Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar burada hava bozdu. yagmur yagıyor halıları ıcerı almakla mesguldum. . .
hem yagmur hem cuma saatı bol bol dua edın kızlar.

o amaçla da kullanılıyormuş. sizde işe yaradı mı canım? bizde de morfoloji biraz düşük çıktı da..

çok içmedi. doktor tavsiyesi ile içilmesi gerektiğini öğrenince bıraktı doktorda prodex plus dışında bir şey tavsiye etmemişti. bizim morfoloji %0. bugün test verdi bakalım 2-3 aydır yaptıklarımızın bir faydası olmuşmu göreceğiz

:) :) benim kociş morfolojiye iyi geliyor diye bir süre içti. onun yumurtalarda mı büyüyor acep

morfoloji için doktorlar veriyor klomen erkeklere. ama bilinçsiz kesinlikel kullanılmamalı. çünkü fsh ve testesteronu yükseltiyo doktor kontrolünde devam edin derim.

Merak ediyorum inşallah düzelme olmuştur. Benim eşimde gelecek hafta, aşılama sonucuna göre verecek test. Biz de merak ediyoruz ne durumda morfoloji iyileşme var mı diye.

kaderdaşım, aynen benım gıbısın. 4 yıllık evlılık ve 3 yıl bekleme süresi. ve hiç olmadı. ve bursada oturuyoruz. umarım bu ay kaderlerimizde pozitifi görüp saglıklı evlatlarla aynen devam eder.

limancım inşallah canım, sizin de morfoloji miydi problem?

listeyi güncelleyelim.

allahhhhhhhh haydı halayaaa.....teyyy teyyyyyyy teyyyyyyyy......allahım ınsalah sorunsuz sekılde devam eder....sımdı napcann..ne zaman kontrol...

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

hemde 3 haftalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…