Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar burada hava bozdu. yagmur yagıyor halıları ıcerı almakla mesguldum. . .
hem yagmur hem cuma saatı bol bol dua edın kızlar.

Yaaa kızım ne halısından bahsedıyon..otur oturdugun yerde bır de onları kaldır ındır....tehlıkelı ısler yapmayın bacılar....su surecde dıkat edın kedınıze....ben ısı gucu saldımmm evı goturuyor bıseyler hahahahahhaah

Kızlar 39,39 çıktı

canım benım cok sevındım. rabbım hayırlısını verdı. bundan sonrada rabbim yardımcın olsun. saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıb etsın inşallah.
ayyyyyy cok sevındım sen halaya katılma. çok hareket etme tamam mı?

Arkadaslar darısı dıger sonucların basınaaa....sole toplu hamıle gurubu cıksakkk ne muthıs olur degılmı....hayırlısı olsun herkes ıcın....anammmmm .... toplangell ....kızzz naptın konusdunmuuuu...doktorlaaa.....anammm ıcene heyecan yaptım ımıııı.....

Cnm aradım doktorum pozitif dedi.allah hepinizden razı olsun..hepinize nasip etsin..cvp bile yazmıyorum.

Camenta (2. asilama)28 mayıs asılama yapıldı. SONUC?

Toplangel (1. asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC HAMİLEEEEE

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC?

Baharb (2. asilama) 29 mayis aşılama yapıldı.SONUÇ?

Calimero08 (1. asilama) 30 mayis yapıldı.SONUÇ?

Melodi2 3O mayis aşılama yapıldı.SONUC?

Dyd 4 haziran aşılama yapıldı.SONUC?

Açelya30 4 haziran aşılama yapıldı.SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı.8 haziran Regl 1. gün.Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.[/QUOTE]

cnm benim allah hepinize nasip etsin...allah razı olsun

allahhhhhhhh haydı halayaaa.....teyyy teyyyyyyy teyyyyyyyy......allahım ınsalah sorunsuz sekılde devam eder....sımdı napcann..ne zaman kontrol...

amin hepimize canlarım inşallah bi aksilik yaşanmaz....doktorum 2 gün sonra birdaha baktır istersen dedi.2 ye katlarmış.

ALLAH RAZI OLSUN ,,ŞİMDİ SİZİN SONUÇLARI BEKLİYECEĞİM,,HERTARAF POZİTİF DOLSUN

Seni kocaman tebrik ediyorum takipediyordum sonucunu meraklakla bekliyordum şuan duygularını çok iyi anlıyorum şuan ogünlerimi hatırlıyorumda çok çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebişin....Diğer arkadaşlarında darısı başına İNŞALLAH MAAŞALLAHHHH

Son düzenleme:
toplangel dünyanın en güzel duygusunu yaşıyorsun canım allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına da al insallah.senin sorunun neydi canım ve yaşın kaçtı yazabilirmisin.darısı mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hepimizin olsun

seni kocaman tebrik ediyorum takipediyordum sonucunu meraklakla bekliyordum şuan duygularını çok iyi anlıyorum şuan ogünlerimi hatırlıyorumda çok çok tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun bebişin....

amin cnm içinizden ne geçiyorsa allahım kabul etsin..hepiniz

cnm 25 yaşındayım...basit kistim vardı 1.5 ay önce ameliyat olmuştum....allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…