cnm tesekkur ederım,benım aslında yarın yapmam lazım ama bugunde bellı oluyor zaten,bı belırtım yok,sadece ınanılmaz gogus acısı aradada kasık onun dıdında hıc bırsey yok..oglen yaptırıcam testı,hakkımızda hayırlısı ılk asılamam benım..ayy hadı bakalım guzel hberlerle gel inş.kacıncı gunun yarın ?nasıl varmı bıgelışme değişme.saat kacta yaptırcksın bnde cuma sabh 9 20ye aldım randevuyu
arkadaşlar bana yardımcı olabilecek yok mu burdaki herkes aynı yollardan geçiyor mutlaka tecrübeleriyle yardımcı olacak birileri vardır diye düşünüyorum
cnm tesekkur ederım,benım aslında yarın yapmam lazım ama bugunde bellı oluyor zaten,bı belırtım yok,sadece ınanılmaz gogus acısı aradada kasık onun dıdında hıc bırsey yok..oglen yaptırıcam testı,hakkımızda hayırlısı ılk asılamam benım..
ayy hadı bakalım guzel hberlerle gel inş.kacıncı gunun yarın ?nasıl varmı bıgelışme değişme.saat kacta yaptırcksın bnde cuma sabh 9 20ye aldım randevuyu
cnm, doktorunuzla görüşme imkanın var mı? benim doktorum 3 gün demişti.
3 ile 5 gün arası die biliorum ben de labaratuara söylerken o da öle dedi en fazla beş en az 3 dedi ama işte beş günü tamamlıoruz cuma gece ama cumartesi sabah olucaı için 6.güne girioruz atlamak istemiorum bu ay aşılamayı çok hazırladım kendimi napicam bilmiorum canım yaa
cnm tesekkur ederım,benım aslında yarın yapmam lazım ama bugunde bellı oluyor zaten,bı belırtım yok,sadece ınanılmaz gogus acısı aradada kasık onun dıdında hıc bırsey yok..oglen yaptırıcam testı,hakkımızda hayırlısı ılk asılamam benım..
3 ile 5 gün arası die biliorum ben de labaratuara söylerken o da öle dedi en fazla beş en az 3 dedi ama işte beş günü tamamlıoruz cuma gece ama cumartesi sabah olucaı için 6.güne girioruz atlamak istemiorum bu ay aşılamayı çok hazırladım kendimi napicam bilmiorum canım yaa
canım olumsuz düşünme, sonuçta yıkama işlemi sonunda iyi olanlar kalıyor.
umarım aşılama günü herşey yolunda gider.
bu telaşlar bitmiyor, ben aşılama gününü atlattım, 14 günü atlattım .bu hafta başından bu yana 2 defa test yaptırdım, yarın yine yapılacak.inan artık kalbim tuhaf çarpıyor. ne kadar zor süreç ya.. pozitif sonuç almak bile yetmiyor. acaba herşey yolunda gidecek mi diye düşünmek fazlasıyla yorucu. Allah`ım hepimize güç versin. Anne adayı almak bile çok zormuş.
canım olumsuz düşünme, sonuçta yıkama işlemi sonunda iyi olanlar kalıyor.
umarım aşılama günü herşey yolunda gider.
bu telaşlar bitmiyor, ben aşılama gününü atlattım, 14 günü atlattım .bu hafta başından bu yana 2 defa test yaptırdım, yarın yine yapılacak.inan artık kalbim tuhaf çarpıyor. ne kadar zor süreç ya.. pozitif sonuç almak bile yetmiyor. acaba herşey yolunda gidecek mi diye düşünmek fazlasıyla yorucu. Allah`ım hepimize güç versin. Anne adayı almak bile çok zormuş.
canım sorma dertler bitmior ama inş tutar bu ay insan herşeyi takıor kafaya aslında olacaı varsa zaten tek bir tane ile de olur bizde problem yok sebepsiz interfilite dedi bu sabah doktora gittim bi tanesi 20 mm olmuş bi tane 17 mm bi de 8 mm varmış bu gece çat.iğnesi olucam cumartesi 12 de aşılama olcak 9 bucuk gibi sperm vercez işte umarım olur senin aşılaman nasıl oldu ilki miydi hamilemisin tuttu mu hayırlı olsun Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım yaa darısı başıma ve tüm siteyip çaba gösterenlerin başına Rabbim şu mübarek aylarda günlerde elimzii çabamızı boşa çevirmesin inşş aaammiinnn
benim 4. aşılamamdı.şu anda sonuç pozitif. umarım yarın ki testimde sorun çıkmaz:18:
bizim de sebepsiz..aşılama süreci aşağı yukarı herkes de aynı ilerliyor.
bak çok güzel bir güne denk gelmiş, bol bol dua et. Allah yardımcın olsun canım.
Teşekkür ederim canım evet mübarek bir ana denk geldi inşş umutlarım yıkılmaz artık her ay hüsran yaşamak yıkıcı oluor baya yıpratıor eşimi de yıpratıorum kavga edip duruoruz bebiş gelse de daha fazla yıpranmasak zaten herkes benimle aynı duyguları yaşıordur veya yaşamıştır Rabbim sen büyüksün sen yaradansın rahman ve rahimsin en büyük sıfatın rahim yani yaradan...biz rahman ve rahim olan senin adınla başladık işe sen yüzümüzü kara çıkarma kimseyi evlatsız bırakma dularımızı geri çevirme Rabbim...Ol dersin koskoca evren olur ol de rabbim ol de bebeklerimize olsunlar gönder onları anne ve babalarının yanına Rabbim eminim onlar da bizlerin özlemini yaşıyorlardır.Kızlar size bir rüyamı anlatmak istiyorum ben bundan iki üç ay kadar önce birt rüya gördüm kendi evimdeyim ve salonumda pencerenin önünde küçük güzel bir kız duruor ama daha önce görmediğim bir çocuk ve ben da kapının önünden gelsene diorum elimle de gel gel yapıorum ama o bekle gelicem tamam dior kızım gel hadi diorum tamam bekle dior çok bekletme ama tamam mı die ağlıorum tamam dior bana ve ben uyandıımda bu rüyanın etkisinde çok uzun süre kaldım hiç unutamıorum bekle dedi evladım bana bekle geleceim dedi melekler kadar güseldi cennetten habergönderdi bana Rabbim bekliorum gönder onu bana daha fazla bekletme nolur meleğim gel artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?