Canım merhaba
Bu güne kadar eşimin spermiogram değerleri normal çıktı.Doktora ilk gittiğimizde kendi kendine olur,aşılamaya vb. gerek yok aslında demişti ama enteresandır ki beş yıldır korunmasız ilişkiye rağmen hiç gebelik oluşmadı.:44:Bu noktadan yola çıkarak,neyin ne kadar normal olduğundan zaman zaman bende endişe ediyorum canım.:44:
cnm benim 18,19,24,25 mm 4 yumurtam oluşmuştu..dr çok iyi demişti..ben klomen hap kullanmıştım...5 gün boyunca kullanmıştım.
17 mm yumurta ile hamile kalmış arkadaşımız vardı burada..inşallah tutar senin de aşılaman..ne kadar heyecanlı old.hissedebiliyor..
hayırlı olsun
Nur-nurca merhaba
Hayırlı olsun inşallah.
Güzel haberler vermek / almak nasip olsun inşallah.
aynısını bana da 5yıldır söyledi doc amelyat oldu eşim hala olur dioda gelen giden yok bende ne yapacagımı şaşatım aşılamada spermi yerine bırakmak çok önemli önereceginiz bi sağlık kuruluşu varmı
Canım vakti gelince olur, S A B I R !
Hangi şehirdesin ?
selamlar olsun herkeze keyıfler nasıl kızlar bugun 10.gunummm cumayı iple çekiyorummmm
sızınınle paylasmak ıstdgm bırsey var gecen hafta bı ruya gordumm ruya tabırlerıne baktım yakında bebek sahıbı olucksınız dıyordu..ben bu ruyayı gorene kdr umudum yoktu kesın tutmuck dıyodummm ama sımdı belkı dıyorummmm şans bu sefer yuzumuze güler
Bugün aşılamam oldu. Inşallah bu sefer tutar. Aşılama sonucu bekleyip oruç tutan varmı? Diyetisyenim aşılama yapılınca hamile sayılırsın ve oruç tutamazsın dedi ama ben orucumu bırakmak istemiyorum.....
canım hayırlı & uğurlu olsun.
Topiğimizin ağustos ayının ilk aşılaması,inşallah allah hayırlısıyla güzel haberler vermek / almak nasip eder.
kızlar cuma test yapmıştım hatırlayanız vardır 7.64 çıkmıştı bugün tekrarladım ve 60.6 çıktı inanamıyorum hamileyimmmmm.darısı tüm bebek bekleyenlerin başına olsun inşllah.allah çok büyük bu mubarek günlerde ümidinizi kaybetmeyin sakın.sizleri çok seviyorum.camenta berraksu duygu beni bu bekleyişte yalnız bırakmayan adını hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler:)
berraksuu senin bebiş ne alemde biraz bahsetsene cinsiyeti falan bellimi
cnm şükür herşey yolunda dün gittim kuzumu hıçkırık tutmuştu...11+4 haftamdayım cnm..çok hareketli maşallah.
cnm sanırım bayramda belli olur cinsiyeti...rabbim hepinize nasip etsin bu en güzel duyguyu inşallah.
sen nslsın?özledim hepinizi
kızlar günaydın nasılsınız uzun zamandır yoktum tatildeydim yeni döndüm ama yanlız gelmedim meleğimde benimle birlikte geldikızlar bilenler vardır geçen ay aşılama yaptırdım ve negatif sonuç aldım ama şimdi 1.5 aylık hamileyim hemde normal yoldan kızlar size umut olsun ben negatif sonuç aldığımda çok kötü olmuştum her şeyi bırakmıştım tedaviye ara vermiştim hatta eşimle konuşmuştuk ve 1 yıl bişey yapmayacaktık ki dün hamile olduğumu öğrendim yani herşey kafada bitiyomuş tamamen akıldan silip atmak gerekiyormuş hala şaşkınım ve inanamıyorum kalp atışlarınıda bi duysam başka bişey istemiyorum:44: şu anda:44: allah hepinizin gönlüne göre versin herşeyin zamanı var demekki
en az kendim kadar sevindim arkadaşım seni takip ediyodum ben :) hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah yaa çok sevindim gerçekten mucize gibi bişey :) bende aşılamamı oldum 2. kez 1 ağustosta .takmıyorum ilki kadar hayırlısı :)tebrik ederim tekrar süpersin :)
en az kendim kadar sevindim arkadaşım seni takip ediyodum ben :) hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inşallah yaa çok sevindim gerçekten mucize gibi bişey :) bende aşılamamı oldum 2. kez 1 ağustosta .takmıyorum ilki kadar hayırlısı :)tebrik ederim tekrar süpersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?