Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Bu iki gundur bendede topak topak camasırıma geliyor jel bendede....Benım hesaplarıma göre adet 8 haziranda olmam lazımdı...ama bazen erkene yada gece cekebılıyor...o yuzden cokde kestırmıyorum acıkcası en son 13 hazıran gecen aydan hesaplarsam adet tarıhım ama zaten doktorum 13 unde kan verceksın dedı....yanı her halukarda beklıcem...Bırde duygularını paylasmak kadar guzel bısey yokmus...moral oldun saoollll... gercekden bu beklemek cok sancılı....aslında surda bır 2 hafta bekleyemıyoz....allahım ınsalah nasıp ederde bebek olursa 9 ay nasıl bekleyecezzz.....

cnm biz insan oglu hep sabırsız değilmiyiz...önce bebek isteriz ,,bebek olur kız yada erkek isteriz vb .....oooooo isteklerimiz ve sabırsızlıklarımız bitmez kikatılıyorum iyi ki burada dertleşiyoruz biraz rahatlıyoruz..

:18::18::18::18::18:sanırım ben yapacağım:18::18::18:14.gün yarın ama kararsızım...belki pazartesiyi beklerim

yapsana test inşallah pozitif çıkar da kutlama yaparız madem 14. gün. bekliyoruz ona göre. ben kendimden tırsıyorum pazartesi yapmak niyetindeyim tabi gelmezse kırmızılar.

Aslında basına gelmeyen bılmez derler yaaa hakıkaten olee....hepımız burda bırbırımızın dılınden anlıyoruz derdınden anlıyoruz...Bazen ınsan en yakınındakı esıne bıle ıcındekı stresı tarıf etmekde sıkıntı yasıyor...cunku anlamıyorlar....oyuzden paylasım cok onemlı.....Umarım herkesın allahım gonlune gore verır....mutlu haberler alırız... bırbırımızden....

yapsana test inşallah pozitif çıkar da kutlama yaparız madem 14. gün. bekliyoruz ona göre. ben kendimden tırsıyorum pazartesi yapmak niyetindeyim tabi gelmezse kırmızılar.

gidicem hastaneye hamile olarak dönerim inşallah..

katılıyorum arkadaşım insan bazen en yakınıyla paylaşamıyor....burda msj yoluyla konuştuğumuz için çekinmeden herşeyimizi paylaşabiliyoruz...bu kadınlar kulübünü açandan da ALLAH RAZI OLSUN

Canım benim inşallah.ilk meleğimiz ,arkadaşlarınıda çağırsın & beraberinde getirsin inşallah.

cnm herşeye hazırlıklıyım...çünkü benm sadece kist sorunum vardı....allahn izniyle ameliyat olldum...başka bir aksilik çıkmazsa doktorum normal yolla olabileceğini söyledi...bizde erken olsun diye 1 defa deneyelim dedik...allahtan gelen herşeye razıyım.

bence sen hamilesin o zaman, çünkü zaten problem yokmuş üstüne aşılama yapılmış. erkenden gel yaz bekliyorum

[video=dailymotion;x9brbn]http://www.dailymotion.com/video/x9brbn_www-komikim-com-4-bebekler_music[/video] :)

Son düzenleme:
oooo bakıyorum bütün kızlar toplanmış. hadi kalkın halay cekıyoruz. amam bebişleri düşürmüyoruz.
calımero sende hoşgeldin canım.

''Kırmızı pabuçları duruyor başucunda
Başı düşmüş yastığa uyuyor mışıl mışıl
E bebeğim e e e

Minik minik kolları düşmüş iki yanına
Dalmış pembe düşlere dünyalardan habersiz

Günlerin getirdiği mutluluk olsun sana
Sevdiğin ve sevildiğin bir hayatı sür bebeğim
Günün günden güzel olsun

Minicik yastığını paylaşmış bebeğiyle
Alacaklarmış gibi sarılmış elleriyle
E bebeğim e e e ''....................

oooo bakıyorum bütün kızlar toplanmış. Hadi kalkın halay cekıyoruz. Amam bebişleri düşürmüyoruz.
Calımero sende hoşgeldin canım.

limancım ver parmağınıbak ikimiz başladık bu yola bir sürü arkadaşımız oldu

limancım ver parmağınıbak ikimiz başladık bu yola bir sürü arkadaşımız oldu

evet canım her gunumuz boyle neşeli geçsin. senden gelecek haberi bekliyoruz şimdi. pozitif çıkınca ayağını iyice sürt tamam mı birincimiz sensın.
ınsanın kendını anlayan bırıleriyle bişeyler paylaşması kadar güzel bişey yok. hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…