doğrudur cnm...benim arkadaşlarımın kimisi vajenden kullanıyordu..
ben ağızdan almıştım.
maşallahevet cnm toplangeldi ilk profilim....
ilk aşılamam tuttu şükür...allahın izniyle bu hafta 10.haftamıza gireceğiz...
darısı tüm arkadaşlarımıza
cnm ben hep ağızdan almıştm...
kimisine vajinal kullandırıyorlar...hayırlı olsun.
arkadaşlar,bende dün aşılama oldum,doktorum progestan vermişti yumuşak kapsül şekline..ilk 2gün günde 2tane içeceksin,sonraki günler vajene koycaksın dedi
bende acaba yanlışmı anladım diye,sonradan odanın hemşiresine sordum,aynen doğruladı..
aynı durumla karşılaşan varmı aranızda??
Canım maşallah meleğimize.
Bende 3.aşılama için ilaçlara başladım,yumurtalar arzu edilen kıvama gelirse aşılama yapılacak,bakalım hayırlısı.
:80:
kızlar ilk aşılamam vede sonuç negatifffff
inşallah cnm yumoşların kocaman kocaman olurlar....
hayırlı olsun cnm...
canım allah hayırlısıyla yüzümüzü güldürür inşallah.kocaman kocaman yumurtaların olur inşallah
arkadaşlar bu kahverengi lekeler konusunda bilgisi olan yok mu, ben şimdi adet mi oldum diye düşünmeliyim yoksa gene de kan testi yaptırmalı mıyım? kafam karıştı.doktora da dün telefon ettim dedim regl oldum, ama 2 gündür lekelenmeden başka bir şey yok:44:
merhaba kızlar.bugun kontrole gıttım doktora.. 2tane yumurtam oluşmuş 10 ve 13 mm bugun adetın 11.günü doktorum gayet iyi dedi perşembe tekrardan çagırdı buyuk ıhtımalle cumartesı yaparıs dedı aşılamayı benımde tam istedıgım gundu cumartesı allah gonlume gore verdı walla.bu boyutlar normalmı acaba bana bıraz az gıbı gelbı 10 ve 13 mm? fikri olan varmı 2 gunde çok şey farkadermıkı boyutları
canım saol cevabın ıcın benım anlamadıgm 2 gnde nasıl o kadar buyuyeceklerkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?