Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamada 14.günümdü sabah lekelnmeler geldi.sonra kan testi yaptırdım sonuç olumsuz .doktorumu aradım 3.gel başlıyalım dedi.2.aşılamaya başlıyacam:2::2::2::2::2:

Arkadaşlar aşılama olalı 7 gün oldu.Ağrıdan ölüyorum adet ağrısından daha da kuvvetli bir ağrı ve aşırı şişlik sizce hamilelik belirtisi olabilir mi? Bu yaşadığım, öldüm meraktan.Adetime 13 gün var ama bu yaşadığım adet ağrısından da daha etkili bir ağrı kafam allak bullak bir de yanağımda sivilce çıktı.Offffffff ben ne yapacağım şimdi beta hcg kanı vermeme de 7 gün var.Bana yardım edin ne olurrrrrrrr

cnm aynı belirtileri bende yaşamıştım...topiğin 8. sayfasına gidersen görürsün..toplangel...

yanağımda sivilce çıkmıştı...göğüs ve kasık ağrısı çekmiştim...inşallah sende hayırlı haberi alırsın cnm..

Son düzenleme:
camenta nerelerdesin?oğluşumla seni çok özledik

İlk nazar boncuğumuz,prensimizmiş demek.

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşumuzu.

Buara biraz yoğunluğum var,fırsat buldukça girmeye calışıyorum ama aklımda ve dualarımdasınız.

Sağol canım ilgin ve alakan için okudum 8. sayfayı inşallah benimki de gebelik belirtisidir

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / OĞLUŞUMUZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Zeyer (? asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ.?

Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Vizontele (? asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Blny72(1.asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak ekleme / düzeltmelerini yapabilirler

Son düzenleme:

teşekkürler cnm benim inşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir..rabbim hepinize sağlıklı bebekler nasip etsin

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar şişlik ve kasık ağrım bugün felaket derece de arttı kliniği aradım.Böyle şeyler olur kabız olmamaya dikkat edin bol sıvı tüketin falan yaptı o kadar ve ayrıca derin disparoniye(derin ilişki sırasında ağrı) ölüyorum yaaa ne olur yardım edin bir hamileleik belirtisi olabilir mi bu şaşkınım şaştım kaldım yaaa hiçç böyle olmamıştım.Hamile olup tecrübeli arkadaşlarım beni aydınlatın ne olurr

canım inş.bu agrılar hamılleık belırtısıdır genelde kasık agrıları bel agrıları oluyor cok fazla takılma buna benımde cok fena agrım olmustu ve olumsuz sonuclanmstı
umarım güzel haberlerini alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…