Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar ben de bugün15:30itibariyle aşılandım. Belimde ve kasıklarımda çok ağrım var.jeel vermedi Dr.sadece ilaç verdi.(progestan)yarın icmeye basliyacagim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Toplangel (1.asilama) 28 mayis asilama yapildi. SONUC = ilk Meleğimiz yolda.Yolunu sağlıkla bitirmesini ve ailesine kavuşmasını diliyoruz.

Sympathetic (1. asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

inception (2.asilama) 9 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Fundakrc (1.asilama) 10 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Maria73 (1.aşılama) 13 haziran aşılama yapılacak

Aysbah (2. asilama) 13 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Direnc (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Sude_ay (2. asilama) 14 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dileksultan (2. asilama) 15 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Dosthane (1. asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Herseyduzelirmi (? asilama) 17 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Ninihan (? asilama) 20 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ?

Binbirgece (1.asilama) 25 mayıs asılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Camenta (2.asilama) 28 mayıs asılama yapıldı. SONUC:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Liman (2.asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUC: Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Pembesu (2. asilama) 28 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Baharb (2.asilama) 29 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Melodi2 (?.aşılama) 3O mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Calimero08 (1.asilama) 30 mayis aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Dyd (2.aşılama) 3 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Açelya30 (?.aşılama) 4 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Mekselin (4.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Destina1552 (3.asilama) 6 haziran aşılama yapıldı. SONUÇ:Umudumuzu önümüzdeki aya devrettik.

Son düzenleme:
kızlar benim aşılamamda tutmadı listeye yazın
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
bu ay dinlen dedi dr.
görüşürüz kızar

[video=youtube;VCbAw2PiivA]http://www.youtube.com/watch?v=VCbAw2PiivA&feature=related[/video]

Son düzenleme:
kızlar benim aşılamamda tutmadı listeye yazın
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
bu ay dinlen dedi dr.
görüşürüz kızar

Canım bozma lütfen moralini,meleklerimiz;sağlıklı olacakları,en hayırlı zamanda gelsinler inşallah.

Kırılmasın umudun,gönülden inanmaya,çabalamaya,sabıra devam.

gittim cnm...şükür hcg 1703 olmuş...doktorum 1 hafta sonra bakıcak keseye...herhalde kalp atışınıda aynı gün dinleyecek

Canım meleğimizin öyle çok duacısı var ki,Allah'ın izniyle sağlıkla gelişip,büyüyecek,topiğimizin ilk prens ya da prensesi olacak.

Kızlar ben de bugün15:30itibariyle aşılandım. Belimde ve kasıklarımda çok ağrım var.jeel vermedi Dr.sadece ilaç verdi.(progestan)yarın icmeye basliyacagim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah

Hayırlısı olsun arkadaşım.

Sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımın canı gönülden duacısıyım.

Yeni melekler ve yeni umutlarla dolsun inşallah topiğimiz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun.Her sonucu / durumu sağlıkla karşılama / üstesinden gelme,gücü versin inşallah.

Canım hersey önce inanmakla başlar.

Bir yanımız pozitife,bir yanımız negatife inanır ki bu bir anlamda olacaklara karşı oluşan bir mekanizmadır.

Bu sürecin en zorlu gel - giti budur aslında...

Hepimiz adına hayırlısını diliyor,hayatın en muhteşem duygusunu birgün mutlaka yaşayacağımıza inanıyorum.

Onlar için en doğru,en hayırlı,en sağlıklı zaman ne ise,varsın o zaman gelsinler.

kızlar bişey soracam .bugün aşılama oldum çok ağrım var kasıklarımda ve belimde.bide hafif hafif kanamam var normal mi?yardım edin

kızlar bişey soracam .bugün aşılama oldum çok ağrım var kasıklarımda ve belimde.bide hafif hafif kanamam var normal mi?yardım edin

Canım normal endişe etme. Progestan'a başlayınca lekelenmen kesilir.

Bol bol dinlen,protein ağırlıklı beslen olur mu

kızlar selammmmmmm :)benim aşılamam tutmamıştı 30 mayısta olmuştum ..dün ise laparoskopi oldum tüplerimde problem var dı zaten neyseki allahıma binlerce kez şükürler olsun halledildi meğerse saptanamayan kistler tüplere baskı yapıyormuş her iki tüpede....bir sol tüp bağırsakalara biraz yapışmış hepsi hallolmuş şimdiiiii inanıyorum ki çok bekletmeden minik sıpa annesine gelecekkkkkkkkkkkk...:))))))))))))allahım kimseyi evladıyla sınamasın ...inşallah hepimiz birgün anne olacağız olumlu düşünüp sonrada allahımın yardımıyla mutlu sona ulaşıcaz ..kendinize iyi bakınn ve hiçbir zman umutlarınızı kaybetmeyin :)

geçmiş olsun canım, bu moral ile ilk denemede başarılı olacaksın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…