- 1 Eylül 2009
- 126
- 0
- 116
Arkadaşlar sonucum belli oldu veeeeeeeeeeeeeeeeeee söylüyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 110,6 hamişimmmmm şükürler olsun rabbime Allah en kısa zaman da isteyen tümmmm herkeze bu duyguyu yaşatsınnnn
merhaba arkadaşlar.Bugün benim aşılamadan sonra 15.günüm ve öğleden sonra artık dayanamayıp kan testi yaptırdım.Sonucu görünce ne olduğunu anlamadım ve dr aradım ve o da bana hamilesin dedi.Beta hcg 246.7 Yarın kontrole gideceğim bakalım .inşallah isteyen herkes bu güzel haberi duyar ve mutlu olur
merhaba arkadaşlar.Bugün benim aşılamadan sonra 15.günüm ve öğleden sonra artık dayanamayıp kan testi yaptırdım.Sonucu görünce ne olduğunu anlamadım ve dr aradım ve o da bana hamilesin dedi.Beta hcg 246.7 Yarın kontrole gideceğim bakalım .inşallah isteyen herkes bu güzel haberi duyar ve mutlu olur
Nazar Nazar çookkk sevindim canım bir bayram şekeri daha... ramazan bereketi bu olsa gerek... inşaallah ben de yarın guzel sonuçlar duyururum...
ayyyy ne güzellll Allah tamamına erdirsin inş., ,
sizleri duyunca çok sevindim hepinizin hayırlı olur inşallah benim kanamam başladı sanırım adet oluyorumkısmet değilmiş
kızlar bu liste üzerinden eklemelerimize devam edelim...
cnm üzme canını bende 2 defa yaptırdım insan umutlanıyo ama nasip değilmiş demekki
bence de 3. yerine imkanın varsa tüp bebeğe geç hayırlısı olsun
hayırlısı olsun canım kısmet bakalım ne zaman gelecek...
tüp bebek uygulamasında bir yöntem .tüp bebekten farkı kadından alınan yumurta ile erkekten alınan sperm labaratuar ortamında birleştirilmesi sonrasındaki takip eden 2-3 günde kadın rahimine yerlekştirilmesi.tüp bebek labaratuar ortamında yumurta ve spermin kendilerinin birleşmesi beklenir.bu yöntemde zorla birleştirilip embriyo elde ediliyor :)yani anlatabildiğim kadar anlatmaya çalıştım arkadaşım.
senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah tutar ben fakültede yaptırmayı düşünüyorum devlet karşılıyo özelde yaptıramam maddi açıdan çok yıpratacak tüp bebekten önce soğan kürünü denemek istiyorum bi arkadaşım 3 aşılamada tutmadı 2 ay soğan kürü uyguladı hamile şuan
Merhaba kızlar, geçtiğimiz ay ben de burayı takip ediyordum.
İlk aşılamam maalesef negatif oldu ve birkaç ay vermeye karar verdim.Kafamdan da attım.Hiç topiklere bile bakmadım. Fakat bu ay adetim 5 gün gecikti.Hayatımda hiç gecikme yaşamadım.Sık sık karnıma regl sancısı saplanıp çıkıyor sanki biri bıçak saplıyormuş gibi. Gögüslerim bir acıyor bir acımıyor anlamadım. Benim endişem ilk aşılama sonrası kist oluşmuş olabilir mi? Sizce atamadım mı küçük yumurtaları? İlk aşılamasından sonra adeti geciken var mı? Pazartesi günü kontrole gideceğim o zamn 36.günüm filan olacak. Şu an karnımda büyük bir baskı yok ama gene de endişelendim.Gebelik testi yapmadım yapmak istemiyorum o tek çizgiyi görmekten bıktım çünkü ayrıca regl ağrım filan oluyor dediğim gibi. Kafamdan attım dedim şimdi de adet olamıyorum.Böyle bir durum yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi?
canım aynı şeyi birebir bende yaşadım ve kist değilde miniminnacık bi kalp olduğunu öğrendim umarım seninde öyledir
amin canımcım kısmet diyecek bişe yok dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?