canım inş.bu agrılar hamılleık belırtısıdır genelde kasık agrıları bel agrıları oluyor cok fazla takılma buna benımde cok fena agrım olmustu ve olumsuz sonuclanmstı
umarım güzel haberlerini alırız
kızlar cuma günü aşılamam yapılacak dualarınızı eksik etmeyin
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
Merhaba arkadaşlar şişlik ve kasık ağrım bugün felaket derece de arttı kliniği aradım.Böyle şeyler olur kabız olmamaya dikkat edin bol sıvı tüketin falan yaptı o kadar ve ayrıca derin disparoniye(derin ilişki sırasında ağrı) ölüyorum yaaa ne olur yardım edin bir hamileleik belirtisi olabilir mi bu şaşkınım şaştım kaldım yaaa hiçç böyle olmamıştım.Hamile olup tecrübeli arkadaşlarım beni aydınlatın ne olurr
slm arkadaşlar ben yeni geldim 6 ün önce aşılamam yapıldı tahlil için gün sayıyorum çok umudum yok ama yinee bekliyorum hayırlısı
merhaba arkadaşalr ben de gecen perşembe aşılama yaptırdım ilk aşılamamdı...bakalım hayırlısı... ağrılarım azaldı ama gögüsler hassas ve ilişki sırasında ağrı problemi ben de var... haftaya perşembe kan tahlili yaptırırım die düşünüyorum... önceki sayfalarıda okudum hamile arkadaşalrı tebrik ediyorum hepimiz sağ salım alalım kucağımıza bebeklerimizi...
benimde kasık ağrımdan başka hiç bir belirti yok tutmadı benim ilk aşılamaydı zaten ...
mrb sanırım aynı gün aşılama yaptırmışız seninle :)) İnşallah sonuç pozitif olur hepimiz için.Ben 4 ağustosda 2. aşılamamı yaptırdım ama hiçbir belirti yok bende...Şu mübarek ayda inşallah güzel haberler alır ve seviniriz canım
benimde kasık ağrımdan başka hiç bir belirti yok tutmadı benim ilk aşılamaydı zaten ...
evet arkadaşım benım de 4 ağustos bekle bekle günler geçmiyor:18::18::18::18::18::18: inşallah bu mübarek ayın hürmetine güzel sonuçlar alırız da buralar da halay çekeriz
arkadaşım yanılmıyorsam biz seninle aynı gün yani 1 ağustosta aşılama olmuştuk sen böyle ağrılar çekerken bende hiiiiç biişey yok ne ağrım var ne başka bişey hadi bakalım hayırlısı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?