kaderdaşım, aynen benım gıbısın. 4 yıllık evlılık ve 3 yıl bekleme süresi. ve hiç olmadı. ve bursada oturuyoruz. umarım bu ay kaderlerimizde pozitifi görüp saglıklı evlatlarla aynen devam eder.
taaaaaa içerimden söylüyorum..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
allah allah yaaa sabah 8.30 da verdim öğle arası oldu daha sonuç yok
heyecanla bekliyorum umarımm hayırlı olurrrrrr
taaaaaa içerimden söylüyorum..aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
allah razı olsun canım. Cuma saati dualarımız kabul olur inşallah.
Ya rabim şu güzel vakitte dualarımız geri cevirme. Burada ve dünyada içinde annelik ateşi yanan tüm kardeşlerimizin yüzünü tez vakitte güldür. Sen onların ateşlerini söndür. Içlerini serin eyle ya rabbim....amin
bızede numaranı versene. Bakalım hangımız ilk önce . Görecek senın tahlilini. Süpriz olur
bizde 2 yıllık evliyiz. Ilk 4-5 ay erken çocuk olmasın diye birde korunuyorduk peh peh peh. şimdi de olsun diye çırpınıyoruz ama olmuyor.
Eşim sabah akşam keçiboyunuz suyu içiyoruz. Sabahlarıda zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yiyor. Bir kaç gündür de zinko, folikasit ve evicapa başladı. Bugün test verdi bakalım sonuç ne oalcak. Ancak şunu biliyorum. Eşim bunları kullanmaya başlayınca isteklilğinde artış oldu (önceden isteksiz olurdu), yine orgazım olunca spermin daha hızlı çıktığını söylüyor tazzikte ve miktarda artış oldu. şimdilik bunları gözmeledik ama bakalım içeriğinde ne değişmiş.
Heeeyyyyy sonucuma bakan personel yayınlayın artık şu sonucuOna göre adet günümü bekleyeyim
arkadaşlar merhaba,
ben de dün aşılama yaptırdım, 14 gün sonra test yaptıracağım..cuma vakti hepimiz için dua ediyorum, hepimiz pozitifi görürüz inşallah..
cnm aynı pişmanlık bende de var...bebeğim oldu ilaç kullanıyordum bilmedim hamile olduğumu...sonra doktor aldırın dedi aldırdık..sonra 1 sene istemedik...son 1 senedir istiyoruz meğerse kürtaj sonrası kist oluşmuş bende..
ben de çarşamba günü aşılama yaptırdım inşallah sonuç hayırlı olur..
iyi ki de yaptırmışım çünkü kanalım tıkalıymış meğer. ben de hiçbir problem yok diye klomen deneyip duruyordum.. neyse işlem sırasında kanal açıldı şimdi beklemedeyim. 12 gün sonra tahlil yaptır dedi doktor. bir de progestan kullanıyorum. bol bol uzanıp dinleniyorum. sizde durum nasıl? ekstra bişey yapıyor musunuz?
bir de aşılamayı ne kadara yaptırdınız? ben 450 tl verdim. kanal kapalı olunca da açılırken biraz canım yandı ama olsun sonuç hayırlı olsun da..
klomen ne işe yarıyor.
klomen ne işe yarıyor.
cnm klomen yumurtalarımızı büyütüyor,,olgunlaştırıyor
klomen yumurtaların gelişimini destekleyen bi ilaç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?