benimde kasık ağrımdan başka hiç bir belirti yok tutmadı benim ilk aşılamaydı zaten ...
Yok canım ben 3 ağustos da aşılama oldum.İlk başlar da bende de bişey yoktu son 4-5 gündür bu ağrılar olmaya başladı. Bugün biraz iyiyim kasık ağrım devam ediyor.Yumurtalar fazla uyarıldığı için bu sıkıntılar olurmuş.Nedense arkadaşlar olmuyacakmış gibi geliyor bana içimde sanki bebişşşş yokkkkiçimdeki bir ses öyle diyor.Günler yaklaştıkça umut yavaş yavaş tükeniyor bendeee :18::18::18:ne diyim Allahtan ümit kesilmez yeter ki ol desin oooooo:85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85::85:
mrb canım sen ne zaman aşılama yaptırmıştın? sonucu öğrendinmi?Daha sonucu öğrenmediysen eğer olumsuz düşünme.Ağrılar hamilelik belirtisi de olabiliyor unutma :))
6 ağusto da yaptırdım 20 sinde dr kan tahlili yaptır dedi bekliyorum adet olacam sanki hayırlısı artık
nur nurca bende 3 ağustosta 3.aşılamamı oldum
benimde kasık ağrılarım var
bilginiz varmı crinone jel kullanırken de
adet görürmüyüz yoksa kullanmayı bırakıncamı adet görürüz
Ümitsiz olma ama bak haftaya güzel haber alacaksın hatta hepimiz alacağız inşallah :)
Ümitsiz olma ama bak haftaya güzel haber alacaksın hatta hepimiz alacağız inşallah :)
bölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.
bölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabilirler.
çok sevindim berraksuuu allah analı babalı büyütsün ismi hazırmı şimdiden oğlunun
içim daralıyor tutmadı bence hiçbir belirti yok bende ne adet belirtisi nede hamilelik sadece kasık ağrım var o kadar
kaçıncı günün canım korkma belki tutunduğundan ağrı yapıyordur sonucu ne zaman öğreneceksin
bugün 10. günüm bişey soracam çok kötü midem bulanıyor özellikle yemeklerden sonra çıkarmamak için kendimi zor tutuyorum progesteron jel kullanıyorum ondan mı kaynaklanıyor acaba dr ma sorsam mı? acaba
İnşallah bebeğin seninledir sen benden bir gün önce aşılama yaptırmışsın.Yakın tarihlerde öğreneceğiz sonucu hep birlikte güzel haberler alırız inşallah...Olumsuz düşünmek istemiyorum ama bende senin gibi hissediyorum sanki yok gibi falan diye.neyse olumsuz düşünmek yok.Mevlam ne eylerse güzel öyler inşallah hayırlısı ile sağlıklı evlatlarımız olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?