Kızlar ben de bugün15:30itibariyle aşılandım. Belimde ve kasıklarımda çok ağrım var.jeel vermedi Dr.sadece ilaç verdi.(progestan)yarın icmeye basliyacagim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah
toplangel, gittin mi kontrole?
kızlar benim aşılamamda tutmadı listeye yazın
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
bu ay dinlen dedi dr.
görüşürüz kızar
kızlar benim aşılamamda tutmadı listeye yazın
inşallah sizlerden güzel haberler alırız
bu ay dinlen dedi dr.
görüşürüz kızar
gittim cnm...şükür hcg 1703 olmuş...doktorum 1 hafta sonra bakıcak keseye...herhalde kalp atışınıda aynı gün dinleyecek
Kızlar ben de bugün15:30itibariyle aşılandım. Belimde ve kasıklarımda çok ağrım var.jeel vermedi Dr.sadece ilaç verdi.(progestan)yarın icmeye basliyacagim.hakkımızda hayırlısı olur inşallah
gittim cnm...şükür hcg 1703 olmuş...doktorum 1 hafta sonra bakıcak keseye...herhalde kalp atışınıda aynı gün dinleyecek
bilmiyorum canım yaaa...hiç hevesim de kalmadı, adet öncesi ruhsal sendrom işte...umutsuzum, mutsuzum, isteksizim...dediğim gibi test yapmıcam çarşamba günü, ama senden güzel haberler bekliyorum, çok içten dua ediyorum inşallah sen güzel hbrler alırsın...
kızlar bişey soracam .bugün aşılama oldum çok ağrım var kasıklarımda ve belimde.bide hafif hafif kanamam var normal mi?yardım edin
Canım meleğimizin öyle çok duacısı var ki,Allah'ın izniyle sağlıkla gelişip,büyüyecek,topiğimizin ilk prens ya da prensesi olacak.
kızlar bişey soracam .bugün aşılama oldum çok ağrım var kasıklarımda ve belimde.bide hafif hafif kanamam var normal mi?yardım edin
kızlar selammmmmmm :)benim aşılamam tutmamıştı 30 mayısta olmuştum ..dün ise laparoskopi oldum tüplerimde problem var dı zaten neyseki allahıma binlerce kez şükürler olsun halledildi meğerse saptanamayan kistler tüplere baskı yapıyormuş her iki tüpede....bir sol tüp bağırsakalara biraz yapışmış hepsi hallolmuş şimdiiiii inanıyorum ki çok bekletmeden minik sıpa annesine gelecekkkkkkkkkkkk...:))))))))))))allahım kimseyi evladıyla sınamasın ...inşallah hepimiz birgün anne olacağız olumlu düşünüp sonrada allahımın yardımıyla mutlu sona ulaşıcaz ..kendinize iyi bakınn ve hiçbir zman umutlarınızı kaybetmeyin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?