşılama oldum dahada büyümştür heralde ilaçlardan
bu ay aşılamam tutmazsa dr.rahmine kürtaj gibi küçük bişey yapcam rahim duvarını azıcık çizip uyarcam diyor adetliyken şimdiden onun korkusu sardı bile
bıktım artık ya dr.gidip gelmekten

Merhaba kızlar.

Yürüyüş yaptım,bir sürü film ve kitap aldım biraz rahatladım.

Kendimi dinlemeye başladığım an,farklı bir yere kanalize olmak bir nebze fayda sağlıyor.

Teşekkür ederim.

Belirsizlik ve beklemek zor...

Her iki duyguyu ani geçişlerle yaşamak zor...

Allah hepimize sabrını ve gücünü versin inşallah.

AMİN CNM dikkatimi çekiyorda cnm ne kadar sağlıksız bir toplum olmaya başladık...hepp bu yediklerimiz yüzünden..kadın hastalıkları yaşayan ne kadar çok bayan var..allah herkeze şifa versin.

AMİN CNM dikkatimi çekiyorda cnm ne kadar sağlıksız bir toplum olmaya başladık...hepp bu yediklerimiz yüzünden..kadın hastalıkları yaşayan ne kadar çok bayan var..allah herkeze şifa versin.

Öyle ne yazık ki.

Herşey hızla kirleniyor...

Dilerim bu günleri aradığımız zamanlar olmaz.

Dikkatini çekiyorsa köyde yaşayan insanlarda bu tip problemler min. düzeyde görülüyor.

Eşimin köyünden bir tanıdıklarıyla aynı zamanda evlendik 3. çocuğuna hamile. :26:

Köyde 1 yıllık evli olup hamile olmayan yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…