Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

gerçekten çok mutlu oldum.Rabbim Sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.Umarımm hayırlısıyla adam akıllı tedavimi yapacak bir doktor çıkar karşıma.Çünkü gerçekten doktorların ilgisizliğinden ve tedavi yöntemlerinden çok yoruldum:95::95:

amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olur bende rapor çıksın diye aşılama oldum kimyasal gebelik yasadım şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum ne olucak bakalım..
Rabbim aratmadan sanada nasip etsin inşallah.Hayırlısıyla tutarrr inşallah.Bebeğin hem nazlı hemde gazlı bebek olacak hiç korkma canınıda sıkma

Umut serptin içime bizdede sebepsiz infertilite sorunu var malesef.Aşılama için özelemi yoksa devlete falan mı gittiniz.Aşılamayı devlet karşılıyor mu? Bu konular hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum.Cevaplayan ve içime su serpen arkadaşlar çok tşk ederim.Rabbimm hayırlı evlatlar versin ve gebe olanlarada eli ayağı sağlam sağlıkla sıhhatle kucaklarına almayı nasip etsin inşallah

canım ben adanadayım seyhan başkent ünv hastanesi var devletin orda yapıldı. ve muayene ücreti geçen yıl 68 lira ve ilaçarın rapordan kalan kısmını ödedm. rapor çıkıyor yani canım. bu yıl daha ucuzmuş. İnşallah Rabbim sanada nasip etsin sağlıkla kucağına al İnşallah

canım ben adanadayım seyhan başkent ünv hastanesi var devletin orda yapıldı. ve muayene ücreti geçen yıl 68 lira ve ilaçarın rapordan kalan kısmını ödedm. rapor çıkıyor yani canım. bu yıl daha ucuzmuş. İnşallah Rabbim sanada nasip etsin sağlıkla kucağına al İnşallah

sağol cnm ama bizimki sebebsiz kısırlık olunca kestiremiyorsa sonucu ama inşallah hepimizki olur cnm

Canım özelden görüşelim soracaklarım var bulmuşken kaçamazsınnn

sağol cnm ama bizimki sebebsiz kısırlık olunca kestiremiyorsa sonucu ama inşallah hepimizki olur cnm

amin canımmm sebepsiz olunca zaten insan bunalıyor ya ama yinede hayırlısııı

Bende 5 sene sonrasında tüp bebek tedavisi sonucu hamile kaldım. Allah’ım kimseyi bu yolda sınamasın tüm isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Sürekli okuduğum tesbihat vardı onu yazayım okumak isteyen olabilir
Hergün 100 kere RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİN tesbihatını kalpten inanarak okuyun.
Gece saat 3 den sonra 2 rekat namaz kılıp alnınız secde de iken dua edin ağlayabilirsiniz çok iyi geliyor tecrübe ile sabittir Allah’a inanın yağmur yağarken 4 kere YA RABBİ deyip açın avcunuzu yağmurun yüzü suyu hürmetine diye dua edin . Allah’ım yar ve yardımcınız olsun inşallah.

Bende Allah’ım izin verirse kasımın ortasında doğum yapacağım benim içinde dua edin ismim Emine dilerim verdiğim dualardan fayda görürsünüz.

Canım Allah razı olsunnn Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı doğumlar.Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim....Yer gök duaylaa umarım faydası olur bizleredeee

canım çokteşk.ederim,tesbihatıı paylaşdığın için,benim ilk aşılamam olmadı,bundan sonra 2.aşılama için 1 ay sonrasını dedi dr.um,oda olmasa tüp bebek,hayırlısı inş.bakalımm,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,sende bize dua et olurmu,hamişlerin duası kabul olurmuş...

Canım Allah razı olsunnn Rabbim yardımcın olsun inşallah hayırlı doğumlar.Bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin Rabbim....Yer gök duaylaa umarım faydası olur bizleredeee

Amin Canım Verdiğim duaları okuyun kesinlikle fayda göreceksiniz.

Canım bende 5 yıllık evliyim ve aşılama ile oldu. Hemde ilk aşılamamda. Hem bende, hem de eşimde sorun vardı.
Sen yeterki iste, rabbim hayırlıysa verir.
Ben Ankara'dayım. Zekai Tahir Burak Devlet hastanesinde yaptırdım aşılamamı. Hapla da olunca cebimden hiç para çıkmadı.
Düşün yani iğneyle bile değil, klomenle kaldım. Bütün tetkiklerim yapıldı, ameliyat olmam gerekliymiş onu da oldum.
Ve rabbim nasip etti sonunda. Şimdi Allah izin verdiyse bebeğimizi bekliyoruz.
Sakın umudunu yitirme. Ben çok diplerden yüze çıktım. Çok zor günler geçirdim o çift çizgiyi beklerken.
Rabbim isteyen herkese hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah.

bu ayın 22. de bende aşılama olduum. şimdi merakla bekliyorum.. tutanlar mesaj yazın hep beraber sevinelimm

canım hayırlısı olsun hakkında.seninle aynı gün olmuş aşılamamız hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı artık.beni 5 ekimde kan testi için çağırdılar hastaneye.sana ne zaman gel dediler??? nasıl ağrın sızın var mı? bende hiçbirşey yoktu ama bugün baya bir belim ağrıdı.bakalım ne olcak merakla bekliyorum :))

bende asılama oldumm cok ogrım olmustuu halada gogus ve kasık agrım var adet olacakmısım gıbı oluo ama olmuo akıntım da oluo 30eylulde kan testı yaptırcam ınsallah hepımızın yuzu gulur arkadaslar bıde bısey sorcam daha onceden asılamA yaptıran arkadaslar bu yasadıklarım normalmı?

cnm aşılama sonrası bu ağrılar çok normal...aşılama olupta ağrım olmadı diyen kimseyi görmedim.

inanmıyorum canımm benım yaaa cok sevındımm Allah ınsallah bana da ve tum cocuk ısteyenlere nasıp etsın bıde canımm hamıleleık belırtılerı nelerdıı?

berraksuu napıyon nasılsın görmeyeli bende dün yumurta toplattım.22 tane toplandı 14 tanesi döllenmiş yarın arayıp gelişimleri hakkında bilgi verecekler bana inşallah olur bu sefer

Arkaşdaşlar merhablarr; Bende dün aşılama oldum. Ama ne aşılama sırasında nede sonrasında hiç bişey hissetmiyorum. Herkes ağrıdan felan bahsetmiş. Acaba bende mi bi anormallik var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…