Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaslar oncelıkle merhaba bende dun asılama oldum ama asırı kasık agrımm var sızce normalmı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler:)

aşılaman hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsın kasık ağrıları normal göğüste şişlilik,hasssasiyet bunlar bazen ilaçların etkisinden bazende hamilelik belirtisi olabiliyor. sen fazla kendini dinleme bi kaç gün dinlen pek bi iş yapmamaya özen göster. güzel haberlerini bekliyoruz

esracım bu güzel bi haber gibi geliyor bana inşallah yerleşme kanamasıdır dikkat et kendine

canım yardımcı oldugun ıcın cok tesekkur ederımm ılk asılamam ınsallah hayırlısı olur bakalımm ama dınlrdıımden deıl agrıyı sureklı hıssedıyorummınssallah ugraslarımıza deger

canımm ınsallah hayırlısı olurr bebegımızı alırız kucagımıza:)

arkadaslar oncelıkle merhaba bende dun asılama oldum ama asırı kasık agrımm var sızce normalmı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler:)

cnm gayet normal bu ağrılar daha sonra bu ağrılara şiddetli gögüs ağrısıdda eklenecek....

hayırlı olsun inş..tutunur bebeğin...bu yaz maşallah bereketli geldi çok arkadaş hamile kaldı.

esracım bu güzel bi haber gibi geliyor bana inşallah yerleşme kanamasıdır dikkat et kendine

Hmm, insaALLAH cnm! hemen bir kac saatte yerlesiyor mu? :26:

Asilamadan 3-4 saat sonra gelmistide Birde ben ekstradan bir hap almadim... Sadece yumurtayi catlatmak icin igne oldum birde asilamadan sonra "ultrogestran" diye bir hap aliyorum dusuk riskine karsi (4 ay once dusuk yaptim). Iki gundurde goguslerimde sizlama var...

Ay insaALLAH hamileyimdir

canımm ınsallah hayırlısı olurr bebegımızı alırız kucagımıza:)

InsaALLAH canim gelsin artik iki seneyi gecti gozlerim yollarda kaldi

yok canım bende aşılamadan 1 hafta sonra falan geldi sandım dı aşılama yaparken tahriş olmuş olabilir bendede olmuştu ama inşallah bebişin tutunmuştur

cnm 12+3 te ikili test için dr gitmiştim dr bebeğin ensesini ölçerken bebeğin cinsiyeti erkek demişti..

17+4 te kız old.ortaya çıktı,,daha sonra birkaç dr daha gittim hepsi kız dedi....

bizim bi arkadaşın çoçuğunu 7. aya kadar erkek demişler herşeyini mavi almış bunlarda erkek diye sonra bir öğreniyorlarki kızmış ama kızı çok güzel ve akıllı bir kızdı.inşallah allah sanada kucağına almayı nasip eder

arkadaşlar benim bu konudaki yorumunuza çok ihtiyacım var 5 yıl boyunca hiç hamile kalamayıp ilk yada daha sonraki aşılamalarda hamile kalan oldumu aranızda ? Cesaret edemiyorum kafam rahat değil hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bilmiyorum amaa bu konudaki bilgi ve tecrübelerinizi söylerseniz beni çok mutlu edersiniz...:96:

allahın takdiri ama aşılamadan çok 5 yıllık evli olanlara tüp bebek öneriyorlar benim bildiğim

allahın takdiri ama aşılamadan çok 5 yıllık evli olanlara tüp bebek öneriyorlar benim bildiğim

hayırlısıı inşallahhh daha aşılama falan denemedik bu sene 5 yılımıza yeni girdik.Deneyecğiz hayırlısıyla artık doktor ne derse aslında tüp bebek daha mantıklııı.Çok tşk ederim pembesuu yorumun için umarım hayırlısı olur

bende 6. yıla girdim ilk yıl iki tane düşüğüm oldu.düşükten 1 yıl kadar istemedik 3 yıldırda bebek için denemdiğim yöntem,tedavi, kür kalmadı en son tüp bebek yaptırmak için aşılamayı denedik çünki rapor çıkmıyor geçen ay 2 tane aşılamayı birer gün ara ile yaptırdım şans biraz daha yüksek olsun diye ama maalesef tutmadı aşılama tam umudumu kaybetmişken 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim hemde normal yolla. canım yani sana söyleyeceğim şey sadece korkunu yen ve bi an önce tedavine başla aşılaman inşallah tutar burada ilk aşılama ile hamile kalan arkadaşlar var

amin inşallah hepimiz için en hayırlısı olur bende rapor çıksın diye aşılama oldum kimyasal gebelik yasadım şimdi tüp bebek tedavisi görüyorum ne olucak bakalım..

canım bende 5 yıllık evliydim ve sebepsiz infertilite nedeniyle tüp bebek merkezine başvurdum. bana 5 yıl olduğu için artık tedaviye başlayabileceğimiz söylendi. ama sebeğsiz olduğu için rapor çıkması için iki kere tüp bebektede kullanılan ilaçlarla raporlu aşılama yapılması gerektiği söylendi. ve 1. aşılamam tutmadı. 2. de tutmazsa diğer ay tüp bebek yapılacaktı. ama çok şükür tuttu ve şimdi 6 aylık bi kızım var. İnşallah seninde olur. ve İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…