allahhhhhhhh haydı halayaaa.. ...teyyy teyyyyyyy teyyyyyyyy ......allahım ınsalah sorunsuz sekılde devam eder....sımdı napcann..ne zaman kontrol...
cnm var mı bilmiyorum ki 39,39 ne demek
kızlar burada hava bozdu. yagmur yagıyor halıları ıcerı almakla mesguldum. . .
hem yagmur hem cuma saatı bol bol dua edın kızlar.
elim ayağım titriyor doktorun no arıyoum....2 dk sonra geliyorum
Kızlar 39,39 çıktı
elim ayağım titriyor doktorun no arıyoum....2 dk sonra geliyorum
canım benım cok sevındım. Rabbım hayırlısını verdı. Bundan sonrada rabbim yardımcın olsun. Saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıb etsın inşallah.
Ayyyyyy cok sevındımSen halaya katılma. çok hareket etme tamam mı?
Cnm aradım doktorum pozitif dedi.allah hepinizden razı olsun..hepinize nasip etsin..cvp bile yazmıyorum.
allahhhhhhhh haydı halayaaa.. ...teyyy teyyyyyyy teyyyyyyyy ......allahım ınsalah sorunsuz sekılde devam eder....sımdı napcann..ne zaman kontrol...
ALLAH RAZI OLSUN ,,ŞİMDİ SİZİN SONUÇLARI BEKLİYECEĞİM,,HERTARAF POZİTİF DOLSUNArkadaslar darısı dıger sonucların basınaaa....sole toplu hamıle gurubu cıksakkk ne muthıs olur degılmı....hayırlısı olsun herkes ıcın....anammmmm ....toplangell ....kızzz naptın konusdunmuuuu...doktorlaaa.....anammm ıcene heyecan yaptım ımıııı.....
tebrikler cnm allah kucagına almayı nasip etsin.rabbim bizlerede nasip etsin inşallah
amin canım...hepinize nasip etsin...
seni kocaman tebrik ediyorum takipediyordum sonucunu meraklakla bekliyordum şuan duygularını çok iyi anlıyorum şuan ogünlerimi hatırlıyorumda çok çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebişin....
toplangel dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına da al insallah.senin sorunun neydi canım ve yaşın kaçtı yazabilirmisin.darısı mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimizin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?