Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkürler canım. dün aşılamadan sonra çok çok hafifti. ağrıya katlanılır sorun değil ama aşılama dün yapılıp yaa yumurtalar bugün çatlıyorsa diye düşünmeden edemedim. gerçi spermler 48 saat yaşarmış ama. yumurtam sayısı çoktu ondan böyle oldu sanırım.akşama kadar daha da kötü olursa sorarım canım, şu an işteyim, eve bile gidesim var ama günü yarıladım, otururken idare ediyorum yine de.

Karakedi canım çok üzüldüm. inşallah bir sonraki aşamada kavuşursun evladına.

ercelft: canım hadi bakalım. bebeşin sana süpriz yapar inşallah, aşkınız meyvesini verir bizde bayram ederiz. benimde isteğim olur beraber takip ederiz gebeliğimizi. bugün öğleden sonra randevum var. inşallah duyarım kalp atışlarını. her muayene benim için korku. aksi bişey olacak diye. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim sizlere.

canım hayırlısı ne ise o olsun güzelim . yeni ay yeni umut . zamanı degilmiş bebibişinin inşallah önümüzdeki ay yakalarsınız tatlım.

Selam kızlar karakedı uzuldum canım ama den ıyısın okudugum kadarıyla mavıcım gostermedıyse kesın kızdır benım yıgenımde gostermedı dogana kadar cadı 3 tane doktor ugrastı ama ınatcı acmadı bacaklarını leylacım vala hepımız oyleyız her kontrolde yuregımız agzımızda gıdınce cok sasırcaksın canım okucucuk nokta kocaman olmus olcak nasıpse kalp atıslarınıda duyarsın ınsallah bızı bılgılendır canım gelınce optum hepınızı

Selam kızlar karakedı uzuldum canım ama sen ıyısın okudugum kadarıyla pes etmıycegını bebısıne kavusmak ıcın savacagını bılıyorum mavıcım gostermedıyse kesın kızdır benım yıgenımde gostermedı dogana kadar cadı 3 tane doktor ugrastı ama ınatcı acmadı bacaklarını dogunca ogrendık nıhayet kız oldugunu leylacım vala hepımız oyleyız her kontrolde yuregımız agzımızda gıdınce cok sasırcaksın canım okucucuk nokta kocaman olmus olcak nasıpse kalp atıslarınıda duyarsın ınsallah bızı bılgılendır canım gelınce optum hepınızı

canım sana kolaylıklar diliyorum öncelikle ben teste gidemeden kırmızılarım bana geldi canım.umutlarımı birdahi aya devrettim bakalım hakkımda hayırlısı..

KARAKEDİ canım,biliyorum üzülüyorsun ama sadece bir gün üzül, ikinci gün yeniden umutlan, yeniden savaşmaya başla ki kazanabilesin...

öyle yapıyorum cnm umudumu kaybedersem yenilirim her zaman bir umut var mutlaka meleklerimiz bize gelicek.

cnm benim inşallah rabbim hayırlı zaman ne zamansa o zaman nasip eylesin inşallah

canım hayırlısı ne ise o olsun güzelim . yeni ay yeni umut . zamanı degilmiş bebibişinin inşallah önümüzdeki ay yakalarsınız tatlım.

inşallah cnm benim inşallah.

evet cnm iyiyim galiba artık farkında olmadan negatiflere alışmışım ama pes etmek tabiykide yok bebeğime kavusmak için elimden gelen herseyi yapacagım rabbim zamanı gelince nasip eyler inşallah.

canım geçmiş olsun demek daha bebişin gelme zamanı değilmiş en kısa zamanda hamile kalıcaksın inşallah hakkında hayırlısı..

ya kızlar benim bu 3. aşılmam yani son ama gırip oldum sanırım ve daha aşılamanın 5. günündeyim birde belim çok kötü ağrıyor daha öncekilerde hiç böyle ağrımamıştı.offf ya budefa olsun neolur moralim çok bozuk bugün.birde progesteron testi yaptırdım oda düşük çıktı öncekiler göre 16.84 çıktı oysa bir önceki 40.60 çıkmıştı. ayın dördünde aşılama olan arkadaşlar siz yaptınızmı test?

pelikancım sende grip olmuştun kaçıncı gün oldun bana cevap yazarmısın lütfen??????????

vallahi az kaldı ama bugün biraz pembe akıntım olmuş toplantıdayken çıkınca farkettim sanırım tutmayacak.

üzüldüm canım benimkilerde kapıyı araladı galiba bende bu ay erken lekelenmeye başladım, sanırım peşimi bırakmıcak

anammm yesin onu teyzesi sanırım kız ,utangaçlıgından belli baksana mavicim.

merhaba kızlar. dr.dan geliyorum. kalp atışlarını duydum çok şükür. rabbim herkese nesip etsin.

oy oy oy canım ne güzel bir duygu umarım birgün bizlerde yaşarız bu duyguyu

kızlar merhaba
en sonunda yolcu ettim misafirlerimi, güzel geçti toplantı herşey çok iyiydi takiii wc ye gidinceye kadar birde baktımki kırmızıya yakın pembe akıntım olmuş, zaten akşamdanda biraz adet agrısına benzer agrımlarım vardı. Zaten çok umutlu degildik benimkisi ileri atak yapıp önceden gelmeye başlamıştı zaten biliyorsunuz.Opu ya girememiştim o yüzden ilk defa progestan bitmeden geldi benimkide demekki progestanın sayesinde durmuştu geçen sefer, şimdi bekleyecegim bakalım adete dönsün hemen kontrole gidecegim. Sanırım 1 ay egen dogum kontrol hapı verip tekrar tüpe başlayacagız. Öpüyorum sizleri.

inşallah güzelim. her zaman dualarımdasınız.

kizlarrr mrbbb bugun hafif agrim vardi ama gecti sadece bicak gibi batmalar devam ediyo yani sinek isirigi olurya ama disleri keskin olandan....kizlar buraya belirti yazmak coj i oluyo zaman gecince okuyosun mesela ilk asilamamdaku beluetileri okudum ..sizde yazinn fikir verir ..hayirli cumalarrr

canım belkide pembe akıntı yerleşme kanamasıdır benim içime doğuyo olcak sanki bu sefer..gelmesin kırmızılar onlara negatif enerji gönderiyorum gitsinler kaybolsunlar 9 ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…