Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benimde kasık ağrılarım devam ediyor adet olmuşum gibi korkuyorum...şu test günü bi gelseydi .. doktorum bana kabız olma sakın demişti bende dikkat ediyorum hatta ilk aşılamamda kabız olma hamile kal demişti

Son düzenleme:

kabızlık hamileliği önlüyor mu yani. ben aşılama olduğu günden beri kabızım. tuvaletimi hiç yapmadım desem yalan olmaz bugün ve düne kadar. 11 gün oldu. desene çekilen acılar boşa gidecek

bende anlamadım kabızlıkla ne alaka olduğunu engellemez sanırım zaten elinde olmadan kabız oluyosun acaba zorlamamak gerekiyor diyemi söyledi anlamış değilim

kızlar kabız olmayın sakın ben müzmin bi kabız porblemi olan biri olarak tek çözümü sabah hiçbişey yemeden önce yani kalkar kalkmaz kuru kayısı 3 adet ve 2 bardak sıcaga yakın ılık su içerek bu sorunumu çözdüm çok şükür.haftaya ultrasona giriyorum keseyi görmek için umarım hepiniz iyi haberlerinizi alırsınız bende dahil :)

merhaba arkadaşım, aynı gün aşılama yaptırmışız. birlikte gün sayıyoruz. :) inşallah birlikte de müjdemizi paylaşırız ben cuma günü kanda b-hcg yaptırcam. çok heyecanlıyım. bende de adet olacakmışım gibi kasıklarımda belimde ve göğüslerimde ağrı var. Allahım çabalarımızı boşa çıkarmasın, hayırlısıyla hamişizdir inşaallah..selam sevgi ve dualar...

Merhaba guzel tesaduf :) yoksa yasin da 38 mi?
Benim oyle :) Ben cok dusunmemeye calisiyorum hayal kirikligina ugramamak icin. Sansimiz dusuk biliyorum. Ama buraya gelip okumadan da yapamiyorum. Dusun artik. Erkeklerin bu durumu anlama ihtimali yok maalesef.
Benim Dr 14 gun sonra test yap dedi, o da haftasonuna denk geliyor ve ben sehir disinda olucam. Yani ilk guzel haberi senden alicaz buyuk ihtimalle.
Benim de zaman zaman belim agriyor regl olacakmisim gibi. Hatta bazen sol yumurtaligimda SIZI hissediyorum biraz. Bunun disinda hicbirsey yok. Umarim hamileyizdir ikimizde :) bayagi bir kader arkadasi olduk !!

yaş ta aynı değilmişiz :) ben 29 inşallah hayal kırıklığına uğramayız. ,,Yani ilk guzel haberi senden alicaz buyuk ihtimalle.,, bu cümleye bayıldım. sabırla sonlanan güne teselli oldu. Bu da bir sınav, hakkıyla vermek nasip eylesin Rabbim.. bu ağrılar da inşallah haberci ağrılardır. nasip, nasreddin hoca hesabı ,,ya tutarsa,, :) bunda olmazsa 2. 3. olmadı tüp bebek.. Her şeyde var bir hayır.. durmak yok yola devam, iyi haberlerini almak dileği ve duasıyla Allaha emanet :))

günaydın kızlar 19 ekimde aşılama oldum 2 kasımda hamile olduğumu öğrendimdeğerim 88,91 di :) en son çarşamba günü yaptırdığım b hcg de 1000.0 çıktı çarşamba günü dr muaynesine gidicem ALLAHım hepimize anne olmayı nasip etsn dualarınızı eksik etmeyin sonuç bekleyen arkadaşlarım inşALLAH müjdeli haberi alırsınzz inşALLAHHHH :))

tebrik ederim nursenaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duaların için tşkler

İsteyen herkese sağlıklı bebişler nasip olur işallah.ben de 28 ekimde 1. aşılamamı yaptırdım.ama maalesef 11 kasımda gelenler geldi.şimdi 2. aşılama olucak.o da tutmazsa tüp bebek.çok zor zamanlar bizi bekliyo ama beklenen gün gelecekse çekilen acılar kutsaldır...

evet arkadaşalr 31 ekimde aşılama yaptırdık.
13 gün kan testi sonucumuz 0,99 maalesef negatif miş.
olmadı.

üzülme sakın en azından çabalamak çok güzel birşey o heyecanı yaşamakta cok güzel sakın üzülme emin ol en kısa zamanda o güzel haberi alacaksın.

aşılamamız aynı gün olmuş sonucumuzda aynı benimkide negatif 15. gün yaptırdım

sağlık olsun ne yapalım. ikinciyi özelde yaptıracağım. zaten test yaptırmak yerine akşamı beklesem adet olacakmışım.
önceden bu sayfların hızına yetişilmezdi millet nereye kayboldu yorum yapan yok

hayırlısı Allahtan. sağlık olsun inşallah bundan sonraki tutar. benim 12. günüm cumartesi test yaptırcam bakalım hayırlısı. ya sizde de varmıy dı sancı bende sancı ve gögüslerde aşırı bi ağrı var. bakalım ne olcak. Allahım dileyen herkese hayırlısıyla nasip etsin...

ilk yaptırdığımda çok ağrım olmamıştı ama ikincide oldu ama göğüslerde ağrı genelde oluyor kullandığımız hormon ilaçlarından sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…