Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selamlar. bende ist. tüp bebek merkezi ARET KAMAR a gidiyorum ve memnunum. tavsiye edebilirim....

Canim cok haklısın soylediklerinde. Ben Alman Hastanesi tup bebek kliniginde Numan Beyazıt'a gidiyorum cok cok memnunum. Herseyi dakikalarca tek tek anlatiyor, hatta asılama sırasında bile hep konustu anlatti. Bir arkadasim da Bahceci tup bebek merkezine gidiyor o da cok memnun

canım ben sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim çok ilgili 1 saat açıklama yapıyor ne zaman arasan cevap veriyor muayenesi falan çok iyi anadolu yakasında ali rüştü ergür adı kalamışta muayenehanesi nettende araştırabilirsin

cnm iyiyim bugün hastanedeydim....tüm kan tetkiklerim yapıldı şükür birşey çıkmadı...2 hafta sonra 2li test yaptıracağım cnm..

sen nasılsın;?neler yapıyorsun?

Canım maşallah meleğimize.

Bende 3.aşılama için ilaçlara başladım,yumurtalar arzu edilen kıvama gelirse aşılama yapılacak,bakalım hayırlısı.

:80:

merhaba arkadaşalr daha öncede yazmıştım biz aşılama için klomen kullanmaya başlamıştık. günde 1 adet 2 yumurta gelişmişti ama çok büyüdükleri için çatlatma iğnesi vuramadılar. dolayısı ile iptal oldu. klomenin dozu çok gelmiş.
kendiniz deneyin belki tutar demişlerdi ama ne yzıkki faydası olmadı dün adet oldum o kadarda ümit etmiştik.
bu arada eşimde çapaya muayene için gitti orayı tavsiye etmişlerdi. oraya kadar en az 8-9 doktora muayene oldu hiç iri varikosel var demedi ama çapada doktor elle kontrolde çift taraflı varikosel var demiş.
uffff ya.
şimdi aşılama için taaa ağustostaki adeti bekleyeceğiz yani aşılama eylül başına anca olur. çapaya da gidip geleceğz bu arada.
bizim için önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı
kartal, pendik, tuzla veya gebze taraflarında

Son düzenleme:
arkadaşlar,bende dün aşılama oldum,doktorum progestan vermişti yumuşak kapsül şekline..ilk 2gün günde 2tane içeceksin,sonraki günler vajene koycaksın dedi
bende acaba yanlışmı anladım diye,sonradan odanın hemşiresine sordum,aynen doğruladı..
aynı durumla karşılaşan varmı aranızda??

Merkez konusunda tavsiyelerde bulunanlara çok teşekkür ederim

Benim dün 12.günümdü ve kahverengi lekelenmem başladı ben de adet oldum dedim, bugün hala az az kahverengi lekelenme var.Ne zaman adete dönecek bu ya:44:

Aşılama sonrasında böyle bir şey yaşayan var mı? Benim biraz leke ile hemen kırmızı kanamaya dönerdi.Hamile olduğumu hiç sanmıyorum çünkü gögüslerimin acısı bile geçti.Umarım sıkıntı yoktur.

ben de hap olarak alıyordum seninki hapsa nasıl vajene koyacaksın anlamadım :26: sonradan fitil olanlarını mı kullanacaksın demek istediler? istersen telefon et teyid et canım.

berraksuu merhaba,topiği çok önceden beri takip edemiyorum ama senin aşılaman tutmuş sanırım..tebrik ederim,hayırlısı olsun.
ilk aşılamanmıydı canım??

evet cnm toplangeldi ilk profilim....

ilk aşılamam tuttu şükür...allahın izniyle bu hafta 10.haftamıza gireceğiz...

darısı tüm arkadaşlarımıza

cnm ben hep ağızdan almıştm...

kimisine vajinal kullandırıyorlar...hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…