Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
biz zamana bıraksak bile insanlar peşimizi bırakmıyor artık hiç dışarıya çıkmıyorum bu sefer eşime bişey yokmu diye soruyorlar. öyle gıcık bir kelimeki bişey yokmu bana sorduklarında çok şey var dıyorum yoksa ikizmi diyorlar insanlar birbirlerinin yarasının kabuğunu kaldırmaya o kadar meraklılarki ben ne bekarlığımda nede bu güne kadar kimseye sormam zaten varsa görünür bişey ne kadar saklana bilirki

hem maddi hem manevi okadar emek veriyoruzki üzülmemek elde değil normal hiç bişey yapmamış gibi karşılıyamıyorum o yüzden bana neyse bir dahakine olur diyorlar onu gelde bana sorun diyorum iğnesi bir yandan her gün takip bir yandan sonucu beklediğin her gün 1 yıl gibi sonuç pozitifse bunlar göz önüne gelmiyor ama negatifi çok kötü.umarım içinizi karartmadım bugunlerde uçmuşum artık.bugun negatif sonuç alanlar allah en kısa zamanda onları pozitife değiştirsin inş.

canım benim sonuna kadar haklısın ben şimdi telefonu kapattım kimse arayıpta sormasın diye bugün sonuç alacağımı biliyolardı ama bi daha ki aşılamamda kimseye bişey söylemeyeceğim bizi bizden başka kimse anlamıyo millete kolay geliyo ben 25 yaşındayım aaa daha erken ne bu acelen gibi şeyler söyleyenlerede gıcık oluyorum olmuyo işte şimdi olmuyosa yaşım ilerleyince nasıl olacak daha zor olmayacak mı anlamıyorlar işte

ben bu sefer kimseye söylememiştim aşılama yaptıgımı o yüzden kafam rahattı o yönden ama insanın içinde ne fırtınalar kopuyor bunu yaşayan anlar bu doğanın kanunu insan evlendikten sonra bir değişiklik bir can istiyor bu atıp tutanlar onların başına gelse acaba ne yaparlardı çok merak ediyorum bir topluluğa katılmıştım eşimin akrabasından bir kadın bu kim diye sordu benim için.kadında o çocugu olmayan varya şunun gelini dedi o günden beri allah onun da kızının başına getirsinki bunun insanın elinde değil allahtan geldiğine inansın kimseye beddua etmem ama içimi çok yaktı

ben de kimseye söylemedim aşılama yaptırdığımı.kimse bilsin istemiyorum.
bana da hadi elini çabuk tut, bekleme artık, zamanın geldi, ne haylaz çıktın vs.vs.vs. o kadar çok şey söylüyorlar ki artık bıktııııım. bu zamana kadar kimseyi kırmadım, ama bir tek kişinin bile akıl vermesine, yorum yapmasına tahammülüm yok.
bende akraba düğününe katılmıştım, ağlaya ağlaya döndüm eve, en yakınlarım hiç umursamadan hamilemisin? kilo almışsın dediler,bebekle ilgili yorum yaptılar.içimde neler yaşadığmı kimse bilmiyor ki, yada neden kilo aldığımı, kullandığım ilaçları ....

kıyamam ya, o kadınada yuh yani belki o anne olmuş ama insan olamamış belli, bende hiçkimseye özel hayatıyla ilgili hiçbişey sormam, anlatmak isteyen anlatıyor zaten.
biz kimseye söylemiyoruz, sadece benim kardeşim ve 1 arkadaşım biliyor. kardeşim zaten uzakta telde konuşuyoruz, arkadaşımda bu konuda konuşmaktan hoşlanmadığımı bildiği için bişey sormaz. ama başka bir arkadaşım işyerinde ikide bir ne yaptın, bişey varmı, yokmu daha bıdı bıdı sorup duruyor, hiç samimi olmadığım insanların, erkeklerin yanında konuşup duruyor, sus dedim dedim yok sanki taşa konuşuyorum, duymamazlıktan geliyor. arama mesafemi koydum şimdi.

insanlarımız maalesef çok cahil ama sen yinede beddua etme

bende hamile kalsamda göbeğimi saklamak zorunda kalmasam artık diyorum ooohh o zaman göbekli göbekli gezeriz

alemsiniz valla.

koskoca bir negatif

canlarım sonucum belli oldu...beklediğim gibi koccaman bir negatif...beklediğim için çok üzülmedim...

üzülmeyin kızlar, hakkımızda hayırlısı olsun.

zaten samimi ve saf yürekle sorana diyecek bişey yok ama iğne batırır gibi bu durumdan hoşnutluğunu sezdiğim insanlara gıcık oluyorum bazı insanlar var ne eksikleri olursa olsun kimseye kendilerini ezdirmezler hemen terslerler bir dahada sormazlar öylelerine ben öyle değilim tersliyemiyorum.ben yok diyorum hade hade nazar değmesin diye söylemiyorsun allahım gelde böyleleriyle uğraş.

Negatif gören arkadaşlarım hayırlısı olsun.Cenabı Allah hakkınızda hayırlısını versin.Canınızı sıkmayın fazla.Birgün olacak inşallahhhhhhhhhhhhhh

ben ikinci aşılamayı olmak üzereyim bugün saat gece 12 de çatlatma iğnesi vurulacağım şuan kaynanamın evinde kalıyorum çok zor ya hem kaynana çenesi hemde tedavi görmek kadın elini cebine atıp alın tedavi oluyorsunuz paranız yoktur belki demez bizim bulunduğumuz ilde tüp bebek merkezi yok.malesef otele para vermemek için onda kalıyorum.bide dün akşamki kadın komşusu gelip işte bu gelinlere iyilik yaramaz yolacan saçını deyip durdu kaynanam ağzını açıpta benim gelin iyi ne yolacam saçını bile demedi ya .öyle kadını dinledi tabi hoşuna gidiyor ve daha neler neler var. anlayacağınız çoçuğum olsun diye nelere katlanıyorum .inşallah hepimizin en kısa zamanda bebekleri olur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…