Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok teşekkür ederim fundakrc cevap verdiğin için.ben de korkumdan test filan yapmıyorum çünkü regl olacak gibi hissediyorum.
seninde mi aynı kramplar oldu? kaç gün gecikmiştin?

ben çok uyuyordum canım göğüslerim ağrıyordu halsizdim bide tam adet günümde 1-2 damla kan geldi tamam dedim adet olucam 1 hafta bekledim gelen giden yok test yaptım önce tek çizgi çıktı kahretsin diyordum kiiii yavaş yavaş 2. çizgi çııktı doktora sordum aşılamadan hemen sonra hamile kaldım aşılamanın etkisi olabilir mi diye dr olabilir kullandığın ilaçlar yumurta kalitesini artırıyor dedi bana kalırsa sende hamilesin öyle hissediyorum test yap bence bekleme yoksada kısmet hayırlısı olsun üzme kendini

en azından kafandaki soru işaretleri gider acaba varmı yokmu diye stres yapmazsın çünkü eğer hamileysen stres bebeği etkiliyo çok

en azından kafandaki soru işaretleri gider acaba varmı yokmu diye stres yapmazsın çünkü eğer hamileysen stres bebeği etkiliyo çok

ben de hiç kan yok ama çok fazla kokusuz akıntı var.uykulu da değilim ama gögüsler bende de ağrıyor.doğru söylüyorsun ben yarın sabah ilk idrarla evde bir yapayım doktorum da isteyecek çünkü, hayırlısı olsun, seni de tebrik ederim

sağol canım umarım hamilesindir bunu gerçekten canı gönülden diliyorum

sağol canım umarım hamilesindir bunu gerçekten canı gönülden diliyorum

veeeee sonucumu aldım ... gerçekten de ramazan bereketi değerim 309..... hamileyimmmmmmm... doktorum salı gunu çağırdı... umarım herşey yolunda gider... şu mubarek gunun mubarek saatlerınde herkes için dua ediyorum... hamile olanlar sağ salım bebeğine kavuşsun... olmayanlarda en kısa zamanda alsın bu guzel haberi

hayırlı olsun canım sizleri duyunca umutlanıyorum adetimin ikinci günü acaba dr gitsem mi kararsızım offff

hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin inş.
darısı hepimizin başına...

çok güzel haber buuu inan bu haberleri duyunca insan daha çok motive oluyooor :) hadi bakalım uzun ve güzel bir süreç seni bekliyor. sağlıklı bir hamilelik ve sonrasında sağlıklı bebiğni kucağına almanı diliyorum. bol şans

sevgiler

hayırlı olsun bu ay derçekten uğurlu geldi herkese keşke bende bu ay yaptırsaydım aşılamayı ramazanın bereketi belki bana da vururdu bizlerde adet olmayı değil de bebek haberini beklerdik

NE GÜZEL HABERLER ALIYORUZ YAAAA HADİ BAKALIM HAYIRLISI DARISI SONUÇ BEKLEYENLERİN BAŞINA

NE GÜZEL HABERLER ALIYORUZ YAAAA HADİ BAKALIM HAYIRLISI DARISI SONUÇ BEKLEYENLERİN BAŞINA

Çok sevindim canım.Ne güzel annelik duygusunu beraber yaşayacağız.Ben bugün kontrole gittim doktor bir kaç ilaç verdi ve çok ayakta kalma dedi.Sende mümkün olduğunca yat dinlen

Çok sevindim canım.Ne güzel annelik duygusunu beraber yaşayacağız.Ben bugün kontrole gittim doktor bir kaç ilaç verdi ve çok ayakta kalma dedi.Sende mümkün olduğunca yat dinlen

evet ya beraber olmaası çok iyi.. arkadaşalr irtibatı koparmayalım zaten bu ay gercekten de bereketli bir arkadaşımın daha hamile olduğunnu öğrendim o da 2 senedir uğraşıyordu...
ben de sersem gibiyim ya ne yapcağımı ne yiyeceğimi kime söyliycemi bilemedim... keseyi görmeden umutlanmak da istemiyorum ama herkese hbr versim de var...
kendimi iyi hissettiğim için pek yatasım yok ama dinlene dinlene iş yapıyorum...
hangi ilaçlarırı verdi doktor

Canım evet Ramazan ayı her anlamda bereket getirdi ne güzel Ben daha önce boş gebelik yaşadım.Bundan dolayı doktor düşük ihtimaline karşı coraspin,progestan ve folik asit verdi.Birde yarın tekrar test yaptıracağım.Normal gebeliklerde beta hcg ikiye katlanıyormuş.Bakalım inşallah benimkide yükselmiştir.Bu arada yiyecekler hakkında bilgi verdi şunu ye bunu yeme gibi normalde bildiğimiz şeyleri.Ama dediğim gibi çok ayakta kalma 1 saat ayakta kalırsan 15 dakika muhakkak dinlen dedi.Haftaya cuma tekrar gideceğim.Bence sende doktorunla görüş kontrolden geçmekte yarar var.

merhaba arkadaşlar,
ben de bugün 2. aşılamayı yaptırdım...
15 günlük zor bekleyişi sizlerle geçiricem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…