canım yumurta çatlamasında benimde sancım olmuştu aşılamayı beklerken hatta ayağa kalkacak halim yoktu sancım vardı seninde yumurta sayın çokmuş yeni çatlıyor olabilirler
ama bu ağrın dahada artıyorsa doktoruna danışmakta fayda var diye düşünüyorum...
malesef cnm ben teste gidemeden kırmızılarım bana geldi((
ah canım benim keşke dediğin gibi olsaydı ama kalktım baktım kırmızılarım teşrif etmişler malesef..randevum vardı bugün iptal etmemiştim artık birdahaki tedavi süreci için adım atacagım bakalım hakkımda hayırlısı..
merhaba
kızlar günaydınnnnn, hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım .
Bugün topic e giremeyebilirim , genel müdürlerim bugün teşrif ediyorlar 1 haftadır bekliyordum biliyorsunuz zaten.Sabahtan toplantı yemek falan olur giremem diye önce sizlere bir merhaba demek istedim.Karakedi sanırım bugün test yapacaktın arada girmeye çalışacagım arkadaşım umarım düşündüğümüz gibi olur.
KARAKEDİ canım,biliyorum üzülüyorsun ama sadece bir gün üzül, ikinci gün yeniden umutlan, yeniden savaşmaya başla ki kazanabilesin...
Karakedi canım çok üzüldüm. inşallah bir sonraki aşamada kavuşursun evladına.
ercelft: canım hadi bakalım. bebeşin sana süpriz yapar inşallah, aşkınız meyvesini verir bizde bayram ederiz. benimde isteğim olur beraber takip ederiz gebeliğimizi. bugün öğleden sonra randevum var. inşallah duyarım kalp atışlarını. her muayene benim için korku. aksi bişey olacak diye. inşallah hayırlı güzel haberlerle gelirim sizlere.
canım hayırlısı ne ise o olsun güzelim . yeni ay yeni umut . zamanı degilmiş bebibişinin inşallah önümüzdeki ay yakalarsınız tatlım.
Selam kızlar karakedı uzuldum canım ama sen ıyısın okudugum kadarıyla pes etmıycegını bebısıne kavusmak ıcın savacagını bılıyorum mavıcım gostermedıyse kesın kızdır benım yıgenımde gostermedı dogana kadar cadı 3 tane doktor ugrastı ama ınatcı acmadı bacaklarını dogunca ogrendık nıhayet kız oldugunu leylacım vala hepımız oyleyız her kontrolde yuregımız agzımızda gıdınce cok sasırcaksın canım okucucuk nokta kocaman olmus olcak nasıpse kalp atıslarınıda duyarsın ınsallah bızı bılgılendır canım gelınce optum hepınızı
merhaba kızlar. dr.dan geliyorum. kalp atışlarını duydum çok şükür. rabbim herkese nesip etsin.
merhaba kızlar. dr.dan geliyorum. kalp atışlarını duydum çok şükür. rabbim herkese nesip etsin.
Amin canım inşallah. darısı başınıza.leylacım çok sevindim allah kucağında görmeyide nasip etsin inşallahh
sağol canım. amiinnn. olmayan herkese inşallah.gözün aydın canım. amin , darısı bizlere olsun inşallah.
vallahi az kaldı ama bugün biraz pembe akıntım olmuş toplantıdayken çıkınca farkettim sanırım tutmayacak.iyi geceler sonuç bekleyenler dualarım sizlerede oldu bu gece mda az kaldı seni heyecanla bekliyorum inş olumlu sonuç alırsın kara kedi en son okuyabildigim hadi yarın inş hamileyim dersin sende
benimde bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür cumartesi tekrar gidicem gün daha iğne oof sonrası ne olur bilmem belki çatlatma iğnesini verirler haftaya işlemlerin bitmiş olur en azından böyle umut ediyorum inş sağlıklı olur emriyolarım beklemekten başka çarem yok rabbim yardımcımız olsun..
malesef cnm ben teste gidemeden kırmızılarım bana geldi((
ah canım benim keşke dediğin gibi olsaydı ama kalktım baktım kırmızılarım teşrif etmişler malesef..randevum vardı bugün iptal etmemiştim artık birdahaki tedavi süreci için adım atacagım bakalım hakkımda hayırlısı..
anammm yesin onu teyzesi sanırım kız ,utangaçlıgından belli baksana mavicim.dün doktordan geç geldik o yüzden yazamadım saat 10 geçiyordu ben daha yeni muayneye girmiştimbeklemekten helak olduk...şimdilik bebeğimiz iyi durumda ama cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarını çapraz yapıyor bakacağımız zaman göstermiyor ama doktor sanki kız gibi dedi keyfi yerindeydi görünce çok şaşırdım çok büyümüştü hiç yerinde durmuyordu okadar tembihledim muayne olmadan önce çocuğum cinsiyetine bakcaz göster diye ama dinlemedi yaramaz kanımızı verdik çarşamba sonuçlarımızı alıyoruz inşallah....
vallahi az kaldı ama bugün biraz pembe akıntım olmuş toplantıdayken çıkınca farkettim sanırım tutmayacak.
üzüldüm canım benimkilerde kapıyı araladı galiba bende bu ay erken lekelenmeye başladım, sanırım peşimi bırakmıcak
anammm yesin onu teyzesi sanırım kız ,utangaçlıgından belli baksana mavicim.
oy oy oy canım ne güzel bir duygu umarım birgün bizlerde yaşarız bu duyguyu
kızlar merhaba
en sonunda yolcu ettim misafirlerimi, güzel geçti toplantı herşey çok iyiydi takiii wc ye gidinceye kadar birde baktımkikırmızıya yakın pembe akıntım olmuş, zaten akşamdanda biraz adet agrısına benzer agrımlarım vardı. Zaten çok umutlu degildik benimkisi ileri atak yapıp önceden gelmeye başlamıştı zaten biliyorsunuz.Opu ya girememiştim o yüzden ilk defa progestan bitmeden geldi benimkide demekki progestanın sayesinde durmuştu geçen sefer, şimdi bekleyecegim bakalım adete dönsün hemen kontrole gidecegim. Sanırım 1 ay egen dogum kontrol hapı verip tekrar tüpe başlayacagız. Öpüyorum sizleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?