arkadaşlar oğlum olacak....rabbim hepinize nasip etsin
aşılamada 14.günümdü sabah lekelnmeler geldi.sonra kan testi yaptırdım sonuç olumsuz .doktorumu aradım 3.gel başlıyalım dedi.2.aşılamaya başlıyacam:2::2::2::2::2:
Arkadaşlar aşılama olalı 7 gün oldu.Ağrıdan ölüyorum adet ağrısından daha da kuvvetli bir ağrı ve aşırı şişlik sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu yaşadığım, öldüm meraktan.Adetime 13 gün var ama bu yaşadığım adet ağrısından da daha etkili bir ağrı kafam allak bullak bir de yanağımda sivilce çıktı.Offffffff ben ne yapacağım şimdi beta hcg kanı vermeme de 7 gün var.Bana yardım edin ne olurrrrrrrr
camenta nerelerdesin?oğluşumla seni çok özledik
cnm aynı belirtileri bende yaşamıştım...topiğin 8. sayfasına gidersen görürsün..toplangel...
yanağımda sivilce çıkmıştı...göğüs ve kasık ağrısı çekmiştim...inşallah sende hayırlı haberi alırsın cnm..
İlk nazar boncuğumuz,prensimizmiş demek.
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşumuzu.
Buara biraz yoğunluğum var,fırsat buldukça girmeye calışıyorum ama aklımda ve dualarımdasınız.
aşılama olduğum 1 hafta oldu. dün ve bugün (ama bugün daha fazla) bel ağrısı çekiyorum normalmi acaba?
bel ağrısı,göğüs ağrısı,kasık ağrısı aşılama sonrası şiddetlide olsa normal kabul ediliyor cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?