selamlar. bende ist. tüp bebek merkezi ARET KAMAR a gidiyorum ve memnunum. tavsiye edebilirim....Benim aşılamam negatif oldu ama ben doktorla ilgili birtakım problemler de yaşadım, maalesef doğru düzgün bir açıklama yapmıyor bana ve sorularıma tatmin edici cevap alamıyorum.hatta aşılama günü merkezde de birtakım sıkıntılarım oldu, daha önceden bilgilendirilmediğim durumlar oldu.Üstüne üstük diğer merkezlere göre de fazla fiyat ödediğimi düşünüyorum.
Kısacası kısmetse ikincisi için başka bir doktorla yola devam etmek istiyorum.İstanbul'da olanların bana tavsiye edebilecekleri doktor/merkez var mıdır? Her hastasını adam yerine koyan ve her türlü açıklamayı yapan iyi bir doktor istiyorum.Suratsız ve sürekli acelesi olan bir doktor istemiyorum, biz özel hastalarız.Ben grip aşısı olmaya gitmedim hastaneye.Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen kızlar? Diğer topiklerden de araştırıyorum ama sizin deneyimleriniz de önemli benim için.
Berraksuu canım benim merhaba nasılsın?
Sonuç bekleyen herkesin rabbim hayır ve sağlıkla kucaklarını doldursun.
Güzel haberler bekliyoruz kızlar. İnşallah hepinizin güzel haberlerini alırız burda
Benim aşılamam negatif oldu ama ben doktorla ilgili birtakım problemler de yaşadım, maalesef doğru düzgün bir açıklama yapmıyor bana ve sorularıma tatmin edici cevap alamıyorum.hatta aşılama günü merkezde de birtakım sıkıntılarım oldu, daha önceden bilgilendirilmediğim durumlar oldu.Üstüne üstük diğer merkezlere göre de fazla fiyat ödediğimi düşünüyorum.
Kısacası kısmetse ikincisi için başka bir doktorla yola devam etmek istiyorum.İstanbul'da olanların bana tavsiye edebilecekleri doktor/merkez var mıdır? Her hastasını adam yerine koyan ve her türlü açıklamayı yapan iyi bir doktor istiyorum.Suratsız ve sürekli acelesi olan bir doktor istemiyorum, biz özel hastalarız.Ben grip aşısı olmaya gitmedim hastaneye.Bu konuda bana yardımcı olur musunuz lütfen kızlar? Diğer topiklerden de araştırıyorum ama sizin deneyimleriniz de önemli benim için.
Benim aşılamam negatif oldu ama ben doktorla ilgili birtakım problemler de yaşadım, maalesef doğru düzgün bir açıklama yapmıyor bana ve sorularıma tatmin edici cevap alamıyorum.hatta aşılama günü merkezde de birtakım sıkıntılarım oldu, daha önceden bilgilendirilmediğim durumlar oldu.Üstüne üstük diğer merkezlere göre de fazla fiyat ödediğimi düşünüyorum.
cnm iyiyim bugün hastanedeydim....tüm kan tetkiklerim yapıldı şükür birşey çıkmadı...2 hafta sonra 2li test yaptıracağım cnm..
sen nasılsın;?neler yapıyorsun?
kızlar yarın gidiyorum kan vermeye çok heycanlıyım dua bekliyorum:18:
kızlar yarın gidiyorum kan vermeye çok heycanlıyım dua bekliyorum:18:
Canım maşallah meleğimize.
Bende 3.aşılama için ilaçlara başladım,yumurtalar arzu edilen kıvama gelirse aşılama yapılacak,bakalım hayırlısı.
:80:
heyecanla bekliyoruz canım
arkadaşlar,bende dün aşılama oldum,doktorum progestan vermişti yumuşak kapsül şekline..ilk 2gün günde 2tane içeceksin,sonraki günler vajene koycaksın dedi
bende acaba yanlışmı anladım diye,sonradan odanın hemşiresine sordum,aynen doğruladı..
aynı durumla karşılaşan varmı aranızda??
berraksuu merhaba,topiği çok önceden beri takip edemiyorum ama senin aşılaman tutmuş sanırım..tebrik ederim,hayırlısı olsun.
ilk aşılamanmıydı canım??
kızlar ilk aşılamam vede sonuç negatifffff
arkadaşlar,bende dün aşılama oldum,doktorum progestan vermişti yumuşak kapsül şekline..ilk 2gün günde 2tane içeceksin,sonraki günler vajene koycaksın dedi
bende acaba yanlışmı anladım diye,sonradan odanın hemşiresine sordum,aynen doğruladı..
aynı durumla karşılaşan varmı aranızda??
ben de hap olarak alıyordum seninki hapsa nasıl vajene koyacaksın anlamadım :26: sonradan fitil olanlarını mı kullanacaksın demek istediler? istersen telefon et teyid et canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?