Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet cnm toplangeldi ilk profilim....

ilk aşılamam tuttu şükür...allahın izniyle bu hafta 10.haftamıza gireceğiz...

darısı tüm arkadaşlarımıza
maşallah ne güzelll
amin canım,darısı başımıza

cnm ben hep ağızdan almıştm...

kimisine vajinal kullandırıyorlar...hayırlı olsun.

biraz önce aradım doktorumu,emin olmak istedim dedim..evet tableti vajenden alıcakmışım artık,vitamin ve aspirinede devam dedi

hayırlı olsun canım aynı gün olmuşuz aşılamamızı hep beraber güzel sonuçlar öğreniriz inşallah.progetan hem ağızdan hemde vajenden kullanılabiliyor canım.ben ağızdan alıyorum ama dr.yanetkiler rahatsız ederse vajenden alabilirsin demişti.merak edilecek bişey yok nasıl dediyse öle yap bence

Canım maşallah meleğimize.

Bende 3.aşılama için ilaçlara başladım,yumurtalar arzu edilen kıvama gelirse aşılama yapılacak,bakalım hayırlısı.

:80:

canım allah hayırlısıyla yüzümüzü güldürür inşallah.kocaman kocaman yumurtaların olur inşallah

arkadaşlar klomenle yumurtaları büyüttüler ancak çok büyüdüğü için aşılama iptal oldu. bugünde adet oldum ama fena ağrım var. önceden böyle olmuyordu. acaba o büyüyen yumurtaları mı ataya çalışıyor vücut veya yumurtalar çatlamadı da onun için mi ağrı yapıyor. sizce neden bu ağrı

merhaba kızlar.bugun kontrole gıttım doktora.. 2tane yumurtam oluşmuş 10 ve 13 mm bugun adetın 11.günü doktorum gayet iyi dedi perşembe tekrardan çagırdı buyuk ıhtımalle cumartesı yaparıs dedı aşılamayı benımde tam istedıgım gundu cumartesı allah gonlume gore verdı walla.bu boyutlar normalmı acaba bana bıraz az gıbı gelbı 10 ve 13 mm? fikri olan varmı 2 gunde çok şey farkadermıkı boyutları

Son düzenleme:
arkadaşlar bu kahverengi lekeler konusunda bilgisi olan yok mu, ben şimdi adet mi oldum diye düşünmeliyim yoksa gene de kan testi yaptırmalı mıyım? kafam karıştı.doktora da dün telefon ettim dedim regl oldum, ama 2 gündür lekelenmeden başka bir şey yok:44:

Canım benim doktorum direkt kanı baz alıyor.Kanama başladıktan sonra 2.gün gel diyor.Değişiklik olmazsa,doktora görünmende fayda var.Dilerim yerleşme kanaması denen kanamadandır ve dilerim hakkında hayırlısı olur.

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Kardelenst (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Çapı yaklaşık 20 mm olan yumurta gelişimi arzu ediliyor genellikle canım ama senin daha günün varmış,büyürler...Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…