:96::96::96::96::96::96::96:
hayır....kotude sonuclansa hayırlısı degılmıs dıcez....evet sonucda kolay degıl elbettekı üzülceksin (bizde) bu elinde olmayacak ama allahım herkese bır yazı yazmıs....bızım değiştiremeyecegimiz kaderimizde bır olum bırde dogum....malesefki allahın yazdıgı bebıslerımızın bır yazgısı var....buda ne zaman olacagını allah bılıyor demektır....allahım hepımıze hayırlı yazılar yazmıs olur bebegımız adına....
Benim hep kendime cok umutsuzluga kapıldıgımda soledıgım bır soz var...allahım eğer bana annelık duygusunu yasatacaksan sen dogru zamanı bilirsinn.....ben ama elimden gelen cabayı göstereyimde (ne gerekiyorsa teknolojık acıdan sorun varsa gidermek adına) gerisi sana ait.....bizler elimizden geleni yapıcaz ama maleseff noktoyı yukardakı koyacakkk....demekki noktanın zamanı gelmemıs demek lazım....
O yuzdenn yas ilan etmemek lazım....bence yarın bol bol halay cekicez...
cnm şaka yapıyorum..herşeye hazırım2 şansımız var ya negatif ya pozitif..:97::97::97:
evet bir iki sansın daha var.. Erkek yada kız....
ya da ikiz:81::81::81::81:
İnşallah hayırlısı olur......................zamanı gelmişse olacaktır..............sen elinden geleni yaptın.............................
umut ettik çıktık yola hep beraber.................
mrb bende pzt aşılama yaptıracağım sizdeki morfoloji sorunu ne acaba bizde de aynı sorun var da...........ben onun için korkuyorum da.............hayırlısı.............yani şansımız ne kadar acaba
kızlar bu ay aşılama yaptıracam dua edin
cnm teşekkür ederim amin....yaklaşık yarım saat uyumuşum biraz önce 2 gündür bu saatte çok yorgunluk düşüyor...yüz üstü uyuduğumdanmıdır bilmem...biraz önce sol kasığımda o kadar şiddetli kasılma yaşadım ki..gaz sancısı gibi..
amin cnm; allahım hepimizin bu yolları kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin...ne düşünüyorum biliyor musun belki normalde de böyle şeyler yaşıyoruz ama kendimizi bir noktaya odakladığımızdan herşeyden bir anlam çıkarıyoruz..............zaten sonuç artık belli inşallah en hayırlısı olur...............yani olacak olanın önüne geçemeyiz.................insanın hayatta müdahele edemeyeceği şeyler var ben senden umutluyum ama..................inşallah yarın güzel haberler vereceksin.............
camenta hşgeldin. bu gece erken uyuyun bak sonra sabah kalkamıyorsunuz
ninihan sen nereye gıdıyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?