Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sayfada sürekli gözüm ayrılamıyom...haha..Ben bu sabah kahvaltı yapamadım cunku sabahları uyanamıyorum...resmen surunerek kalktım işe zorr geldımm..bırde hafta sonukiii bugunde gecmemk bılmezz....bir pazartesiden birde cumalardan hıc hoslanmıyorum...keske bugunlerden biride tatıl olsa...

kızlar size bişey sorucam.ben tüp bebek forumundan geliyorum da siz ne gibi sorunlarla aşılama yaptırıyorsunuz.doktor bana direkt tüp bebek yaptırın dedi.allah gönlünüze göre versin insallahh

merhaba arkadaşlar. umarım hepinizin bebeği gelir.
benim rahimde et beni vardı geçen ay aldırdık. Tüplerde tıkalı görülüyordu hsg de aynı zamanda onlarada ilaç verildi ikisi de açıkmış belki benden dolayı tıkalı görünmüştür dedi doktor. Şükür bendeki problemi hallattik ama eşimin sperminde problem var. morfoloji %0, sayı fazlası ile yeterli ama ileri hareketli düşük. 2 aydır keçiboynuzu suyu içiyor. 2 gündür de zinko, evicap ve folik asite başladı. Doktor adet başladığında gel aşılama yapalım dedi. Hem ameliyattan sonra ilk adetim olacak hemde o adetle aşılama yapacağız. Acaba diyorum kisti aldırdıktan sonra bu ay kendi kendine gerçekleşirmi ama pek ümidim yok. gerçi aşılamada da ümidim yok. çünkü morfoloji sıfır ve hareketli sayısı düşük bakalım ne olacak. eşim bugün keçiboyunu ne kadar fayda sağlamış görmek için hemde başka bir hastaneden bir test yaptırmak için özel hastaneye gitti sperm testi için yarın alacağız sonuçları inşallah morfoloji artmıştırda aşılama olsa dahi şansımız artar.

kızlar size bişey sorucam.ben tüp bebek forumundan geliyorum da siz ne gibi sorunlarla aşılama yaptırıyorsunuz.doktor bana direkt tüp bebek yaptırın dedi.allah gönlünüze göre versin insallahh

hoşgeldin. benım 4 yıllık evlılıgım 3 yıllık bebek sürecim var. 2 yıldır takıpteyım. hiç bir sorun görünmüyor. sperm sayısı yumurtalar tupler hepsı normal. ama zamanı gelmedı bı turlu. onun ıcın aşılama yaptırdık.
senin sorunun ney* neden dırek tup bebek dedı?

cnm benim basit kistim vardı ameliyat oldum...dr normal yolla olur dedi biz acele ettik aşılama yaptırdık...diğer arkadaşların genellikle sperm de morfolojik bozukluktan ve sebepsiz infertilifeden dolayı aşılama yaptırdılar.

aranızda morfoloji 0 olduğu halde aşılama yaptıran var mı ve hamile kalabilen.
geçen bir liste görmüştüm burda sonuç bekleyenler ne oldu. ordan sonuç gelen var mı

limancım senin herşeyin normal...bebeğin biraz nazlı galiba.

merhaba, ben de iki farklı merkezle görüştüm maya da bize eşimin morfoloji%0 çıktı aşılama ile olmaz direk mikroenjeksiyon dedi. ama ben 2. aşılamamı da yaptırdım. bu arada eşim 2,5 aydır keçiboynuzu vs. kürlere devam ediyor. 2. aşılama da ileri hareket ve sayı daha ii çıktı sanki faydası oldu. bakalım aşılama sonucu ne olacak onu bekliyoruz. olmazsa tüp bebek süreci başlayacak artık.

baharcım benimde eşimin sperm sayısı 5 milyon.ama bunların %62 si hareketli bize tüp bebek yaptırın dediler.1,5 aydır keçiboynuzu kürü uyguluyoruz değerler hiç değişmedi.3 ayın dolmasını bekleyin çünkü spermler 60-72 gün içinde değişiklik gösterir dediler.aşılama sizin için sadece zaman kaybı olur dediler.tatil programımız var ağustos gibi ilk denememizi yaptırıcaz.siz keçiboynuzundan baska bişey kullandınız mı canım?toplam kaç ayda değerler kaçtan kaça yükseldi yazabilirmisin?

aranızda morfoloji 0 olduğu halde aşılama yaptıran var mı ve hamile kalabilen.
geçen bir liste görmüştüm burda sonuç bekleyenler ne oldu. ordan sonuç gelen var mı

merhaba, bizimde problemimiz morfoloji ve ileri hareket. morfoloji %0 ve %1 çıktı iki kez yaptırdık. aslında bu testler 3 ay önce yapıldı. aşılamada yapılan spermogram da morfoloji bakılmıyor o yüzden bilmiyorum son durum ne ilerleme var mı? keçiboynuzu ve proxeed kullanıyor eşim 2,5 aydır ileri hız biraz daha iyi çıktı 2. aşılamada. pazartesi test yaptırcam eğer tutarsa sana morfoloji %0 2. aşılamada oldu diyeceğim. tutmazsa sana bol şans dilerim.

inşallah tutarda hem sen bebeğine kavuşursun hemde bize umut olursun

2,5 ayda ileri hareket (+4 yani) %0 dan %13 e çıktı. sayı da 46 milyondan 115 milyona. ama şöyle bir durum var ilk test de perhiz süresi 2 gündü. ikincide 4 gündü. bence bu da etkiledi sonucu. hakkımızda hayırlısı olsun. proxeed ve keçiboynuzu hangisi, belki ikisi birden bana sanki işe yarıyor gibi geliyor.

ne güzel bir dilek umarım öyle olur Allah bize de kısmet eder. 4 yıllık evliyiz 3 yıldır didiniyoruz. ve hiç olmadı.

kaderdaşım, aynen benım gıbısın. 4 yıllık evlılık ve 3 yıl bekleme süresi. ve hiç olmadı. ve bursada oturuyoruz. umarım bu ay kaderlerimizde pozitifi görüp saglıklı evlatlarla aynen devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…