merhaba arkadaşlar,
ben de bugün 2. aşılamayı yaptırdım...
15 günlük zor bekleyişi sizlerle geçiricem...
amin canm cümlemiz emsal ve nur gibi hamile haberleri alırız inşallah canım fakülte iyi ama ilgi alaka sıfır ben bidaha riske atmamayı düşünüyorum aşılamada fakülteden görececiğimi gördüm hem fakülteler de özeldekiler kadar para alıyolar ilaçlar ucuza geliyo sadece bi kaç ay soğan kürü deneyelim bakalım
Merhaba bu gün aşılamamın 3.günü ve göğüslerim çok acıyo aslında aşılama öncesindede acıyodu şimdi bi garip acıyo böyle bişey yaşayan oldumu?
Evet sabah idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm ve hemen kan testine gittim ve sonuç 1820 çıktı.
Hamileyimmmmmm
Aşılamadan sonraki ay tam da kafamdan atmışken inanamıyorummmmmm
Allahım bu güzel ayda çok güzel bir haber aldım
:66
hayırlı olsun canım
çok teşekkür ederim canıım halenn şaşkınım:))
darısı herkesin başına
inşallah canım benim aşılama tutmadı 3 gün erken adet oldum üstelikama sizleri duyunca umut oluyor bana
Evet sabah idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm ve hemen kan testine gittim ve sonuç 1820 çıktı.
Hamileyimmmmmm
AYYYYYYYYYY SANA DEMEDİM Mİ BENNNNNNNASIL SEVİNDİM YA HİSSETİM BEN SENİN HAMİLE OLDUĞUNU KENDİM GİBİ MUTLUYUM VALLA
bianka canım nerdeyse her şeyimiz aynı bende 1.5 yıl uğraştım aşılama yaptırdım olmadı hemen arkasından hamile kaldım kanda hcg değerimiz bile aynı bende ilk yaptırdığımda 1820ydi
ayy inanmıyorum bu kadar denk gelebilir:)) kan değerini bile tutturmuşuz:) hadi bakalım pazartesi günü doktora gideceğim, umarım ben de senin gibi görürüüm
evet inşallah canım 5 haftalıktır şu an keseyi görürsün pazartesi 1 hafta sonrada kalp atışını görürsün hoşgeldin canım aramıza
Hamileyimmmmmm
tebrikler süppeerrr bir haberbayram şekerleri çoğalıyor... Allah tamamına erdirsin...
ben de salı gidicem doktora heyecan dorukta:18:
Hamileyimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?