Arkaşdaşlar merhablarr; Bende dün aşılama oldum. Ama ne aşılama sırasında nede sonrasında hiç bişey hissetmiyorum. Herkes ağrıdan felan bahsetmiş. Acaba bende mi bi anormallik var :)
ilaç kullanıyormusun cnm progestan diye....merak etme bugün yarın başlar şiddetli ağrılar[/QUOT
Aşılamadan 5 gün sonra kullanmaya başlarsın progestanı dedi. Direk vajene yerleştiricekmişim günde 2 kez. O zaman bu hafta rahatım son hafta sancılı geçer :)
yarın kan testı verıyorummm gebelık testı ıcınn dua edın arkadaslarr benım ıcın:))
cnm inşallah pozitif haberleriyle dönersin
arkadaslar benımyasadıklarım hamılılık belırtılerımı lutfen yardım edın yarın test yaptırcam cok heyecanlıyım:18:
berraksuu,senin bebeğin erkek değilmiydi
yanlışmı görmüş doktorun??
HTML:
canım senın hamılelık belırtılerı nelerdıı benım dun sabah sıvı yagdan mıdem bulsmdı cok afedersın ıstıfra ettım bas donmesı oluo arada bı bıde goguslerımde sıvılce gıbı bıseyler cıktı acaba bunlar belırtımı belırtıyse bu kadar cabuk olurmuu yıne cok soru sordumm demıı
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)) belirtilerden hiç anlamadım tatlım hiç belli olmuyor birşey deyipte ümitlend,rmek istemem hayırlısı olsun zaten birsey kalmamış yarın öğreniceksin hayırlısyla:) benimde bugün 8.günüm 22sinde yaptırdım aşılama haftaya kadar daha beklicez bakalım nasip kısmet.
cnm bu aşılamadan soonra hamile olanda da olmayanda da aynı belirtiler yaşanıyor...kullanılan ilaçlar vücuda yalancı hamilelik yaşattığı için belirtiler aynı oluyor...cnm aynı duyguları bende yaşamıştım çok çok iyi anlıyorum seni....yanlız şunu söyleyebilirim bende çok akıntı olmuştu ve yüzümde kocaman sivilce çıkmıştı..bu herkeste olmayabilir...sabah erkenden kanını ver senden güzel haberler bekliyoruz inşallah.
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.yarın güzel haberlerini bekliyoruz:)) belirtilerden hiç anlamadım tatlım hiç belli olmuyor birşey deyipte ümitlend,rmek istemem hayırlısı olsun zaten birsey kalmamış yarın öğreniceksin hayırlısyla:) benimde bugün 8.günüm 22sinde yaptırdım aşılama haftaya kadar daha beklicez bakalım nasip kısmet.
canımm ınsallah sende hayırlı haberler alırsın hepımızın yuzu gulerr...
hadi bakalım tüm dularım senin için ve bizim gibler için.ben heyecanlandım simdiden senin adına yarın inşallah kısmetse bizimle paylaşırsın seviniriz hepberaber:))
Herkese merhaba ben 2. aşılamamı yaptırdım ancak aşılamamın 12. günü adet oldum sandım kahverengi lekeler ve pıhtılar geldi adetin başlangıcı dedim ancak 3 gün oldu adet olsam çok yoğun olur 2. 3. gün ama az az leke leke geliyor düN doktoru aradım yarın gel dedi KIZLAR LÜTFEN BANA YARDIM EDİN BÖYLE BİŞEY YAŞAYAN VAR MI ?
bende de aynısı olmuştu sonuç kimyasal gebelik çıktı .
Berraksuuu (Toplangel) (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz / KIZIMIZ yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Mayaaa (1. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Sevdamcee (1. asilama) 13.haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Kardelensel (1.asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Bianka (1. asilama) 6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ: Aşılamadan sonra kendiliğinden hamile kaldı.Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Ninihan (2. asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Maria73 (1 aşılama yapıldı) 2 ağustos 1.tüp bebek yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Nur_nurca (1.asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Emsal (2.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
lkrszn (1.asilama) 4 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Casper16 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı.SONUÇ: Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.
Piano (1.asilama) 17 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Tubi43 (2.asilama) 19 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Blny72 (2.asilama) 25 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ?
Madeleiness (2. asilama) 4 eylül aşılama yapıldı.SONUÇ?
Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Liman (2.asilama) 28 mayıs aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aypek (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dirtyblue (1. asilama) 22 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pembesu (2. asilama) 24 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Kimyasal gebelik,umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Banu145145 (? asilama) 27 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sehak (1. asilama) 5-6 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Erya (2.asilama) 10 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Superisi33 (? asilama) 11 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Pko22 (1.asilama) 16 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Tk38tk (1.asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Aise2412 (? asilama) 18 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
As89247 (1.asilama) 23 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Selina23 (? asilama) 25 temmuz aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Esrdlgr (2.asilama) 1 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Dordu (2. asilama) 2 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Vizontele (3. asilama) 3 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Sem26 (1.asilama) 6 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Duru76 (1.asilama) 15 ağustos aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.
Hayırlı sonuçlar olsun inşallah...
Not: Kızlar ekleme / düzeltme yapmak isteyenler,direkt bu mesajın sağ alt köşesindeki "Alıntı ile Cevapla"butonunu tıklarayarak,mesajın en başındakibölümünü ve mesajın en sonundaki [/QUOTE ] bölümünü silerek,ekleme / düzeltmelerini yapabil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?