Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm benim yakın akrabam kadın doğumcu ilk aylarda kalp atışını dinlemek bebek açısından hiç sağlıklı değilmiş...

zaten kalp atışı gözle görülebiliyor..görmek yeterli olur cnm.

hadi ya benim bi bilgim yokki bu konuda duymak nasıl görmek nasıl ben sanıyorum ki bi aletle ses duyucam öyle diilmi

Kızlar benimde 3.aşılamam, inatçı folikül parçasının azizliği yüzünden,bayramdan sonraya kaldı.:97:

Nur-nurca merhaba

Hayırlı olsun inşallah.

Güzel haberler vermek / almak nasip olsun inşallah.

cnm geç olsun güç olmasın inşallah

rabbim bilir vardır bunda da bir hayır

Aynen canım

Eğer olasılık düşüren bir problem varsa 1-2 ay sonra yapılmasında fayda var.Yapılmış olsun diye yapılmasın.

Çok şükür sabırlı ve metanetliyim,doktoruma güveniyorum.Allah'a teslimim ...Herseyin vardır bir sebebi ve hayırı.

Arkadaşlar menopur 75 kalçadan 1 toz+ 1 su şeklinde vuruldum akşamları 6 gün boyunca dün kontrollerim yapıldı 17ve12 mm iki tane yumurtam oluşmuş dün saat akşam 7 de pregnyl (çatlatıcı oldum ) yarın sabah 10 gibi aşılamam olcak hesapladım tam 40 saat oluyor bunun bir sakıncasaı var mı? çünkü 36 saat içinde aşılama olması gerek diye biliyorum 2. sorum yumurta benim bildiğim 18- 20mm olduktan sonra çatlatıcı vuruluyordu benim doktorum biraz erkan mi vurdu acaba ne dersiniz? ilk aşılamam olduğu için çok heyecanlıyım beni mazur görün karışık yazmış olabilirim şimdiden çok teşekkür ederim ilginiz beni çok mutlu etti.

bu zihniyette yaklaşmanı çok takdir ediyorum...

belki bakarsın bu süre içinde kendiliğinden olur

canım yapılan işlemler normal zamanlamalarıda normal sen bu konulara kafanı takıp stres yapma doktorlar en iyisini bilir kendimizi onlara bırakmaktan başka çaremiz yok stres herşeyi etkiliyo bende acaba acaba diye stres yaptım aşılamamda ve negatif sonuçladı tam herşeyi kafamdan sildim çocuk olayını erteledimki kendiliğinden hamile kalmışım allah büyük sanada yardımcı olacaktır sans yanında olsun

arkadaşlar kafanızdan nasıl atıyorsunuz merak ediyorum aşılama yapmayı düşünüyürom çünkühız sorunumuz var spermde %2 tutma şansı nedir bana anlatırmısınızzzz

cnm benim 18,19,24,25 mm 4 yumurtam oluşmuştu..dr çok iyi demişti..ben klomen hap kullanmıştım...5 gün boyunca kullanmıştım.

17 mm yumurta ile hamile kalmış arkadaşımız vardı burada..inşallah tutar senin de aşılaman..ne kadar heyecanlı old.hissedebiliyor..

hayırlı olsun

cnm benim 18,19,24,25 mm 4 yumurtam oluşmuştu..dr çok iyi demişti..ben klomen hap kullanmıştım...5 gün boyunca kullanmıştım.

17 mm yumurta ile hamile kalmış arkadaşımız vardı burada..inşallah tutar senin de aşılaman..ne kadar heyecanlı old.hissedebiliyor..

hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden biraz içim rahatladı inanın şu yazıyı yazarken bile ellerim titriyor içim içime sığmıyor insan ister istemez düşünüyor.Sizleri tanımaktan çok mutlu oldum.İlgi ve sıcak alakanızdan dolayı da tekrar tekrar teşekkür ederim.Benim için dua eder misiniz arkadaş müminin mümine ettiği dua daha hayırlı olurmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…