evet canım ya benim için de sürpriz oldu hiç beklemiyordum belki senin meleğinde sana sürpriz yapacaktır benim tam adet olmam gereken günde 1-2 damla kanamam oldu ben adet oluyorum dedim sonra yola çıktık tatile gittik bekliyorum bekliyorum adet olmuyorum hava değişikliği heralde dedim bide sürekli uyuyodum 1 hafta bekledim olmadı sonra test yaptım bide ne göreyim çift çizgicanım hamilelerin duası kabul olur derler hepiniz için dua ediyorum
saol canım, duanı eksik etme.
hiç beklemediğin anda gelmesi harika bir duygudur.
ahh ahh o 1-2 damla kanamayı bende görebilsem
3 gündür acayip ağrılarım oluyor, adet ağrısı gibi değil ama... umutlanmak istemiyorum ama sanki bu defa başka :44: test yapmamak için zor tutuyorum kendimi...
saol canım, duanı eksik etme.
hiç beklemediğin anda gelmesi harika bir duygudur.
ahh ahh o 1-2 damla kanamayı bende görebilsem
3 gündür acayip ağrılarım oluyor, adet ağrısı gibi değil ama... umutlanmak istemiyorum ama sanki bu defa başka :44: test yapmamak için zor tutuyorum kendimi...
canım kanama olacak diye bi şart yokki belkide hamilesin bence yap bi test:26:sende de hipotiroid vardı demi ben en son kontrole gittiğimde 7.40dı ilacımın dozu arttı o zaman hamileymişim bide demek ki çokta engel değilmiş hipotiroid
evet canım var. en son 1 Temmuz`da kontrole gittim.4,60 çıktı. 1 ay önce 3,80di. biraz artmış ama yinede normal sınırlar içerisinde.
aslında dün dr. gidip kan tahlili yaptırmam gerekiyordu ama adet olayım diye bekliyorum.gitmişken kadın doğumcuya da giderim.işten sürekli izin almak zor oluyor.
bende pco da var, ondan olmuyo sanırım.
euthox 75mg içiyorum, senin dozaj ne kadar ?
kızlar cuma test yapmıştım hatırlayanız vardır 7.64 çıkmıştı bugün tekrarladım ve 60.6 çıktı inanamıyorum hamileyimmmmm.darısı tüm bebek bekleyenlerin başına olsun inşllah.allah çok büyük bu mubarek günlerde ümidinizi kaybetmeyin sakın.sizleri çok seviyorum.camenta berraksu duygu beni bu bekleyişte yalnız bırakmayan adını hatırlamadığım tüm kader arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler:)
ben eutrox 50 mg içiyordum şimdi 100mg içiyorum salı günü kontrole gidicem inşallah düşmüştür değerim
inşallah canım, dr. duruma göre ayarlama yapar.
kalp atışlarını ne zaman duyacaksın
inşallah haftaya perşembe duyucaz dün keseyi gördük öyle korkuyorum ki kalp atışlarını duysam rahalayacağım
cnm hyrlı olsun...bende her kontrole gittiğimde panik oluyorum..
sağsalim alırız kucaklarımıza inşallah
inşallah canım bugün başım kasıklarım ve belim çok ağrıyo korkuyorum yaaaa:18:
bel ağrısı ,kasık ağrısı şükür 2 gündür hafifledi bende..doktorum rahim büyüdügü için bu ağrıların normal olduğunu söyledi...
teyzesi benim bebeğim 3. ayına girmek üzere...dün ultrasyona girdim..hıçkırık tutmuş meleğimi..su yutmaya başladı 1 haftadır..kuzum daha beceremiyor.
bel ağrısı ,kasık ağrısı şükür 2 gündür hafifledi bende..doktorum rahim büyüdügü için bu ağrıların normal olduğunu söyledi...
teyzesi benim bebeğim 3. ayına girmek üzere...dün ultrasyona girdim..hıçkırık tutmuş meleğimi..su yutmaya başladı 1 haftadır..kuzum daha beceremiyor.
oyyyyyyy yerim ben onu ya gözlerim doldu sen böyle anlatınca duygulandım:2: allahım sen bizim bebişlerimizi bize bağışla
oyyyyyyy yerim ben onu ya gözlerim doldu sen böyle anlatınca duygulandım:2: allahım sen bizim bebişlerimizi bize bağışla
Amin canım benim.Meleklerimizin ve annişlerimizin duacısıyım.
Yerim ben onun hıçkırık tutan ağzını.:109:
Allah sağlık versin,korusun meleğimizi...
Daha nice güzel haberlerini almak / vermek nasip olsun inşallah.
cnm beni en çok heyecanlandıran..ilk kalp atışını görmek oldu...miniminnacık bir pıhtı pıtır pıtır atıyor.
haytımda yaşadığım daha güzel bir duygu yoktu inan..önce keseyi görüyrsun,sonra kalp atışını sonra ml ml büyüdüğünü hissediyorsun,,sonra gidiyosun kıpır kıpır bi mucize içinde taklalar atıyor...
rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?