Onaylanmış Laboratuvar sonucu yokONAYLAYIN ARTIK YAAA
dımdımdımdımdıdmdmdmdmdmdmdmdmdmd........:44:
kızlar size bişey sorucam.ben tüp bebek forumundan geliyorum da siz ne gibi sorunlarla aşılama yaptırıyorsunuz.doktor bana direkt tüp bebek yaptırın dedi.allah gönlünüze göre versin insallahh
kızlar size bişey sorucam.ben tüp bebek forumundan geliyorum da siz ne gibi sorunlarla aşılama yaptırıyorsunuz.doktor bana direkt tüp bebek yaptırın dedi.allah gönlünüze göre versin insallahh
hoşgeldin. benım 4 yıllık evlılıgım 3 yıllık bebek sürecim var. 2 yıldır takıpteyım. hiç bir sorun görünmüyor. sperm sayısı yumurtalar tupler hepsı normal. ama zamanı gelmedı bı turlu. onun ıcın aşılama yaptırdık.
senin sorunun ney* neden dırek tup bebek dedı?
aranızda morfoloji 0 olduğu halde aşılama yaptıran var mı ve hamile kalabilen.
geçen bir liste görmüştüm burda sonuç bekleyenler ne oldu. ordan sonuç gelen var mı
aranızda morfoloji 0 olduğu halde aşılama yaptıran var mı ve hamile kalabilen.
geçen bir liste görmüştüm burda sonuç bekleyenler ne oldu. ordan sonuç gelen var mı
merhaba, bizimde problemimiz morfoloji ve ileri hareket. morfoloji %0 ve %1 çıktı iki kez yaptırdık. aslında bu testler 3 ay önce yapıldı. aşılamada yapılan spermogram da morfoloji bakılmıyor o yüzden bilmiyorum son durum ne ilerleme var mı? keçiboynuzu ve proxeed kullanıyor eşim 2,5 aydır ileri hız biraz daha iyi çıktı 2. aşılamada. pazartesi test yaptırcam eğer tutarsa sana morfoloji %0 2. aşılamada oldu diyeceğim. tutmazsa sana bol şans dilerim.
baharcım benimde eşimin sperm sayısı 5 milyon.ama bunların %62 si hareketli bize tüp bebek yaptırın dediler.1,5 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz değerler hiç değişmedi.3 ayın dolmasını bekleyin çünkü spermler 60-72 gün içinde değişiklik gösterir dediler.aşılama sizin için sadece zaman kaybı olur dediler.tatil programımız var ağustos gibi ilk denememizi yaptırıcaz.siz keçiboynuzundan baska bişey kullandınız mı canım?toplam kaç ayda değerler kaçtan kaça yükseldi yazabilirmisin?
inşallah tutarda hem sen bebeğine kavuşursun hemde bize umut olursun
toplangel ne yapıyorsun? hangi çizgi filmi seyredıyorsun
ne güzel bir dilek umarım öyle olur Allah bize de kısmet eder. 4 yıllık evliyiz 3 yıldır didiniyoruz. ve hiç olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?