canım bence normal..cunku benımde cumartesı saat 12 de catlatma ıgnesı yaptırdı pazartesıde oglen asılama yapıldı....ınsalahhh hayırlısı olur...
bende arkadaşlar yaptırdım aşılama 1.si olmadı özelde 700e yapıldı bilginize...
ilk muayenede sağ tarafımda 4 sol tarafımda 4 yumurtam vardı.29 yaşındayım doktor yaşıma göre az olduklarını söyledi.eşimin de hareketli sperm sayısında ve morfolojisinde sorun var.yani ikimizde de sorun var daha önce gittiğimiz doktor direkt tüp bebek önermişti ama bu doktorum aşılama olabilir önce aşılama da şansımızı deneyelim dedi.biraz umudumuz kırık ama hayırlısı olur inşallah hepimiz için
allah hayırlısını nasip etsin. Bekliyorum bak.
kızlar kanı verdim geldim...:44::44::44::44::44:
kızlar listemiz ne alemde, 28 mayıs da aşılama yapılan diğer arkadaşlar kan vermediler mi?
kızlar kanı verdim geldim...:44::44::44::44::44:
rabim hayırlısıyla pozitif sonuçlar versin sana inşallah arkadasım.
Ben umudumu kaybetmeye basladım. Bu sabah cok sıddetlı karın agrısıyla uyandım. Henuz kırmızıyı görmedım ama bekliyorum.
ya bide şu jel kutuda 15 tane var bitene kadar mı kullanacağız? ben her sabah kullanıyorum bi tane
ya bide şu jel kutuda 15 tane var bitene kadar mı kullanacağız? Ben her sabah kullanıyorum bi tane
Rabim hayırlısıyla pozitif sonuçlar versin sana inşallah arkadasım.
ben umudumu kaybetmeye basladım. bu sabah cok sıddetlı karın agrısıyla uyandım. henuz kırmızıyı görmedım ama bekliyorum.
rabim hayırlısıyla pozitif sonuçlar versin sana inşallah arkadasım.
Ben umudumu kaybetmeye basladım. Bu sabah cok sıddetlı karın agrısıyla uyandım. Henuz kırmızıyı görmedım ama bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?