selam kızlar var mı güzel haberler?
hem maddi hem manevi okadar emek veriyoruzki üzülmemek elde değil normal hiç bişey yapmamış gibi karşılıyamıyorum o yüzden bana neyse bir dahakine olur diyorlar onu gelde bana sorun diyorum iğnesi bir yandan her gün takip bir yandan sonucu beklediğin her gün 1 yıl gibi sonuç pozitifse bunlar göz önüne gelmiyor ama negatifi çok kötü.umarım içinizi karartmadım bugunlerde uçmuşum artık.bugun negatif sonuç alanlar allah en kısa zamanda onları pozitife değiştirsin inş.
canım benim sonuna kadar haklısın ben şimdi telefonu kapattım kimse arayıpta sormasın diye bugün sonuç alacağımı biliyolardı ama bi daha ki aşılamamda kimseye bişey söylemeyeceğim bizi bizden başka kimse anlamıyo millete kolay geliyo ben 25 yaşındayım aaa daha erken ne bu acelen gibi şeyler söyleyenlerede gıcık oluyorum olmuyo işte şimdi olmuyosa yaşım ilerleyince nasıl olacak daha zor olmayacak mı anlamıyorlar işte
ben bu sefer kimseye söylememiştim aşılama yaptıgımı o yüzden kafam rahattı o yönden ama insanın içinde ne fırtınalar kopuyor bunu yaşayan anlar bu doğanın kanunu insan evlendikten sonra bir değişiklik bir can istiyor bu atıp tutanlar onların başına gelse acaba ne yaparlardı çok merak ediyorum bir topluluğa katılmıştım eşimin akrabasından bir kadın bu kim diye sordu benim için.kadında o çocugu olmayan varya şunun gelini dedi o günden beri allah onun da kızının başına getirsinki bunun insanın elinde değil allahtan geldiğine inansın kimseye beddua etmem ama içimi çok yaktı
ben bu sefer kimseye söylememiştim aşılama yaptıgımı o yüzden kafam rahattı o yönden ama insanın içinde ne fırtınalar kopuyor bunu yaşayan anlar bu doğanın kanunu insan evlendikten sonra bir değişiklik bir can istiyor bu atıp tutanlar onların başına gelse acaba ne yaparlardı çok merak ediyorum bir topluluğa katılmıştım eşimin akrabasından bir kadın bu kim diye sordu benim için.kadında o çocugu olmayan varya şunun gelini dedi o günden beri allah onun da kızının başına getirsinki bunun insanın elinde değil allahtan geldiğine inansın kimseye beddua etmem ama içimi çok yaktı
bazen bir şeyi uzun süre beklemek onun hiç olmayacağını düşündürüyor insana. 5 yıldır evliyim 4 yıldır da hamile kalmayı istiyorum. o kadar çok istedim ve olmadı ki artık hiç olmazmış gibi geliyor bazen.hatta bırak kendimi başkalarının hamile olması bile beni şaşırtıyor artık. biri hamileyim deyince içimden şunlar geçiyor: " vay be demek hormonlarında sorun yok, yumurtalıkları düzgün çalışıyo, yumurtlama gününü kaçırmamış..."
oysa allah bir şeyin olmasını isteyince ne hormon ne yumurta lazım. inş. ol der bu kez hepimiz için..
bende hamile kalsamda göbeğimi saklamak zorunda kalmasam artık diyorumooohh o zaman göbekli göbekli gezeriz
koskoca bir negatif
canlarım sonucum belli oldu...beklediğim gibi koccaman bir negatif...beklediğim için çok üzülmedim...
arkadaşlar avatarımı değiştirdim, gerçek olsun diye...
çok şeker merak etme canım bi gün gerçek olacak
ben 2 kilo verdim canım.. hiç şişlik filanda olmadı bende.. ama ben klomen kullandım iğne kullanmadım.ya kızlar bişey sormak istiyorum. aşılama süresinde kilo alan var mı içinizde?
canlarım sonucum belli oldu...beklediğim gibi koccaman bir negatif...beklediğim için çok üzülmedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?