canim catlatma ignesi 10gunde cikiyor vucuttan bende cok ugrasan birisiyim tuple ikizlerime kavsutum darisi basiniza dogumdan sonra sut vermedigim halde 5ay adet olmadim dr test istedi yaptirdim 0.35 cikti ve test kagidimda 1-2 haftalik hamilelik 1-50 yaziyordu 0.1ise hamilelik yokmus
nasıl ya kafam karıstı sımdı. Benım sat 23 bugun. Yanı adet sonrakı 3. Hafta.
Netten bakıyorum 3 haftalık 5-50 arası dıyorbenimki 4,35
içime su serptin. hafta sonu tekrar yaptırıım ınsallah. 8 gun sonra adet gunum zaten. dr.
asm dekı dr. dollenme oldu ıse 7 gunde bellı olur demıstı. o yuzden 10 gun sonra ben kendım yaptırdım. dr.um bılmıyorkı beklemek nasıl bısey. adet olmazsan gel dedı. ama ben bekleyemedım.
toplangel istersen sen tahlıl yaptırma. bak sonra kafan karısabılır.
ufff içim öyle bir tuhafki
içime su serptin. Hafta sonu tekrar yaptırıım ınsallah. 8 gun sonra adet gunum zaten. Dr.
Asm dekı dr. Dollenme oldu ıse 7 gunde bellı olur demıstı. O yuzden 10 gun sonra ben kendım yaptırdım. Dr.um bılmıyorkı beklemek nasıl bısey. Adet olmazsan gel dedı. Ama ben bekleyemedım.
Toplangel istersen sen tahlıl yaptırma. Bak sonra kafan karısabılır.
Ufff içim öyle bir tuhafki
cnm ben akaşam doktorumla konuşacağım senin sonucunuda söyleyeceğim bakalım ne diyecek 18.30 gibi arayacağım ...güzelim takma sakın kafana bak hepimiz aynı durumdayız.kırma umudunu sakın.
tamam canım haberını beklıycem. Ben gıdıyım yemek yapıyım barı. Bakalım yemegın tadı nasıl olacak. Insanın ruhu yansıyormuş yemeğe, ruh durumumu merak ettım sımdı :)
ay canim benimya seni okadar iyi anliyorumki benim dr evde test yapma demistisanki cok kolaymis gibi ama 6gun yapmistim ve pozitifti 12.gun degerlerimde 589du ve ucuzlerime hamileydim birini sonlandirdilar malesef yeni yaptigim testte oyle yaziyor sen yinede umutlanma canim neolur ne olmaz ama sakin uzuntuye kapilip stress yapma inanki stres herseyin dusmani Insallah rabbim hepinizin kucagini bebislerle doldurur hayirli saglikli evlatlar verir
cnm bizim aşılamamızın 10.günü liman biraz erken test yaptı...doktorlarımız 14,15 gün gelin demişti...bence bikaç gün sonra tekrar yaptırsın.
aaa o zamannn bencede birkaç gün sonra tekrarlamalı olabilir inşallahhh tutunurr bebişşş
mrb siz aşılama ile mi hamile kaldınız?
yok canim tup yaptirdik 3senelik bekleyisten sonra
:82:
hmm cnm ne güzel ALLAH bebeklerini sana bağışlasın inşallah..benimde ilk aşılamam bugün aşılamamın 10.günü adetime 8 gün var...kasıklarım ve gögüslerim çok ağrıyor sende böyle yaşadın mı diye:26:soracaktım
içime su serptin. hafta sonu tekrar yaptırıım ınsallah. 8 gun sonra adet gunum zaten. dr.
asm dekı dr. dollenme oldu ıse 7 gunde bellı olur demıstı. o yuzden 10 gun sonra ben kendım yaptırdım. dr.um bılmıyorkı beklemek nasıl bısey. adet olmazsan gel dedı. ama ben bekleyemedım.
toplangel istersen sen tahlıl yaptırma. bak sonra kafan karısabılır.
ufff içim öyle bir tuhafki
limancım benim doktorum konferansa gitmiş ama başka bir doktor arkadaşa sordum...üst sınır 3 dedi şuan senin sonucun sağlıklı bir bilgi vermezmiş ilacın etkisiyle falan tam gününde baktırsın dedi cnm..bende ağrılarımı sordum olabilir dedi....
teşekkür ederim canım. çok saol. o zaman tekrar 8 den gerıye saymaya başlayayım. bakalım adet olcakmıyız. (ınsallah olmayız)
teşekkür ederim canım. çok saol. o zaman tekrar 8 den gerıye saymaya başlayayım. bakalım adet olcakmıyız. (ınsallah olmayız)
mrb sizin aşılamada kaçıncı gününüz?
hayırlısı olsun cnm inşallah mutlu sona ulaşrsınBen henüz aşılama olmadım olacağım inşallah bazı aksilikler oldu malesef beklemedeyim.Amaa 4 yıldır tedavi görüyorum 5. yılımıza girdik henüz hiç aşılama olmadım hep ilaç ve iğne tedavisi, verildi rahim filmi falan çekindim herşey temiz eşimdede bendede bir problem yok.Hayırlısııı Allahtan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?