Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet canım fakültede bende bi muayine olmuştum gittiğme gideceğime pişman oldum aslında korkuda var bi doktorumla görüşeyim oda fakültede profösör aşılamaları özel muayinehanesinde yaptırdım tüp bebeğide kendisi yaparsa öyle bide özel hastanelri araştırayım arasında pek bişe yoksa özel iyi

Merhaba bu gün aşılamamın 3.günü ve göğüslerim çok acıyo aslında aşılama öncesindede acıyodu şimdi bi garip acıyo böyle bişey yaşayan oldumu?

Merhaba bu gün aşılamamın 3.günü ve göğüslerim çok acıyo aslında aşılama öncesindede acıyodu şimdi bi garip acıyo böyle bişey yaşayan oldumu?

canım benimde aşılamamın ilk gününden itibaren özellikle göğüs uclarım acımaya başladı.daha sonraki günlerde de giderek dolgunlaştı.hamileyim şu anda ben umarım sen de öylesindir.inşallah günlerin su gibi geçer hayırlı haberlerini alırız.

tüm hamile arkadaşları tebrik ediyorum çok sevindim hepiniz için allah herkesin üzünü güldürsün inşallah.yeni aşılama olanlara da kolay bekleyişler sonucu mutlu sonuçlar diliyorum.hepinizi kocaman öptüm.

Evet sabah idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm ve hemen kan testine gittim ve sonuç 1820 çıktı.

Hamileyimmmmmm
Aşılamadan sonraki ay tam da kafamdan atmışken inanamıyorummmmmm
Allahım bu güzel ayda çok güzel bir haber aldım

inşallah canım benim aşılama tutmadı 3 gün erken adet oldum üstelik ama sizleri duyunca umut oluyor bana

benim de aşılamam tutmadı, birkaç ay ara vermeyi düşünüyordum tedaviye, aşılamadan hemen sonraki ay oldu

umudunu hiç kaybetme sem, 1.5 yıldır her ay hüsrana uğruyordum ama ummadığım anda oldu

AYYYYYYYYYY SANA DEMEDİM Mİ BENNNNNNNASIL SEVİNDİM YA HİSSETİM BEN SENİN HAMİLE OLDUĞUNU KENDİM GİBİ MUTLUYUM VALLA

bianka canım nerdeyse her şeyimiz aynı bende 1.5 yıl uğraştım aşılama yaptırdım olmadı hemen arkasından hamile kaldım kanda hcg değerimiz bile aynı bende ilk yaptırdığımda 1820ydi

AYYYYYYYYYY SANA DEMEDİM Mİ BENNNNNNNASIL SEVİNDİM YA HİSSETİM BEN SENİN HAMİLE OLDUĞUNU KENDİM GİBİ MUTLUYUM VALLA

eveeett, korkuyordum test yapmaya sonra neden olmasın dedim, senin durumun da bana güç verdi
çok teşekkür ederim canımmm inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürürüz

bianka canım nerdeyse her şeyimiz aynı bende 1.5 yıl uğraştım aşılama yaptırdım olmadı hemen arkasından hamile kaldım kanda hcg değerimiz bile aynı bende ilk yaptırdığımda 1820ydi

ayy inanmıyorum bu kadar denk gelebilir:)) kan değerini bile tutturmuşuz:) hadi bakalım pazartesi günü doktora gideceğim, umarım ben de senin gibi görürüüm

ayy inanmıyorum bu kadar denk gelebilir:)) kan değerini bile tutturmuşuz:) hadi bakalım pazartesi günü doktora gideceğim, umarım ben de senin gibi görürüüm

evet inşallah canım 5 haftalıktır şu an keseyi görürsün pazartesi 1 hafta sonrada kalp atışını görürsün hoşgeldin canım aramıza

tebrikler süppeerrr bir haber bayram şekerleri çoğalıyor... Allah tamamına erdirsin...
ben de salı gidicem doktora heyecan dorukta:18:

Allah tamamına erdirsin...

hayırlı olsun...

Rabbim sonuç bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…