arkadaslar oncelıkle merhaba bende dun asılama oldum ama asırı kasık agrımm var sızce normalmı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler:)
Fadimecigim bende cuma gunu asilama yaptirdim ve asilamadan sonra bir iki damla kan geldi tabi dramatize etmedim cunku normal gibime geldi insaALLAHda oyledir
Ve ayni senin gibi kasik agrim oldu iki gun boyunca hatta bu ay sag tarafimdaydi yumurta sag tarafim nasil agriyordu anlatamam! acaba psikolojikman oyle olmasini istedigim icin mi agri hissettim yoksa dollenme mi oldu yada kotu birsey mi oldu bilmiyorum :44:
Hanimlarrr asilama yapanlar lutfen yardimci olunnnnnnnnnnnnn
tskler
Hayırlı olsun tebrik ediyorum. aşılama mı kaçıncı
aşılaman hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuç alırsın kasık ağrıları normal göğüste şişlilik,hasssasiyet bunlar bazen ilaçların etkisinden bazende hamilelik belirtisi olabiliyor. sen fazla kendini dinleme bi kaç gün dinlen pek bi iş yapmamaya özen göster. güzel haberlerini bekliyoruz
canım çok teşekkür ederim bizim problem sebepsiz kısırlıktıTEBRİKLERRHAYIRLI OLSUN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
senin problemin neydi?
Fadimecigim bende cuma gunu asilama yaptirdim ve asilamadan sonra bir iki damla kan geldi tabi dramatize etmedim cunku normal gibime geldi insaALLAHda oyledir
Ve ayni senin gibi kasik agrim oldu iki gun boyunca hatta bu ay sag tarafimdaydi yumurta sag tarafim nasil agriyordu anlatamam! acaba psikolojikman oyle olmasini istedigim icin mi agri hissettim yoksa dollenme mi oldu yada kotu birsey mi oldu bilmiyorum :44:
Hanimlarrr asilama yapanlar lutfen yardimci olunnnnnnnnnnnnn
tskler
canım yardımcı oldugun ıcın cok tesekkur ederımm ılk asılamam ınsallah hayırlısı olur bakalımm ama dınlrdıımden deıl agrıyı sureklı hıssedıyorummınssallah ugraslarımıza deger
arkadaslar oncelıkle merhaba bende dun asılama oldum ama asırı kasık agrımm var sızce normalmı yardımcı olursanız sevınırım sımdıden tesekkurler:)
esracım bu güzel bi haber gibi geliyor bana inşallah yerleşme kanamasıdır dikkat et kendine
canımm ınsallah hayırlısı olurr bebegımızı alırız kucagımıza:)
Hmm, insaALLAH cnm! hemen bir kac saatte yerlesiyor mu? :26:
Asilamadan 3-4 saat sonra gelmistideBirde ben ekstradan bir hap almadim... Sadece yumurtayi catlatmak icin igne oldum birde asilamadan sonra "ultrogestran" diye bir hap aliyorum dusuk riskine karsi (4 ay once dusuk yaptim). Iki gundurde goguslerimde sizlama var...
Ay insaALLAH hamileyimdir
InsaALLAH canimgelsin artik iki seneyi gecti gozlerim yollarda kaldi
cnm 12+3 te ikili test için dr gitmiştim dr bebeğin ensesini ölçerken bebeğin cinsiyeti erkek demişti..
17+4 te kız old.ortaya çıktı,,daha sonra birkaç dr daha gittim hepsi kız dedi....
bizim bi arkadaşın çoçuğunu 7. aya kadar erkek demişler herşeyini mavi almış bunlarda erkek diye sonra bir öğreniyorlarki kızmış ama kızı çok güzel ve akıllı bir kızdı.inşallah allah sanada kucağına almayı nasip eder
hayırlı olsun caqnım Allah tamamına erdirsin inşallah kaçıncı aşılamada tuttu
Hayırlı olsun tebrik ediyorum. aşılama mı kaçıncı
arkadaşlar benim bu konudaki yorumunuza çok ihtiyacım var 5 yıl boyunca hiç hamile kalamayıp ilk yada daha sonraki aşılamalarda hamile kalan oldumu aranızda ? Cesaret edemiyorum kafam rahat değil hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bilmiyorum amaa bu konudaki bilgi ve tecrübelerinizi söylerseniz beni çok mutlu edersiniz...:96:
allahın takdiri ama aşılamadan çok 5 yıllık evli olanlara tüp bebek öneriyorlar benim bildiğim
arkadaşlar benim bu konudaki yorumunuza çok ihtiyacım var 5 yıl boyunca hiç hamile kalamayıp ilk yada daha sonraki aşılamalarda hamile kalan oldumu aranızda ? Cesaret edemiyorum kafam rahat değil hiç hamile kalamayacakmışım gibi geliyor bilmiyorum amaa bu konudaki bilgi ve tecrübelerinizi söylerseniz beni çok mutlu edersiniz...:96:
hayırlısıı inşallahhh daha aşılama falan denemedik bu sene 5 yılımıza yeni girdik.deneyecğiz hayırlısıyla artık doktor ne derse aslında tüp bebek daha mantıklııı.çok tşk ederim pembesuu yorumun için umarım hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?