benimde kasık ağrılarım devam ediyor adet olmuşum gibi korkuyorum...şu test günü bi gelseydi .. doktorum bana kabız olma sakın demişti bende dikkat ediyorum hatta ilk aşılamamda kabız olma hamile kal demişti
Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni üye oldum ve bu ilk mesajım :) ama epeydir sizleri okuyorum.
Ben de 5 kasımda aşılama yaptırdım. Şu anda progesteron kullanıyorum. Ağrı-sızım yok, belki hafif göğüslerde dolgunlaşma ve ara ara adet olacakmışım gibi hafif bir ağrı belimde o kadar.
Herkese iyi şanslar diliyorum, Allah inşallah dualarımız kabul eder.
merhaba arkadaşım, aynı gün aşılama yaptırmışız. birlikte gün sayıyoruz. :) inşallah birlikte de müjdemizi paylaşırızben cuma günü kanda b-hcg yaptırcam. çok heyecanlıyım. bende de adet olacakmışım gibi kasıklarımda belimde ve göğüslerimde ağrı var. Allahım çabalarımızı boşa çıkarmasın, hayırlısıyla hamişizdir inşaallah..selam sevgi ve dualar...
Merhaba guzel tesaduf :) yoksa yasin da 38 mi?
Benim oyle :) Ben cok dusunmemeye calisiyorum hayal kirikligina ugramamak icin. Sansimiz dusuk biliyorum. Ama buraya gelip okumadan da yapamiyorum. Dusun artik. Erkeklerin bu durumu anlama ihtimali yok maalesef.
Benim Dr 14 gun sonra test yap dedi, o da haftasonuna denk geliyor ve ben sehir disinda olucam. Yani ilk guzel haberi senden alicaz buyuk ihtimalle.
Benim de zaman zaman belim agriyor regl olacakmisim gibi. Hatta bazen sol yumurtaligimda SIZI hissediyorum biraz. Bunun disinda hicbirsey yok. Umarim hamileyizdir ikimizde :) bayagi bir kader arkadasi olduk !!
günaydın kızlar 19 ekimde aşılama oldum 2 kasımda hamile olduğumu öğrendimdeğerim 88,91 di :) en son çarşamba günü yaptırdığım b hcg de 1000.0 çıktı çarşamba günü dr muaynesine gidicem ALLAHım hepimize anne olmayı nasip etsn dualarınızı eksik etmeyin sonuç bekleyen arkadaşlarım inşALLAH müjdeli haberi alırsınzz inşALLAHHHH :))
tşk ederim amiin inşALLAHH ALLAH hepimize nasip etsn kucağımıza almayı umudunuzu yitirmeyinn..tebrik ederim nursenaa Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin duaların için tşkler
evet arkadaşalr 31 ekimde aşılama yaptırdık.
13 gün kan testi sonucumuz 0,99 maalesef negatif miş.
olmadı.
evet arkadaşalr 31 ekimde aşılama yaptırdık.
13 gün kan testi sonucumuz 0,99 maalesef negatif miş.
olmadı.
aşılamamız aynı gün olmuş sonucumuzda aynı benimkide negatif 15. gün yaptırdım
sağlık olsun ne yapalım. ikinciyi özelde yaptıracağım. zaten test yaptırmak yerine akşamı beklesem adet olacakmışım.
önceden bu sayfların hızına yetişilmezdi millet nereye kayboldu yorum yapan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?