Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım bence normal..cunku benımde cumartesı saat 12 de catlatma ıgnesı yaptırdı pazartesıde oglen asılama yapıldı....ınsalahhh hayırlısı olur...

kızlar aranıza yeni geldim bende tedawı görüorum bu ay 0 yumurta wardı dr aşılama dedi ama nasıl olak korkuorum

Hosgeldın...Aslında korkacak bısey yok ama ılklerde neyle karsılasacagımızı bılmedıgımızden bıraz tedırgın oluyoruz...Bende acayıp stres olmusdum....Ama sana sunu soleım ne kadar rahat olursan ve kafana takmassan yumurtalarında okadar guzel buyuyorlar...Benım stresden guzel gıden yumurta buyumesı asaması son zamanlarda cok duraksadı....Elınden geldıgınce kafana takmamaya calıs...Zaten ole stres yapacak bısey degılmıs..:82:..Inan sonrasında beklemek olum ama....Catlıyorsun ne cıkacak sonuc dıyee...Hos bızım yaptıgımızda normal degıl ama...

arkadaşlar şimdi benim cumartesi adetimin 3. günü o gün dotora gidicem .tahmini olarak kaç gün sonra aşılama gerçekleşiyor ?

hiç soleme tatlım meraktan oldum yumurtlama tahlılımde bide drun aarlaması kötü oldu :2:rahim filminde korkutuolar beni

arkadaşlar şimdi benim cumartesi adetimin 3. günü o gün dotora gidicem .tahmini olarak kaç gün sonra aşılama gerçekleşiyor ?

Aslında herkesde degısıyor sanırım bu asmaa ama yaklasık olarak sole dıyım...16 mayısda ıgenye basladım 30 mayısda asılama oldu...ama bende stresden dolayı kontrollerde verılen karara gore tam 4 gun sarkmısdı....yumurtalarım tam buyumemısdı...aslında 26 sında olacakdım...asılama yanı...buda yaklasık 10 ıle 14 gun arası dıyebılırız...:85:

hiç soleme tatlım meraktan oldum yumurtlama tahlılımde bide drun aarlaması kötü oldu :2:rahim filminde korkutuolar beni

Rahım fılmı agrılı oluyor bende cektırdım ama abartıldıgı kadar degıl...Bunda ıslem okadar basıtkı...yıne hafıf kasıklarımda agrı hısettım ama flımde hısettıgımden belkı 100 kat daha azdı... yanı hısetmeyedebılırsın....

teşekkür ederim. iğnelere 3.gün kontrolünden sonra hemen başlanıyor mu?biraz fazla soruyorum ama

merhaba kızlar bişey sorcam sizlere ben 1 senedir bebek istiyorum fakat hiç doktor kontrolüne gitmedim yarın adetimin 3. günü ve ben ilk olarak hormon tahlili yaptırmakla işe başlayacağım bana bu süreci anlatırmısınız sonra nasıl muayene ediyorlar neler yapmam gerek ve aşılama ne demek ne kadar ve ne kadar süre sonra yapılması lazım??şimdiden teşekkürler...

teşekkür ederim. iğnelere 3.gün kontrolünden sonra hemen başlanıyor mu?biraz fazla soruyorum ama

Aslında o doktora gore degısıyor...Benım pazar gunune denk gelmısdı 3. gunum o yuzden pazartesı basladık yanı 4 gunude olabılıyor...O gun senı ultrasyona alıyor doktor...Sonra ıgneye baslıyorsun..

ya bayılanlar falan oluomu cçok korkuttular beni

Sabırlı olman gereken bır surece gırıyorsun arkadasım....horman testlerı...bısey cıkmazsa...esınden spermıyogram....oda normal cıkarsa...doktora gore degısıyor tabı rahım flımı tuplere bakıyorlar...gene bır sorun yoksa asılama....gene olmasa bır kac deneme sonra tup bebek....en son asama olsa gerek...bızde bır sene denedık olmadı doktora gıtık bu yazdıgım asamalardan gecdık....bu surecde nerden baksan 6 ayı buldu...hsg sonrası 3 ay deneyın dedı cunku tupler yıkanıyormus kendılıgınden olabılır demısdı...aama olmadı...sonra asılama...benımde ılk...kac kere denenır....kacıncıdan sonra tup bebek uygulanır bılmıyorumm........Ama umarım bu kadar uzun surmez vede sen bu surece kalmadan bebek sahıbı olursun ınsalah...:26:

canımbenim çok sağol inşallah sizlerde ve tüm isteyenler fazla beklemeden hayırlısıyla kalır.cvbın için teşekkür ederim.

ilk muayenede sağ tarafımda 4 sol tarafımda 4 yumurtam vardı.29 yaşındayım doktor yaşıma göre az olduklarını söyledi.eşimin de hareketli sperm sayısında ve morfolojisinde sorun var.yani ikimizde de sorun var daha önce gittiğimiz doktor direkt tüp bebek önermişti ama bu doktorum aşılama olabilir önce aşılama da şansımızı deneyelim dedi.biraz umudumuz kırık ama hayırlısı olur inşallah hepimiz için

2 tanecik daha soru sorucam aşılama ne kadar fiyatı 2.sorumda şimdi ben yarın doktora gidicem hormon tahlili için ama muayene olmak istemiyorum adetliyken peki adetliyken mi muayene olmam lazım yoksa temizken mi daha ii olur.

ya bayılanlar falan oluomu cçok korkuttular beni

korkmana hiç gerek yok arkadaşım bende çektirdim odaya girip çıkman soyunup giyinmende dahil 10 dk sürüyor.ağrı eşiğin ne kadar yüksek bilemem ama ben migren ağrısı çeken biri olarak şunu söyleye bilirim başağrısından çok daha düşük bi ağrı ve sen bu ağrıyı 2dk gibi süre çekiyosun sonra bitiyo gidiyo.

2 tanecik daha soru sorucam aşılama ne kadar fiyatı 2.sorumda şimdi ben yarın doktora gidicem hormon tahlili için ama muayene olmak istemiyorum adetliyken peki adetliyken mi muayene olmam lazım yoksa temizken mi daha ii olur.

aşılama fiyatları çok değişken aynı şehirde ble birbirini tutmuyor.ben bursadayım.dr muayenesi + hormon testleri+spermiyograma toplam 415 tl ödedik rahim filmi için 250 tl.aşılama benim gittiğim hastanede 500 tlymiş ama bide ilaçlar var.....
2. benim bildiğim kadarıyla adetliyken muayene olman gerekiyor özellikle 3.günü istiorlar.

teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…