Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aynısını bana da 5yıldır söyledi doc amelyat oldu eşim hala olur dioda gelen giden yok bende ne yapacagımı şaşatım aşılamada spermi yerine bırakmak çok önemli önereceginiz bi sağlık kuruluşu varmı

İnşallah arkadaşım inşallah hepimizin ki hayırlı olsun çok çookk teşekkür ederim.Hakkımızda enn hayırlısı neyse o olsun.

arkadaşlar bana doc malatya dogu fertili önerdi orda denizhan bey varmış malatyada olan varmı veya orda aşılma yaptırannn

Canım vakti gelince olur, S A B I R !

Malatya'yı bilen arkadaşlar öneride bulunacaktır,yardımcı olmak isterdim ama benim hiçbir bilgim yok canım.

Son düzenleme:
sızınınle paylasmak ıstdgm bırsey var gecen hafta bı ruya gordumm ruya tabırlerıne baktım yakında bebek sahıbı olucksınız dıyordu..ben bu ruyayı gorene kdr umudum yoktu kesın tutmuck dıyodummm ama sımdı belkı dıyorummmm şans bu sefer yuzumuze güler

selamlar olsun herkeze keyıfler nasıl kızlar bugun 10.gunummm cumayı iple çekiyorummmm

Selam canım

Haydi hayırlısı inşallah.

[video=dailymotion;xav8it]http://www.dailymotion.com/video/xav8it_rafet-el-roman-bir-melek-diliyorum_music[/video]

Ascımm canım benim. İnşallah güzel haberler alırız senden.
Bu arada kasık ağrılarım benim de olmuştu.
Hala ara ara kramp olarak duruyorlar :)

Hayatım bu arada henüz ben ö.m gönderemiyorum. O yüzden cevap veremedim sana.

Bugün aşılamam oldu. Inşallah bu sefer tutar. Aşılama sonucu bekleyip oruç tutan varmı? Diyetisyenim aşılama yapılınca hamile sayılırsın ve oruç tutamazsın dedi ama ben orucumu bırakmak istemiyorum.....

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Blny72 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇUmudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Canım hayırlı & uğurlu olsun.

Topiğimizin ağustos ayının ilk aşılaması,inşallah Allah hayırlısıyla güzel haberler vermek / almak nasip eder.

canım hayırlı & uğurlu olsun.

Topiğimizin ağustos ayının ilk aşılaması,inşallah allah hayırlısıyla güzel haberler vermek / almak nasip eder.

aminn inşallah bu sefer aşılama öncesi tedavisi epey bi zorluydu. Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah bu mubarek günlerde....

cnm şimdi gördüm ne kadar mutlu oldum anlatamamrabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin cnm

ne güzel sırayla güzel haberler geliyor allahın izniyle...

berraksuu senin bebiş ne alemde biraz bahsetsene cinsiyeti falan bellimi

cnm şükür herşey yolunda dün gittim kuzumu hıçkırık tutmuştu...11+4 haftamdayım cnm..çok hareketli maşallah.

cnm sanırım bayramda belli olur cinsiyeti...rabbim hepinize nasip etsin bu en güzel duyguyu inşallah.

sen nslsın?özledim hepinizi

Son düzenleme:

bende iyiyim adet olmayı bekliyorum adet olunca tüp bebek yaptırcam

en az kendim kadar sevindim arkadaşım seni takip ediyodum ben :) hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah yaa çok sevindim gerçekten mucize gibi bişey :) bende aşılamamı oldum 2. kez 1 ağustosta .takmıyorum ilki kadar hayırlısı :)tebrik ederim tekrar süpersin :)

sağol canım benim seninde bu aşılaman pozitif sonuçlanır inşallah dualarım sizinle

Canım hayırlı olsun inşallah.

Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…