Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhabalar herkese kızlar benım asılamam buyuk bır ıhtımal cumartesı yapılcak yarında kontrole gdıcem bısey sorcktım aşılamadan önce kac gun perhız suresı var

Son düzenleme:
merhabalar herkese kızlar benım asılamam buyuk bır ıhtımal cumartesı yapılcak yarında kontrole gdıcem bısey sorcktım aşılamadan önce kac gun perhız suresı var

canım hayırlısı olsun perhiz süresi aşılamadan önce 4 gün 4 günden fazla ve az olması spermleri etkiliyormuş

hadı yaaa ben doktora sordum en son gttgmde serbest demıstı ama ben en son pazartesı oldum..eger cumartesıye kadar olmassam cumartesı 5.gun olucak bugunde olursam 3.gunu olmus olsakk eee nasıl yapcass

evet canım gerçekten dediğin gibi belirsizlik yoruyor insanı gerçekten:44: ne zaman olacağını ya da olacağını bilsen umursamazsın bu kadar:) doktorum durumun normal olduğunu, vücudun bu tip tedaviler sonrasında kendini toparlaması için zamana ihtiyacı olduğunu söyledi umarım bir an önce normal bir şekilde adete döner fakat ben doktordan da pek memnun kalmadım bu yüzden bir kez daha deneyecek olursam ilgili bir doktorla sil baştan yapmak istiyorum.bu süre zarfında da düşünmeyeceğim.

hadı yaaa ben doktora sordum en son gttgmde serbest demıstı ama ben en son pazartesı oldum..eger cumartesıye kadar olmassam cumartesı 5.gun olucak bugunde olursam 3.gunu olmus olsakk eee nasıl yapcass

negatif oldu ama eşimin sperm değerleri oldukça iyiydi aşılama öncesinde.2 gün perhizle gitmiştik biz, doktor önemli değil demişti.

bana da ilk drum spermler yıkanacağı için free takılabilirsiniz demişti.....

2. Aşılama için start verildi göbekten ve kalçadan iğnelere başladık. Inşallah bu sefer tutar. Doktorum ilk aşılamada bebiş bize sinyal vermiş ikincide tutar inşallah dedi. Umarımda tutar.....

İyi akşamlar arkadaşlar,

Benimde bugün 1.aşılamam oldu. 3 ağustosta sonuç belli olacak :)) Benide listenize ekleyebilir misiniz? 14 günü sizlere beraber daha rahat geçiririm diye düşünyorum :))

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Melissa78 (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedosumm (1. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Kardelenst (2. asilama) 2 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Purixima (3.asilama) 4 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Madeleiness (? asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sedefler (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ebruuum (2.asilama) 14 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Pko22 (? asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dordu (1. asilama) 23 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

İyi akşamlar arkadaşlar,

Benimde bugün 1.aşılamam oldu. 3 ağustosta sonuç belli olacak :)) Benide listenize ekleyebilir misiniz? 14 günü sizlere beraber daha rahat geçiririm diye düşünyorum :))

Canım hayırlı olsun.Güzel haberlerini almak dileğiyle.Ekledim listeye.

berraksu thlil sonucun kaç çıkmıştı
orda mısın berraksuuuuuuuuuuuuu
zrhayat se ne durumdasın aşılam oldun mu

Son düzenleme:
berraksu kabızlık yaşamışmıydın sen pzt oldum aşılamamı o günden beri tuvalete çıkamadım ne yapıcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…