Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Arkaşdaşlar merhablarr; Bende dün aşılama oldum. Ama ne aşılama sırasında nede sonrasında hiç bişey hissetmiyorum. Herkes ağrıdan felan bahsetmiş. Acaba bende mi bi anormallik var :)

ilaç kullanıyormusun cnm progestan diye....merak etme bugün yarın başlar şiddetli ağrılar

HTML:
cnm inşallah pozitif haberleriyle dönersin

canım senın hamılelık belırtılerı nelerdıı benım dun sabah sıvı yagdan mıdem bulsmdı cok afedersın ıstıfra ettım bas donmesı oluo arada bı bıde goguslerımde sıvılce gıbı bıseyler cıktı acaba bunlar belırtımı belırtıyse bu kadar cabuk olurmuu yıne cok soru sordumm demıı

arkadaslar benımyasadıklarım hamılılık belırtılerımı lutfen yardım edın yarın test yaptırcam cok heyecanlıyım:18:

canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)) belirtilerden hiç anlamadım tatlım hiç belli olmuyor birşey deyipte ümitlend,rmek istemem hayırlısı olsun zaten birsey kalmamış yarın öğreniceksin hayırlısyla:) benimde bugün 8.günüm 22sinde yaptırdım aşılama haftaya kadar daha beklicez bakalım nasip kısmet.

cnm bu aşılamadan soonra hamile olanda da olmayanda da aynı belirtiler yaşanıyor...kullanılan ilaçlar vücuda yalancı hamilelik yaşattığı için belirtiler aynı oluyor...cnm aynı duyguları bende yaşamıştım çok çok iyi anlıyorum seni....yanlız şunu söyleyebilirim bende çok akıntı olmuştu ve yüzümde kocaman sivilce çıkmıştı..bu herkeste olmayabilir...sabah erkenden kanını ver senden güzel haberler bekliyoruz inşallah.

slm arkadaşlar bende şu an menogon kullanıyorum sonrasında aşılama olucak ama zamanını bilemiyorum bi garip hallerdeyim allah hepimize sağlıklı mutlu uzun ömürlü bebişler versin inş.

cok saol canımm ewet cok az kaldı ogrenmeme ama gecmıo bı turluu dualarını beklıorumm:)

ya ne bıleyım canım gecmıo zaman akıntı bendede oluo benımde sıvılce yuzumde deıl sıvılce gıbı kabarcıklar goğüslerımde oldu ya cok heyecanlıyım ınsallah ALLAHIM herkezı sevındırır...

canımm ınsallah sende hayırlı haberler alırsın hepımızın yuzu gulerr...

Herkese merhaba ben 2. aşılamamı yaptırdım ancak aşılamamın 12. günü adet oldum sandım kahverengi lekeler ve pıhtılar geldi adetin başlangıcı dedim ancak 3 gün oldu adet olsam çok yoğun olur 2. 3. gün ama az az leke leke geliyor düN doktoru aradım yarın gel dedi KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN VAR MI ?

bende de aynısı olmuştu sonuç kimyasal gebelik çıktı .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…