Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bence normal..cunku benımde cumartesı saat 12 de catlatma ıgnesı yaptırdı pazartesıde oglen asılama yapıldı....ınsalahhh hayırlısı olur...

cnm benimde aynen öyle oldu perşembe gece 11 de iğnem yapıldı cumartesi öğlen 11 de aşılamam oldu..

:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::::2

Allah hayırlısını versın canım. Bu durumda moral cok onemli bence umutsuzluk hic olmamalıı evet biraz belki gec olabilir ama bu allahın işi neler duyduk ne örnekler var hiç umut verilmeyipte çocukları olan bir sürü örnek var....Bence umudunu kırma...Allahım bu annelik ve de babalık duygusunu tatıracaksa sadece zamana ihtiyacımız var ve bol bol hayırlısı diye dua etmeye...zaten gerisini tıp halediyor...

Bizde de hiç bir sorun yok ne bende nede eşimde ama gel görki aşılama ile başladıkk ne aşamada neyle karsılacaz bizde bilmiyoruz...Kontrol yukarda....Oyüzden moralini bozma....

Son düzenleme:
o hiç belli olmaz, bakarsın ağrılar başka bir şeyin habercisi. dilerim gönlünden geçtiği gibi olsun.

ya bide şu jel kutuda 15 tane var bitene kadar mı kullanacağız? ben her sabah kullanıyorum bi tane

Nasıl dayanıyorsunuz canım yaa...Ben doktorun verdıgı tarıhı zor bekliyorum herlade pazartesi gunu kosa kosa gıdıp kan vercemmm....ınsalahh hayırlı cevaplar alırızda....yada hafta sonu bır suprız yapmazsa .28Mayıs senın kan verme suren gelmıss bence sende hemen gıt ver hemen kanınıda alalımm sevınclı haberlerı...

rabim hayırlısıyla pozitif sonuçlar versin sana inşallah arkadasım.

Ben umudumu kaybetmeye basladım. Bu sabah cok sıddetlı karın agrısıyla uyandım. Henuz kırmızıyı görmedım ama bekliyorum.

cnm inşallah...herşeye hazırlıklıyım ...benim bugün ağrım yok..beyaz bi akıntı geliyor..sende inşallah adet olmazsın

Rabim hayırlısıyla pozitif sonuçlar versin sana inşallah arkadasım.

ben umudumu kaybetmeye basladım. bu sabah cok sıddetlı karın agrısıyla uyandım. henuz kırmızıyı görmedım ama bekliyorum.

İnşallah hasta olmasın canım...umudunu kaybetme kotu dusunme....ıı dusunki ii şeyler olsun...

rabim hayırlısıyla pozitif sonuçlar versin sana inşallah arkadasım.

Ben umudumu kaybetmeye basladım. Bu sabah cok sıddetlı karın agrısıyla uyandım. Henuz kırmızıyı görmedım ama bekliyorum.

cnm avatar resmin görünüyor artıkinternetten sonucun açıklanmasnı bekliyorum...haydi halaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…