oyy heycan bastı benıde ee hadı gel guzel hberlerle
cnm, hadi bakalım inşallah güzel haberler ile dönersin.
asılamam tutmadı kızlar .. ıyıyım desem yalan olur ama ıyı olmak ıstıyorum..ne olur sızler bozmayın moralınızı,yapacak bısey yok,,,Allah buyuk..sonuc bekleyen arkadaslarım Allah yardımcınız olsun..nasıp hersey..tekrardan yenı bır sayfa..gucum kaldımı bılmıyorum...
canım yaaaa..offfff..offf
sözun bıttıgı yer.dıycek bişi yok haklısın ınsan her olumsuz tedvıden sonra yıkılıyor ama elden ne gelırkı nasip çizgisi var,kacıncı aşılamandı bu.ama unutma sımdı uzul agla ama ayrın yenı bıgun baslıyor ve yenı ümitler bizi beklıyor
neyı anladım bılıyormusun,arkadasımla gıttım,tugce umudum yok dedım,arkadasım test sonucunu almaya gıttı cesaret edemedım ben..uzgun geldı,boynuma sarıldı ve ben ıcımden pozıtıf gecırdım kagıdı aldım ama ınanmıyorum negatıf olduguna..ve arkadasım bana dedıkı hıc umudun yokken bıle ıcınde kocaman bır umut varmıs dedı..okadar uzuldumkı aglamadım sızlamadım ama sımdı eve gelınce suzuldu gozlerımden yaslar,uzandım yatagıma dusunuyorum..ılk asılamamdı ama epeydır ıstıyoruz 3yıl olacak..hayırlısı canım benm napalım kısmet...
canım ıcınd eyasadıgın acının tarıfı yok bılıyorum ama inankı zamn gectıkce daha zor olck hersey oyuzden sbrını tuketme sakın.7yıl lık evlıyız 3.aşılamam test gunum ayrın.ınan hergecen gun ınsanın bıraz daha fazla sabra ihtşyacı oluyor ve hiç sabrım yok derken bı bakıyosun en guçlu sensın hayret edıyosun.içerde bıyerlerde bızım farketmedıgımz bı yıgın sabrımız umıdımz varmıs dıyoruz...
tam bu duygular içindeyken ablamın test sonucuna bakıyodum entten ve hamile oldugunu ögrendım.(6ay önce düşük yaptı) sevındım yalan söyleyemem ama içim burkuldu.bnd eyarın bu guzel hebrı alabılcekmıyım dıye ..kaygılandım öleee
Kızlar öğlen aşılamamı oldum gayet güzel gecti. Geldiğimden beri yatıyorum Dr bu aksam iliski dedi ama kandil kandil yapamam kızlar ya siz de bı akıl verin bide bol bol dua edin 7 Haziran kritik gün Allah bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin
kıyamam uzme kendını sende,napalım nasıp degılmıs..ben bugun uyku ılaclarıyla uyudum,nıyetım vardı bol dua edıp meryem ve yasın okuyacaktım,ama ılaclar bedenıme okadar agır geldıkı yapamadım..esım kotu,moralı sıfır kandıl olmasına ragmen ıcıp gelmıs,bana dıyorkı sen 1kere uzgunsen ben daha kotuyum,,oda umutluydu cok..onu oyle gormek ıcımı acıttı,yarın yenı bır gun,hayırlısı olsun,uzulmeyelım kusum ,saglık olsun..ketenprensess çok üzüldüm benimde ilk aşılamamdı 5 yıl olacak her ay hüsran buna çok umut bağlamıştım içimden bi ses tutmayabilir sakın üzülme diyordu emindim üzülmicektim nasıl olsa yolun başındaydım ama test yapmamı bile nasip etmedi hemen geldi kırmızılar hemde 26.günümde daha adetime 2 gün kala.
bugün peygamber efendimizin annesi gebeliğini öğrenmiş allah böyle birgünde bizede nasip etseydi ama olmadı.
kendimi mutfaga attım birçok şey yaptım hatırlamamak için ama ne yaptıysam doğmamış bebeğimin şansına yaptım.
olmuyor işte ne yaparsam yapayım sevincim kursağımda kaldı birde haftaiçi en yakın arkadaşımın kınası var nasıl bi moralla gideceğim bilemiyorum halbuki ben gebe olcaktım o evlendiğinde hep öyle derdi.
5 yıl olacak yoruldum yıkıldım kalbim çok acıyor ama kaldığım yerden zorda olsa devam etmek zorundayım.
allah dualarımızı kabul etsin inş çok bekletmez.
asılamam tutmadı kızlar .. ıyıyım desem yalan olur ama ıyı olmak ıstıyorum..ne olur sızler bozmayın moralınızı,yapacak bısey yok,,,Allah buyuk..sonuc bekleyen arkadaslarım Allah yardımcınız olsun..nasıp hersey..tekrardan yenı bır sayfa..gucum kaldımı bılmıyorum...
Kızlar öğlen aşılamamı oldum gayet güzel gecti. Geldiğimden beri yatıyorum Dr bu aksam iliski dedi ama kandil kandil yapamam kızlar ya siz de bı akıl verin bide bol bol dua edin 7 Haziran kritik gün Allah bu güzel gecede hepimizin dualarını kabul etsin
canım demek ki henüz zamanı gelmemiş, üzüntünü yaşa ama sakın kendini salma, yeniden toparlan ve tedaviye devam et.
bak benim 4. aşılamam.pes etmedim, tüp öncesi son kez aşılama denedim, Allah`a şükür geldi meleğim.
az önce 3. testimi öğrendim, 2ye katlamış değerim.ama hala içimde bir korku, öylesine mücadele ettim ki, tam 3 yıl.
slm kızlar. Bende doktordan geldim bu ay tedavi yok hsg filmi dedi. O filmin zor olduğunu duymuştum aranızda muhakkak olan vardır. Paylaşır mısınız? Şimdiden telaşlanmaya başladım haftaya perşembe çekilecek.
slm kızlar. Bende doktordan geldim bu ay tedavi yok hsg filmi dedi. O filmin zor olduğunu duymuştum aranızda muhakkak olan vardır. Paylaşır mısınız? Şimdiden telaşlanmaya başladım haftaya perşembe çekilecek.
canım demek ki henüz zamanı gelmemiş, üzüntünü yaşa ama sakın kendini salma, yeniden toparlan ve tedaviye devam et.
bak benim 4. aşılamam.pes etmedim, tüp öncesi son kez aşılama denedim, Allah`a şükür geldi meleğim.
az önce 3. testimi öğrendim, 2ye katlamış değerim.ama hala içimde bir korku, öylesine mücadele ettim ki, tam 3 yıl.
Canim benim ağrı eşiğim yüksek olmasına rağmen 2-3 dk lik yogun bir agri çektim ama dayanılmayacak gibi değil korkma sen yalnız agri kesici al çıktıktan sonra agri kesici içmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?