Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
:96::96::96::96::96::96::96:

Hayır....Kotude sonuclansa hayırlısı degılmıs dıcez....Evet sonucda kolay degıl elbettekı üzülceksin (bizde) bu elinde olmayacak ama allahım herkese bır yazı yazmıs....bızım değiştiremeyecegimiz kaderimizde bır olum bırde dogum....Malesefki allahın yazdıgı bebıslerımızın bır yazgısı var....buda ne zaman olacagını allah bılıyor demektır....Allahım hepımıze hayırlı yazılar yazmıs olur bebegımız adına....

Benim hep kendime cok umutsuzluga kapıldıgımda soledıgım bır soz var...Allahım eğer bana annelık duygusunu yasatacaksan sen dogru zamanı bilirsinn.....Ben ama elimden gelen cabayı göstereyimde (ne gerekiyorsa teknolojık acıdan sorun varsa gidermek adına) gerisi sana ait.....Bizler elimizden geleni yapıcaz ama maleseff noktoyı yukardakı koyacakkk....Demekki noktanın zamanı gelmemıs demek lazım....

O yuzdenn yas ilan etmemek lazım....Bence yarın bol bol halay cekicez...

cnm şaka yapıyorum..herşeye hazırım2 şansımız var ya negatif ya pozitif..:97::97::97:

kimse yokeşleriniz geldi heraldebiz yemeğimizi yediksizi bekliyorum

Son düzenleme:
İnşallah hayırlısı olur......................zamanı gelmişse olacaktır..............sen elinden geleni yaptın.............................

umut ettik çıktık yola hep beraber.................

cnm teşekkür ederim amin....yaklaşık yarım saat uyumuşum biraz önce 2 gündür bu saatte çok yorgunluk düşüyor...yüz üstü uyuduğumdanmıdır bilmem...biraz önce sol kasığımda o kadar şiddetli kasılma yaşadım ki..gaz sancısı gibi..

ne düşünüyorum biliyor musun belki normalde de böyle şeyler yaşıyoruz ama kendimizi bir noktaya odakladığımızdan herşeyden bir anlam çıkarıyoruz..............zaten sonuç artık belli inşallah en hayırlısı olur...............yani olacak olanın önüne geçemeyiz.................insanın hayatta müdahele edemeyeceği şeyler var ben senden umutluyum ama..................inşallah yarın güzel haberler vereceksin.............

amin cnm; allahım hepimizin bu yolları kolaylıkla atlatmamızı nasip etsin...bu arada avatarın çok şeker olmuş.

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün doktor cumartesi gece saat 11 de çatlatma iğnesini yapacaksın pazartesi öğlen 11 de aşılama yapacağız dedi süre uzun değil mi?yani iğne yapıldıktan sonra ne kadar uzun bir süre var anlamadım beni bilgilendirir misiniz

camenta hşgeldin. bu gece erken uyuyun bak sonra sabah kalkamıyorsunuz

ninihan sen nereye gıdıyorsun?

eve geldim bugün yazılanları okudum anca cevap verebiliyorum keşke ben de sizlerle konuşabilsem hep ne güzel eğleniyosunuz... ben pembe maviye gidiyorum canım dün hastalandım kısmetse cumartesi gidicez başlayacağız bakalım neler olacak. ilk aşılamam benim evreler neler bilmediğim için heyecanlıyım oldukça.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…