cnm benimde 1 aşılamamdı progestron ve crinone jeli bende kullanıyorum..jel kullanırken ayynı şeyler bende de oluyordu..dün 12. günümdü ilk günden düne kadar kullandığım jel topak topak iç çamaşırıma geldi ben sabah akşam kullanıyordum...içimde o kadar birikmiş ki .demek ki bu ağrı yapmış. bugün biraz daha iyiyim ,sabah uyandığımda çok şidddetli göğüs ağrısı çektim..cnm idrar testi hemen sonuç vermez bi de bu kullandığımız ilaçlar etkiler...idrarının doğru çıkması için en az adetinden 5 gün geçmesi gerkiyor...çünkü bete hcg en son idrara geçiyor...bi de bende ağrı y:13:k diyorsun...ağrı olması bi hamilelik belirtisi değil...bu ağrıları çeken çoğu arkadaşımız adet oldular bunu da kafana takma:79:
Bu iki gundur bendede topak topak camasırıma geliyor jel bendede....Benım hesaplarıma göre adet 8 haziranda olmam lazımdı...ama bazen erkene yada gece cekebılıyor...o yuzden cokde kestırmıyorum acıkcası en son 13 hazıran gecen aydan hesaplarsam adet tarıhım ama zaten doktorum 13 unde kan verceksın dedı....yanı her halukarda beklıcem...Bırde duygularını paylasmak kadar guzel bısey yokmus...moral oldun saoollll...gercekden bu beklemek cok sancılı....aslında surda bır 2 hafta bekleyemıyoz....allahım ınsalah nasıp ederde bebek olursa 9 ay nasıl bekleyecezzz.....
:18::18::18::18::18:sanırım ben yapacağım:18::18::18:14.gün yarın ama kararsızım...belki pazartesiyi beklerim
yapsana test inşallah pozitif çıkar da kutlama yaparız madem 14. gün. bekliyoruz ona göre. ben kendimden tırsıyorum pazartesi yapmak niyetindeyim tabi gelmezse kırmızılar.
yapsana test inşallah pozitif çıkar da kutlama yaparız madem 14. gün. bekliyoruz ona göre. ben kendimden tırsıyorum pazartesi yapmak niyetindeyim tabi gelmezse kırmızılar.[/QUOTE
Bana doktorum 14. gunu test yap dedi....bence yapmalısın....ama hep ıcınde bır tedırgınlık oluyor ....ınslahhh hastlanmassında mujdelı haberını alırızz....
gidicem hastaneyehamile olarak dönerim inşallah..
ay inşallah
Aslında basına gelmeyen bılmez derler yaaa hakıkaten olee....hepımız burda bırbırımızın dılınden anlıyoruz derdınden anlıyoruz...Bazen ınsan en yakınındakı esıne bıle ıcındekı stresı tarıf etmekde sıkıntı yasıyor...cunku anlamıyorlar....oyuzden paylasım cok onemlı.....Umarım herkesın allahım gonlune gore verır....mutlu haberler alırız... bırbırımızden....
Canım benim inşallah.ilk meleğimiz ,arkadaşlarınıda çağırsın & beraberinde getirsin inşallah.
bence sen hamilesin o zaman, çünkü zaten problem yokmuş üstüne aşılama yapılmış.Erkenden gel yaz bekliyorum
oooo bakıyorum bütün kızlar toplanmış. Hadi kalkın halay cekıyoruz.Amam bebişleri düşürmüyoruz.
Calımero sende hoşgeldin canım.
oooo bakıyorum bütün kızlar toplanmış. hadi kalkın halay cekıyoruz.amam bebişleri düşürmüyoruz.
calımero sende hoşgeldin canım.
limancım ver parmağınıbak ikimiz başladık bu yola bir sürü arkadaşımız oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?