Aşılama Aşılama Oldum Sonuç Bekliyorum Diyenler Buyrun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bayadır tüp bebek merkezi araştırıyorum bugun dikkatimi bişey çekti sizinle paylaşmak istiyorum aşılama gibi tüp bebek yapılıyor hem iğneleri çok az yiyoruz 3-4 tane yumurta büyüyor bunları topluyorlar sonra spermle doğal olarak kendi kendilerine dölleniyorlar iyi olanları inceledikten sonra 3 gün sonra yerleştiriyorlar hem yumurta döllenmiş ve sadece kendini tutması kalmış oluyor hemde aşılama parası veriyoruz sizce nasıl.

jeli bıraktıktan sonra adet oldum demişsinya, normalde kaç günde oluyordun? bu sefer kaçıncı gün oldun canım?

canım ben normal 26 günde bir aet oluyordum fakat kullandıgım hormonlardan dolayı bu standart 28 e geldi
ilk aşılamamda yani 29. gun adet oldum
2. cide ise olmadım cunku hamileyim çok şükür

mayaa bende 13 haziran 2. aşılamamı yaptırdım ve dun pozitif sonucu aldım
sen neden dün yaptırmadın testi?

canım benim kasık ağrım çok fazlaydı adet olucam galiba die yaptırmadım ama olmadım bugün yaptırdım.çok sevindim senin adına Allah sana bağışlasın bebeğini...sen de ne gibi belirtiler oldu bide ben aşılama günü hep yattım ama sonrası normal hayata devam ettim çok sakınmadım kendimi bide ağrılar olunca tutmadı gibi gelio ama inş.tutmuştur

benimde ilk sen de var mı belirti falan sen nezaman test yapmayı düşünüosun

ben yaptırmıcam, adet olana kadar bekliyeyim diyorum, ama bellide olmaz, jelim 4'ünde bitiyor, jelden sonra 1 gün bekleyeyim olmazsam 6'sınde yapayım diyorum. amaaaan kafam karman çorman, farketmişindir zaten, fıttırdım

eşine neden hiç test yapmadılar, normalde aşılamaya uygunmu değilmi diye test yapmaları lazım önceden

eşime daha önceden sperm testi yapıldı tabi. testestoron falan bakıldı. harekette ve morfoloji de sorun olduğu için aşılmaya karar verdildi de aşılama öncesi daha başka ve ayrıntılı testler yapmayacakalr mı diye sormuştum mesala son sperm durumlarına ilişkin sperm testi gibi.

çokiyi anlıyorum seni inş.güzel haberler paylaşırız burda...

aşılama olduğun gün eşinden sperm örneği alıp sayıyaya harekete her şeye bakılıyo bide ilaçla sayıyı yükseltiyolar benim eşimin 7 milyondu 30 milyona çıkarttılar mesela önceden bişey yapmıyorlar her şey o gün yapılıyo merak etme canım

canım ben aşılamanın ilk günü ve ertesi günü evde kaldım bol bol istihrat ettim
aşılamanın 6. günü kasıklarımda agrilar cekmeler hissettim o gün bi kac saat uzandım sonra bende normal hayatıma devam ettim
inşallah tutmustur canım saat kacta alacaksın sonucu?

ben aşılama sonrası hiçağrı olmadı 2-3gündür ağrı var inş.adet olmam yaa sanki olcak gibi ağrıo ama.6dan sonra alcam cnm sonucu

üff çok geç, daha erken olmazmıymış, meraktan çatlıcaz, ama senin poz. gibi geliyor bana

ben de çook merak ediyorum ama öle dediler işte.ağzından bal akıo yaaa keşke sölediğin gibi olsa şu mübarek günde inş.dedğin gibiolur tüm isteyenlerle birlikte biz de bebek sahibi oluruz inş.

canım hayırlı olsun aşılaman, inşallah güzel sonuçlanır.bana doktorum yarın yapabilirsin demişti, banyo yaparsan su çok sıcak olmasın, spermlere zarar veriyormuş.
Sağol canım o zaman 1 gün daha bekliyim ben.

İnşallah pozitif sonuçlar görürsün bu mubarek günde canım bizede haber ver merakla bekliyoruz.

Hangi merkezmiş bu bende araştırıyım.

CGH yöntemi sayesinde çocuk sahibi olmak daha da kolaylaşacak. Tüp bebek merkezlerinin uyguladığı tüp bebek yönteminden olumsuz sonuç alanlar (düşük vb. nedenlerden dolayı) CGH (Komparatif Genomik Hibridizasyon) yani genetik tanı yöntemiyle çocuk sahibi olabilecekler. İşte CGH yönteminin ayrıntıları, CGH uygulaması…

CGH yönteminde ana mantık, yumurtalarda ve kromozomlarda olan bir genetik bozukluğun önceden tespit edilebilmesidir. Bu yöntem ile bu olumsuz durum tespit ediliyor ve yalnız sağlıklı yumurtalar donduruluyor. Böylelikle hamilelik istenildiğinde sadece sağlıklı ve kromozomu normal yumurtalar çözdürülerek döllenme sağlanıyor.

CGH Yönteminin Faydaları

Gebelik şansı artar,
Bebeğin özürlü ya da down sendromlu bebek riski azalır.
Gebe olunma ihtimali kısırlık tedavsinde %40′larda iken CGH yönteminde %80′lere çıkmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…