Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

7 gün sonra öğreniyorum sonucumu inşallah güzel haber veririm inşallh

arkadaşım yanılmıyorsam biz seninle aynı gün yani 1 ağustosta aşılama olmuştuk sen böyle ağrılar çekerken bende hiiiiç biişey yok ne ağrım var ne başka bişey hadi bakalım hayırlısı :44:

Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / OĞLUŞUMUZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını
diliyoruz.

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ::Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

İfakatm (1.asilama) 20 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ?

Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Zeyer (? asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Yyakamoz (? asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Vizontele (? asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tubi43 (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Madeleiness (1. asilama) 8 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Blny72(1.asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...

Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak ekleme / düzeltmelerini yapabilirler

slm arkadaşlar ben yeni geldim 6 ün önce aşılamam yapıldı tahlil için gün sayıyorum çok umudum yok ama yinee bekliyorum hayırlısı

slm arkadaşlar ben yeni geldim 6 ün önce aşılamam yapıldı tahlil için gün sayıyorum çok umudum yok ama yinee bekliyorum hayırlısı

Arkadaşım merhaba hoşgeldin.

Hayırlı olsun,güzel haberlerini alırız inşallah.

Nefes aldıkca,kalbimiz attıkca umut vardır.

slm kızlar bende 4 ağustosta aşılama yaptırdım.Bu ikinci aşılamam ilki tutmadı malesef...Bakalım sonuç ne olacak ama bu sefer hiçbir belirti falan yok Yani sanki aşılama yapılmamış gibi hissediyorum bazen.Hayırlısı ile inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız :26:

merhaba arkadaşalr ben de gecen perşembe aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı...bakalım hayırlısı... ağrılarım azaldı ama gögüsler hassas ve ilişki sırasında ağrı problemi ben de var... haftaya perşembe kan tahlili yaptırırım die düşünüyorum... önceki sayfalarıda okudum hamile arkadaşalrı tebrik ediyorum hepimiz sağ salım alalım kucağımıza bebeklerimizi...

mrb sanırım aynı gün aşılama yaptırmışız seninle :)) İnşallah sonuç pozitif olur hepimiz için.Ben 4 ağustosda 2. aşılamamı yaptırdım ama hiçbir belirti yok bende...Şu mübarek ayda inşallah güzel haberler alır ve seviniriz canım

evet arkadaşım benım de 4 ağustos bekle bekle günler geçmiyor:18::18::18::18::18::18: inşallah bu mübarek ayın hürmetine güzel sonuçlar alırız da buralar da halay çekeriz

evet emsal arkadaşım benım de 4 ağustos bekle bekle geçmiyor günler:18::18::18::18:
inşallah bu mubarek ayın hürmetine hepimiz guzel sonuçlar alırız bayram şekerimiz olur bebişler ve burada halay çekeriz

evet arkadaşım benım de 4 ağustos bekle bekle günler geçmiyor:18::18::18::18::18::18: inşallah bu mübarek ayın hürmetine güzel sonuçlar alırız da buralar da halay çekeriz

ayyy ay inşallah hemde ne halay çekeriz :)) Ben ilk aşılamamda çok heyecan yapmıştım günleri sayıyordum sürekli...Ama bu sefer çok rahatım.Bakalım pazartesiden itibariyle adet günlerim başlıyor hayırlısı ile inşallah tutmuşturda hiç görmem o kötü kırmızıları :26:

Yok canım ben 3 ağustos da aşılama oldum.İlk başlar da bende de bişey yoktu son 4-5 gündür bu ağrılar olmaya başladı. Bugün biraz iyiyim kasık ağrım devam ediyor.Yumurtalar fazla uyarıldığı için bu sıkıntılar olurmuş.Nedense arkadaşlar olmuyacakmış gibi geliyor bana içimde sanki bebişşşş yokkkkiçimdeki bir ses öyle diyor.Günler yaklaştıkça umut yavaş yavaş tükeniyor bendeee:18::18::18:ne diyim Allahtan ümit kesilmez yeter ki ol desin oooooo:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…