[merhaba,ben 2.aşılamamı oldum bugün 6.gün sormak istediğim bişey var benim dünden beri beyaz akıntım var diğer aşılamamda akıntı hatırlamıyorum.Benim gibi akıntısı olan var mı yada neden olabilir bilgisi olan yardımcı olsun lütfen.
soruma kimse cevap vermedi arkadaşlar bilgisi olan yok mu?berraksuu sende de olmuş muydu böyle akıntı
arkadaşlar bu kahverengi lekeler konusunda bilgisi olan yok mu, ben şimdi adet mi oldum diye düşünmeliyim yoksa gene de kan testi yaptırmalı mıyım? kafam karıştı.doktora da dün telefon ettim dedim regl oldum, ama 2 gündür lekelenmeden başka bir şey yok:44:
cnm bende de şeffaf beyaz akıntı olmuştu..ben crinone vajinal jelde kullanmıştım..bilmiyorum o mu yaptı...!yoksa gebelikle mi alakalıydı...!şuan 9+4 günlük gebeyim akıntım devam ediyor cnm....senin de aşılaman hayırlı olsun..dilerim güzel haberler alırız senden.
Arkadaşlar merhaba;
bende 16.07 de aşılamamı yaptırdım,bekliyorum
Canım sen bi kan testi yaptır bence. Direk kırmızı kan görmediğin sürece adet olmuş sayılmazsın.
Seni umutlandırmak istemem ama bazen kahverengi akıntılar yerleşme kanaması olabiliyor.
Aşılamanın üzerinden kaç gün geçti? Sen bi kan testi yaptır bence. Kesin olarak emin olmuş olursun.
Bize de haber vermeyi unutma
14 gün geçti aşılamanın üstünden.Maalesef, kan testi sıfıra sıfır.Kahverengi lekelenmeler devam ediyor ama, canım sıkıldı, en iyisi doktorla görüşmek.:26:
günaydın kızlar herkes iyidir umarım off ne zor ya evde oturmak valla kendimi dinlemekten yoruldum:)
Canım aşılamadan sonra adet;ya gününden erken ya da gününden geç oluyor.Kanama ya çok yoğun oluyor ya da çok az oluyor.Benim ilk aşılamamla,ikinci aşılamam çok farklı örneğin gün ve yoğunluk açısından.Endişe etme ama doktorunla görüşmeyide ihmal etme.
kızlar pazartesi günü aşılama oldum bugün dr kontrole çağırdı. ilk aşılamamda çağırmamıştı.bir tane küçük yumurtam vardı onun için mi acaba?15:30da randevum.bide acaba döllendi mi die anlar mı ki?çok erken ama
ben yarın gidecem aşılama günüm belli olacak inşallah....
Canım aslında tam beklediğim günde lekelenmeler başladı.Ben de dedim bir umut ama yanlış alarmmış. Umarım kist yüzünden adet görememe durumu yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?