Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynısı bizde de var ..herşey normal ama bi türlü buluşamıyorlar ..ben de 2 kere klomen + iğne kullandım olmadı ..şuan aşılama yaptırdım bekliyorum ..
ALLAHIN takdiri bu iş yaa..olsa bizim olurdu ama olmuyor işte en ufak sorunumuz olmamasına rağmen olmuyor ..hayırlısı olsun ..

ayyy çok sevindim ALLAH analı babalı büyütsün..kaçıncı gün test yaptın ,hiç belirtin varmıydı ,spermler kaçtı ,sende sorun varmıydı ,anlatsana .benim de ilk aşılamam merak ediyorum ..

günaydın kızlar ikinci aşılama için dün start verdik bu ay bişey yaptırmak istemiyordum sizler gibi soğan suyu içmeyi planlamıştım ama dr um ya aşılama yada doğum kontrol hapı dedi çikolata kistlerim için bende bukadar isterken bebişimi hap kullanmak zor geldi ve aşılayı seçtik inş bu sefer gelir bebişim

arkadaslar ben aranıza yeni katıldım forumu okurken gözüme takıldı. sigara .... özellikle, tedavi sırasında sigara içmek
tedavinizi tamamen engeller lütfen yapmayın ne kendinize ne de bebeğinize...

arkadaslar ben aranıza yeni katıldım forumu okurken gözüme takıldı. sigara .... özellikle, tedavi sırasında sigara içmek
tedavinizi tamamen engeller lütfen yapmayın ne kendinize ne de bebeğinize...

çok doğru...
insan bile bile nasıl yapar değil mi ? ama yapılıyor işte. sonuçlarına da katlanıyoruz.

öncelikle ALLAH hepimize anne olmayı nasip etsin, aranıza yeni katılanlardanım 19 ekimde aşılama oldum gonal f kullanarak ve sonuç bekliyorum.. benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarımla bu süreçin nasıl geçtiğini konuşmak istiyorumm..

hayırlısı olsun canım.umarım bu defa yüzün güler

bende 24ünde oldum umarım güzel sonuçlar alırız sonucu bilmiyorum ama eşimin ileri hareketi biraz azmış bu engelmii

merhaba, bende 17 Ekim de 3. aşılamamı oldum 31 ekimde tahlil yaptırıcam ama sabrım son sınırında, bu defa diğer ikisinden farklı olarak şu ara karnımda ağrılar mevcut ki ben adet olduğumda ancak bu tür ağrılar çekerim, dilerim bu iyi haberlere delalettir... aşılama olan olmayan isteyen herkese nasip olur inşallah (bende dahil)

amiinnn inşALLAHH, benim ilk aşılamam ve aşlıama olduğm günden beri kasık ağrım hiç geçmedi ve gaz sancısı zor geçiyo kendime dikkat etmeye çalışıyorm elmden geldiği kadr zaten rahat hareket edemiyorm kasık ağrılarmdan dolayı. ALLAH müjdeli haberler almayı nasip etsn bize :)

aminnnnnn....
birde benim bu ay yumoşlarım iğneye geç cevap verdi adetimin 21. gününde ancak aşılama olabildim, şuanda aşılamamın üzerinden 11 gün geçti ama adetiminde 32. günü, ben normalde max. 30 günde bir adet olurum, bu gecikme yumurtamın geç çatlamasından olmaz dimi olmaz deyin olmaz olmaz....

aynen benimde iğneye geç cevap verdi 21. gün oldum aşılamayı ve yarın adet günüm inşALLAH hamilesndirrr İNŞALLAHH

bende geç cevap veren bi kendimi sanıyorsum..:) 16.gün oldu benimki de benim kasılmalarr var ama sancı falan deil ağrı şeklinde

kızlar Allahıma şükür 5+5 haftalık hamileyim......bu 2. aşılamamdı....Allahımmm isteyen herkese nasip etsin inşallahh

bende geç cevap veren bi kendimi sanıyorsum..:) 16.gün oldu benimki de benim kasılmalarr var ama sancı falan deil ağrı şeklinde

ben dün gece o ağrılardan uyandım defalarca, daha önce böyle bişey olmadığı için ben umutlanmıştım umarım seninki yerleşme ağrısıdır

selam herkese .. ben de adet oldum bugün 5.günüm..ben bi dönem ara vermek kafamı dinlemek istiyorum çok bunaldım hastaneye gel git ..eşim istiyorsan yaptıralım 2.aşılamayı diyor ama herşeyden soğudum ,bebek fikrinden ,doktordan ,hastaneden..şuan beklemedeyim bilmiyorum ..olacağı varsa her halukarda olur aslında hastanelerde uğraşmaya gerk yok ..

bende aynı bu moddayım gerçekten olacağı varsa olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…