Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nur nurca bende 3 ağustosta 3.aşılamamı oldum
benimde kasık ağrılarım var
bilginiz varmı crinone jel kullanırken de
adet görürmüyüz yoksa kullanmayı bırakıncamı adet görürüz

Evet canım ikimizde aynı gün aşılama olduk çarşamba günü belli olacak işte hayırlısı olsun canım benim doktor jel falan vermedi yaaa sadece aspirin ve folikasit alıyorum

:18::18::18: off beklemek ne kadar zor birşey şu bir hafta geçse de sonunda hamile olduğumu öğrensem.Aslında olumsuz düşünüp stres yapmak istemiyordum ama günler yaklaştıkça korku başladı.Bugün eyvah adet oldum diye kaç kere lavoboya gittim anlatamam...Hep dua ediyorum Allahım benimle birlikte isteyen herkesin en kısa sürede çocuğu olsun diye.İnşallah dualarımız kabul olur kızlar :26::26::26:

evet,progestan mide bulantısı ve baş dönmesi yapabiliyormuş..bendede geçen ay öyle olmuştu,bırakınca geçiyor canım..
inşallah pozitif sonuç alırsın,devam etsin yine bulantılar.

Kızlar slm,

ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. 15 gün bekleme süresi var önümde.Progestan neden kullanıyorsunuz merak ettim. doktorum bana birşey vermedi. bilgi verebilir misiniz?

tşk

Kızlar slm,

ben de dün ilk aşılamamı yaptırdım. 15 gün bekleme süresi var önümde.Progestan neden kullanıyorsunuz merak ettim. doktorum bana birşey vermedi. bilgi verebilir misiniz?

tşk

selam canım.aşılaman hayırlı olsun inş pozitif sonuçla gelirsin 15 gün sonra.progestan aşılamadan sonra spermin tutunması için destek diye biliyorum ben.he tutunmazsada reglini geciktirmeden getirir.ben böyle biliyorum umarım yanlış değildir.hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Kızlar slm,

tşk

progestan çok önemli,bebek oluşursa tutunmasına yardımcı oluyor.. aşılamadan sonra kullanılıyor genelde,ama senin kanda progestron seviyen yüksekse vermemiş olabilir doktorun

bilgi için teşekkürler. umarım güzel haberleri sizinle paylaşırım ben de. her isteyenin en kısa sürede kavuşması dileğiyle.Doktoruma sordum bakalım ne diyecek.sizin sayenizde yeni şeyler öğreniyorum burdan :)

evet ilk başlarda çok rahattım ama şimdi lavabodan bende çıkmıyom adet mi oldum diye allah inşallah bize hayırlı bebekler verir emeklerimiz boşa çıkmaz

şimdi kaan vermeden geliyorum bi aksilik olmazsa kızlar bu gün 5 de öğrenecem sonucumu bendede aynı kasık ağrıları var bende adet olacağım diye ümidimi kestim bu gün 12. günüm dün eczaneden test aldım negatif çıktı :2:

hadi hayırlısı buradan okuyunca bile heyecanlanıyor insan

Allah yardımcın olsun mutlu haberler verirsin bizlere inş...

Canım normal aspirin 100lük rahmin kanlanmasını sağlıyormuş.Bu arada yarın test yapıyorum Allah kısmet ederse....

canım doktor bana jeli bitene kadar kullan adet olmazsan
1 gün sonrası gel dedi.
adet olursan olduğun gel dedi.
Bakalım hayırlısı allahım umutsuzluk göstermesin inşallah hepimize
hayırlı evlat versin, emeklerimiz boşa çıkmasın.

Hadi bakalım inşallah hamile olduğun haberini alırsın hepimizi sevindirirsin. Haberlerini bekliyoruz

inşallah güzel haberler verirsin bizlere sonucunu merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…