selamla kızlar bende 22 ekimde aşılama oldum.menopur ve ovitrelle kullandım.ayın 29unda koldan 1 ovitrelle daha vuruldum.ayın 4ünde kan testim 61 küsur cıktı.ama hafif lekelenme vardı.ertesi gün bidaha kan aldılar 95küsura cıkmıs deger suanda vajinal jel kullanıyorum ve lekelenme bitti sizce hamile olma olasılıgımı varmı gerçi hemşire aşılama gebesi dedi. ama ben hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense sanırım kalp atısı duyarsam kendime gelicem.hala şaka gibi ilk aşılamam bu utma olasılıgı cok düşük biliyorum ama acaba hiç şansım varmıki[/QU
kader arkadaşım ;
öncelikle mübarek kurban bayramını kutluyorum. inşallah hamilesindir. sonucu öğrendiysen lütfen bilgilendir. bende arefe günü ilk aşılamamı yaptırdım ve heyecanla bekliyorum test yaptırcam günü:) Rabbim bizlere ve bizim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah.. inşallah beklediğin atışı çoktan duymuşsundur. Allah'tan ümit kesilmez ilk aşılama da tutan bir sürü gebelik örneği biliyorum. İnşallah biz de öyle oluruz. dualarda buluşmak dileğiyle...
ben eşim üzerinden bakılıyorum.%20 sini ödüyoruz.eczanede kendi abimin eczanesi suanda sadece 120tl ödedim oda aşılama içindi.henüz rapor cıkmadı bana.tedaviye devam edilebilir belki diye.ama kullandıgın ilaca görede değişiyor fiyatlaı ben 3 kutu menopur 2 ovitrelle 1 folidoce birde vajinal jel kullandım (folik asit ve vajinal jele devam ediyorum).ama bagkur olmasa tahminen 1-1.5 arası bişey tutuyor bizimki.ben ege üniversitesinde yaptırdım aşılamamı ilk aşılamamdı bu zaten.tabi yapan yere görede değişebiliyor sanırım.
merhaba arkadaşalr
31,10,2011 de aşılama yaptırdık. kasıklarımda devamlı bir ağrı var hiç kesilmedi.
göğüslerim biraz dolgunlaştı sanki ve ağrılar başladı acıyorlar.
bugün 10. gün daha test falan yaptırmadık. 14 ünde kan testi yaparız dedi doktor. acaba bugün hamilelik testi yapsak evde belli olur mu yoksa 14 üne kadar bekelyelim mi. aslına bakarsanız içimde heycan beklenti de yok tutmayacak diyorum.
ilk günler sarı akıntı gelmişti şimdi beyaz akıntı geliyor. ne dersiniz durum nedir.
söyle anlatayım gider gitmez yani tedaviye baslar baslamaz rapor cıkarmadılar bana.eger devamı gelirse tedavinin ozaman cıkaracaklar.ege de borç usulü ile gidiyor bu işler demişti bana hemşire.yani sana diyorlarki örn menopur alıcaksın tanıdıgın bir eczane varsa git al rapor cıkınca ücret olayını halledersiniz.suanda kadar borç ile aldım eczaneden.yarıınki sonuca göre biraz şekillenicek bakalım ne olacagı.umarım bhcg artmıstır olması gereken düzeye :)normalde ilaclari igneleri ne gerekiyorsa kendiniz mi aldiniz?
doktor sadece Asilamayi yapiyor oylemi?
ben 11.günü evde yapılan idrar testlerinden yapmıstım çok silik çıkmıstı.14.gün kan testine gittim 61küsur çıktı sonuc ertesi gün bidaha gittim 95 çıktı.hala olmadım regl 7sinde bekliyordum.dün bidaha idrar testi yaptım çizgi tamamen belirdi :) yarın bidaha kan testine gidicem.en erken 12.gün gibi bakın idrar testine bence.bendede o aşılama oldugu ilk hafta cılgın gibi bir akıntı vardı hatta bildigin pet kullanmaya baslamıstım.sonra bişey olmdı hiç baska suanda sadece göğüslerde agrı devam ediyor onun dışında çok şükür hiçbişeyim yok.valla cnm benimde çok beyaz akıntım geliyordu...ağrılarım çoktu.
bence evde test yapma kanda baktır..şuan ilaçların etkisiyle evde baktığında pozitif çıkabiliyor.
benimde ilk aşılamam tutmuştu çok şükür...güzel habarlerini bekleriz.
valla cnm benimde çok beyaz akıntım geliyordu...ağrılarım çoktu.
bence evde test yapma kanda baktır..şuan ilaçların etkisiyle evde baktığında pozitif çıkabiliyor.
benimde ilk aşılamam tutmuştu çok şükür...güzel habarlerini bekleriz.
sen bence yinede umudunu kesme belli olmaz hiç bi bakmışsın düşüncelerinin tam teri olmus.bize ilişki yasaktı halada yasak.artık kardeş olduk valla :) aşılama günü bana folicide verdi bide ayın 29unda koldan igne verdi.(ben 22kasımda aşılama oldum)valla çok ümitli değilim zaten. doktor ilaç falan vermedi. aşılamadan sonra vajinal jel de kullanmadık coraspirin de. üstelik ağrım o kadar çok tu ki doktorun üstüne basa basa gün aşırı birlikte olun 1 hafta boyunca demesine rağmen ağrılarımdan dolayı hiç birlikte olmadık 6-7. güne kadar. Dahası aşılama sonrası doktor 7. gün progesteron testi yaptırın, yumurta çatlamışmı çatlamamış mı bilelim dedi. bizde yaptırmadık. aşılama yaparken bilmiyorlarsa bunu, aşılamadan sonra zaten birlikte olmadık testi yaptırsak ne olacak yaptırmasak ne olacak. 11. gün içindeyiz pazartesi test yaptıracağız ne olacağı çıkacak. İlk aşılama şnssız ve çok acılı geçti. 2. denersek kesinlikle özelde yaptıracağım
merhaba arkadaşalr
31,10,2011 de aşılama yaptırdık. kasıklarımda devamlı bir ağrı var hiç kesilmedi.
göğüslerim biraz dolgunlaştı sanki ve ağrılar başladı acıyorlar.
bugün 10. gün daha test falan yaptırmadık. 14 ünde kan testi yaparız dedi doktor. acaba bugün hamilelik testi yapsak evde belli olur mu yoksa 14 üne kadar bekelyelim mi. aslına bakarsanız içimde heycan beklenti de yok tutmayacak diyorum.
ilk günler sarı akıntı gelmişti şimdi beyaz akıntı geliyor. ne dersiniz durum nedir.
tekrar merhaba arkadaşlar
şu an itibari ile 12, güne girdim. son 4-5 gündür idrarımı tutamıyorum ani sıkışıyorum ve sık sık tuvalete çıkıyorum bunun sebebi nedir. Göğüslerim çok ağrıyor kasıklarım derseniz berbat derecede ağrıyor. Birde nefes almakta zorlanıyorum derin nefes aldığımda acı yapıyor, sağ göğüs altında ağrı var.
Kabızlık vardı 8-9 gün hiç tuvalete çıkmadım desem yeridir ama bugün onu da hallettik az az. Nedir bu ağrılar arkadaşalr hepiniz bu kadar ağır mı geçiriyorsunuz. Beyaz akıntım devam ediyor hala. Bunlar hamileliğin belirtileri diyebilirmiyiz. Ne yapmak lazım bu ağrılara ilaç falan hiç birşey vermediler aşılama sonrasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?