bende sizin için dua ediyorum en yakın zamanda sizinde bebişleriniz olsun diye
ayyy şu 10 gün geçse bi an önce bende duysam kalbinin pıt pıtlarını:18:
cnm hoşgeldin..çok özledim seni
Canım teşekkür ederim,inşallah Allah bizlerede yaşatır o mükemmel duyguyu...
cnm benim yakın akrabam kadın doğumcu ilk aylarda kalp atışını dinlemek bebek açısından hiç sağlıklı değilmiş...
zaten kalp atışı gözle görülebiliyor..görmek yeterli olur cnm.
İki melek haberiyle hoşbuldum canım benim.
Topiğe girince benimde gözlerim direkt seni arıyor.
hadi ya benim bi bilgim yokki bu konuda duymak nasıl görmek nasıl ben sanıyorum ki bi aletle ses duyucam öyle diilmi
Arkadaşım ben de yarın aşılama olacağım merak ettiğim bir kaç soru var sorabilir miyim?
hadi ya benim bi bilgim yokki bu konuda duymak nasıl görmek nasıl ben sanıyorum ki bi aletle ses duyucam öyle diilmi
Kızlar benimde 3.aşılamam, inatçı folikül parçasının azizliği yüzünden,bayramdan sonraya kaldı.:97:
cnm geç olsun güç olmasın inşallah
rabbim bilir vardır bunda da bir hayır
Aynen canım
Eğer olasılık düşüren bir problem varsa 1-2 ay sonra yapılmasında fayda var.Yapılmış olsun diye yapılmasın.
Çok şükür sabırlı ve metanetliyim,doktoruma güveniyorum.Allah'a teslimim ...Herseyin vardır bir sebebi ve hayırı.
Arkadaşlar menopur 75 kalçadan 1 toz+ 1 su şeklinde vuruldum akşamları 6 gün boyunca dün kontrollerim yapıldı 17ve12 mm iki tane yumurtam oluşmuş dün saat akşam 7 de pregnyl (çatlatıcı oldum ) yarın sabah 10 gibi aşılamam olcak hesapladım tam 40 saat oluyor bunun bir sakıncasaı var mı? çünkü 36 saat içinde aşılama olması gerek diye biliyorum 2. sorum yumurta benim bildiğim 18- 20mm olduktan sonra çatlatıcı vuruluyordu benim doktorum biraz erkan mi vurdu acaba ne dersiniz? ilk aşılamam olduğu için çok heyecanlıyım beni mazur görün karışık yazmış olabilirim şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz beni çok mutlu etti.
canım yapılan işlemler normal zamanlamalarıda normal sen bu konulara kafanı takıp stres yapma doktorlar en iyisini bilir kendimizi onlara bırakmaktan başka çaremiz yok stres herşeyi etkiliyo bende acaba acaba diye stres yaptım aşılamamda ve negatif sonuçladı tam herşeyi kafamdan sildim çocuk olayını erteledimki kendiliğinden hamile kalmışım allah büyük sanada yardımcı olacaktır sans yanında olsun
Arkadaşlar menopur 75 kalçadan 1 toz+ 1 su şeklinde vuruldum akşamları 6 gün boyunca dün kontrollerim yapıldı 17ve12 mm iki tane yumurtam oluşmuş dün saat akşam 7 de pregnyl (çatlatıcı oldum ) yarın sabah 10 gibi aşılamam olcak hesapladım tam 40 saat oluyor bunun bir sakıncasaı var mı? çünkü 36 saat içinde aşılama olması gerek diye biliyorum 2. sorum yumurta benim bildiğim 18- 20mm olduktan sonra çatlatıcı vuruluyordu benim doktorum biraz erkan mi vurdu acaba ne dersiniz? ilk aşılamam olduğu için çok heyecanlıyım beni mazur görün karışık yazmış olabilirim şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz beni çok mutlu etti.
canım yapılan işlemler normal zamanlamalarıda normal sen bu konulara kafanı takıp stres yapma doktorlar en iyisini bilir kendimizi onlara bırakmaktan başka çaremiz yok stres herşeyi etkiliyo bende acaba acaba diye stres yaptım aşılamamda ve negatif sonuçladı tam herşeyi kafamdan sildim çocuk olayını erteledimki kendiliğinden hamile kalmışım allah büyük sanada yardımcı olacaktır sans yanında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?