ben de anne olmak istiyom...
Canımm...
Rabbim inşallah isteyen herkesle birlikte sanada nasip etsin.
merhabalar herkesekızlar benım asılamam buyuk bır ıhtımal cumartesı yapılcak yarında kontrole gdıcem bısey sorcktım aşılamadan önce kac gun perhız suresı var
Canım benim,bozma moralini,kist yoktur inşallah...Ki olsa bile dkh ile bir ayda eritiveriyorlar. Her bebişin hakettiği sabıra ve güce sahip kadınlarız,anne adaylarıyız ... Süreç maddi & manevi zorlu olsada,vakti zamanı gelince sonuç alacağız Allah'ın izniyle. Kendini üzme,aklındaki soru işaretlerini gayet iyi anlıyorum,belirsizlik gerçekten yoruyor o nedenle biran önce doktora gitmeye gayret canım.
hadı yaaa ben doktora sordum en son gttgmde serbest demıstı ama ben en sonpazartesı oldum..eger cumartesıye kadar olmassam cumartesı 5.gun olucak bugunde olursam 3.gunu olmus olsakk eee nasıl yapcass
hadı yaaa ben doktora sordum en son gttgmde serbest demıstı ama ben en sonpazartesı oldum..eger cumartesıye kadar olmassam cumartesı 5.gun olucak bugunde olursam 3.gunu olmus olsakk eee nasıl yapcass
İyi akşamlar arkadaşlar,
Benimde bugün 1.aşılamam oldu. 3 ağustosta sonuç belli olacak :)) Benide listenize ekleyebilir misiniz? 14 günü sizlere beraber daha rahat geçiririm diye düşünyorum :))
Canım hayırlı olsun.Güzel haberlerini almak dileğiyle. Ekledim listeye.
Teşekkür ederiimm canım. Çok heyecanlıyım,, 14 gün nasıl bekleyeceğim hiç bilmiyorum. :18:
Daha erken öğrenme şansımız yok mu? Belirtiler ne oluyor bilen var mııııı???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?