Canım hayırlı olsun inşallah.
Allah isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah.
günaydın kızlar bugun 12.gunum ama 2 gundur akıntımm var ve karnım agrıyor adet olcakmısımm gıbı tutmadı galiba
canımm benım pek umduummm kalmadı gıttıkce artı agrımm bıldıgın adet sancısını cekıyorum suannn yarın sonucu ogrenıcemm bıtanem doktorum 6sında yaptır dedı ama dayanamıcam galıba yarın yaptırmyı dusunuyorum.. allahın ıznıyle inş.güzel seler yazmk nasıp olur:87:
canım tahlıl yaptrmama gerek kalmdı tuvalete bı grdımmm kan gelmıs bi kac damla devamı gelmedıııı ama gelırrr bugun doktoru aradımmm eger olmssan yarın test yaptr dedııı ama tutmadı ısteee ınan suan cok kotuyummm....
aman canımmm napımm dunyanın sonu degıl alnımızada bu yazılmıs dıces devam edıces yolumuza .2yı hemen yaptrcam ztn ara vermıcemmmm dedıgın gıbı hıcbısı benden onemlı degılkıı allahtan gelen herseye razıyımmm herseyın ıyısını o bılır ona sıgınıyorumm....
canım tahlıl yaptrmama gerek kalmdı tuvalete bı grdımmm kan gelmıs bi kac damla devamı gelmedıııı ama gelırrr bugun doktoru aradımmm eger olmssan yarın test yaptr dedııı ama tutmadı ısteee ınan suan cok kotuyummm....
evet darısı başınıza dyd dualarımız sizinle
sağol arkadaşım inşalah
acaba bende o günleri görecekmiyim umudum kalmadı hiç
görürsün tabi canım niye göremeyesin en umutsuz anında geliverecek bebeğin görürsün bak
cnmm önce kan geldı sonra lekenmeye donustuuu doktorda bekle dıyo neyı beklıceksekkk artıkkk hersey ortada yanıı de barı baana olmadı dıye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?