Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkadaşlar sonucum belli oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeee söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 110,6 hamişimmmmm şükürler olsun rabbime Allah en kısa zaman da isteyen tümmmm herkeze bu duyguyu yaşatsınnnn

Canım çok tebrik ederim. İnşallah rabbim kucağına almayı da nasip eder.

Merhaba kızlar, geçtiğimiz ay ben de burayı takip ediyordum.
İlk aşılamam maalesef negatif oldu ve birkaç ay vermeye karar verdim.Kafamdan da attım.Hiç topiklere bile bakmadım. Fakat bu ay adetim 5 gün gecikti.Hayatımda hiç gecikme yaşamadım.Sık sık karnıma regl sancısı saplanıp çıkıyor sanki biri bıçak saplıyormuş gibi. Gögüslerim bir acıyor bir acımıyor anlamadım. Benim endişem ilk aşılama sonrası kist oluşmuş olabilir mi? Sizce atamadım mı küçük yumurtaları? İlk aşılamasından sonra adeti geciken var mı? Pazartesi günü kontrole gideceğim o zamn 36.günüm filan olacak. Şu an karnımda büyük bir baskı yok ama gene de endişelendim.Gebelik testi yapmadım yapmak istemiyorum o tek çizgiyi görmekten bıktım çünkü ayrıca regl ağrım filan oluyor dediğim gibi. Kafamdan attım dedim şimdi de adet olamıyorum.Böyle bir durum yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?

merhaba arkadaşlar.Bugün benim aşılamadan sonra 15.günüm ve öğleden sonra artık dayanamayıp kan testi yaptırdım.Sonucu görünce ne olduğunu anlamadım ve dr aradım ve o da bana hamilesin dedi.Beta hcg 246.7 Yarın kontrole gideceğim bakalım .inşallah isteyen herkes bu güzel haberi duyar ve mutlu olur

Nazar Nazar çookkk sevindim canım bir bayram şekeri daha... ramazan bereketi bu olsa gerek... inşaallah ben de yarın guzel sonuçlar duyururum...

sizleri duyunca çok sevindim hepinizin hayırlı olur inşallah benim kanamam başladı sanırım adet oluyorum kısmet değilmiş

ayyyy ne güzellll Allah tamamına erdirsin inş.,,

Merhabalar ben ilk kez dün aşılama yaptırdım şimdi ne hissetmem gerektiğini bilmiyorum bir şey hissetmemek mi kötü bir şey hissetmek mi onu bile bilmiyorum sadece çook hafif kasık ağrım var şimdi benim bişeyler hissetmeye ne zaman başlamam lazım :26: bilen birisi beni aydınlatırsa çook sevinirim.Sevgiler....

cnm üzme canını bende 2 defa yaptırdım insan umutlanıyo ama nasip değilmiş demekki
bence de 3. yerine imkanın varsa tüp bebeğe geç hayırlısı olsun

senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah tutar ben fakültede yaptırmayı düşünüyorum devlet karşılıyo özelde yaptıramam maddi açıdan çok yıpratacak tüp bebekten önce soğan kürünü denemek istiyorum bi arkadaşım 3 aşılamada tutmadı 2 ay soğan kürü uyguladı hamile şuan

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için....

amin canm cümlemiz emsal ve nur gibi hamile haberleri alırız inşallah canım fakülte iyi ama ilgi alaka sıfır ben bidaha riske atmamayı düşünüyorum aşılamada fakülteden görececiğimi gördüm hem fakülteler de özeldekiler kadar para alıyolar ilaçlar ucuza geliyo sadece bi kaç ay soğan kürü deneyelim bakalım

canım aynı şeyi birebir bende yaşadım ve kist değilde miniminnacık bi kalp olduğunu öğrendim umarım seninde öyledir

canım aynı şeyi birebir bende yaşadım ve kist değilde miniminnacık bi kalp olduğunu öğrendim umarım seninde öyledir

çok teşekkür ederim fundakrc cevap verdiğin için.ben de korkumdan test filan yapmıyorum çünkü regl olacak gibi hissediyorum.
seninde mi aynı kramplar oldu? kaç gün gecikmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…