dün doktordan geç geldik o yüzden yazamadım saat 10 geçiyordu ben daha yeni muayneye girmiştimbeklemekten helak olduk...şimdilik bebeğimiz iyi durumda ama cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarını çapraz yapıyor bakacağımız zaman göstermiyor ama doktor sanki kız gibi dedi keyfi yerindeydi görünce çok şaşırdım çok büyümüştü hiç yerinde durmuyordu okadar tembihledim muayne olmadan önce çocuğum cinsiyetine bakcaz göster diye ama dinlemedi yaramaz kanımızı verdik çarşamba sonuçlarımızı alıyoruz inşallah....
soğan suyu adet geciktirir mikafama takıldı şimdi. benim adet düzensizliğim yok norlamde. ben geçen ayki negatif aşılamamdan sonra muayne olamadım belki folikül kistlerim kalmıştır diye hem de rahim temizlensin diye başladım. adetim bittikten sonra başladım 10 gün içtim. onu içerken hiç akıntım olmadı. içmeyi bıraktım aradan 3-4 gün geçti bir bel ağrısı bir akıntı sonra duydum ki etkisini sonradan gösteriyormuş kürü tamamlayınca. ben de oh temizlendi dedim. ama şimdi adet günüm belim ağrıyor kaç gündür başka hiçbi belirtim yok.sarı bir akıntı. kırmızıya döneceği yerde sarı oluyor hatta kesiliyor tertemiz.çok ilginç. test yapmamak için direnicem...
inşallah canım çarşamba günü sonucu alacağız...mavi inşallah test sonuçlarınız güzel çıkar bebeğin çok çok sağlıklıdır...
mavicim muhtemelen şuanda bebeğini görmüşsündür inşallah bütün testlerin sonucu çok güzel çıkar..bebeğine bizden bol bol selam söyleseydin
merhaba
kızlar günaydınnnnn, hepinizi çok öpüyorum geçmişi okuyamadım .
Bugün topic e giremeyebilirim , genel müdürlerim bugün teşrif ediyorlar 1 haftadır bekliyordum biliyorsunuz zaten.Sabahtan toplantı yemek falan olur giremem diye önce sizlere bir merhaba demek istedim.Karakedi sanırım bugün test yapacaktın arada girmeye çalışacagım arkadaşım umarım düşündüğümüz gibi olur.
hiç duymadım canım bahsettiğin şeyi bir araştırayım bakayım fakat mantık yürütürsen aşılama günü alınan spermim hiçbir surette yabancı bir madde kayganlaştırıcı gibi şeylerle temas etmeden kullanılmadan alınmış olması şart aşılama günü aloınacak sperm için uygun olduğunu sanmıyorum ben yine de
amin canım ne güzel söylüyorsun
ee süper ekstra bişeyler yapmışmıydın.
bitt bitti artık ilk gelişimde görüşürüz
bende çok heyecanlı bekliyorum yarın inşallah güzel haberlerle gel buraya
ekledim canım diger bildilerinide verirmisin.Hayırlı olsun
ben çok duydum ama hiç denemedim sonuç alanda çok fazla var ama hep aklımın bir köşesinde kalmıştı yıllarca keşke alıp deneseymişim ama aşılamada kullanılırmı bilmem çünkü hergün fitil olarak progestan alıyoruz onunla farklı etki yaratabilir.
cumanız mübarek olsun arkadaşlar. birbirimize çok dua edelim bugün inşaallah RABBİM hepimize güzel sonuçlar almayı nasip eder ....
dün doktordan geç geldik o yüzden yazamadım saat 10 geçiyordu ben daha yeni muayneye girmiştimbeklemekten helak olduk...şimdilik bebeğimiz iyi durumda ama cinsiyetini göstermedi yaramaz bacaklarını çapraz yapıyor bakacağımız zaman göstermiyor ama doktor sanki kız gibi dedi keyfi yerindeydi görünce çok şaşırdım çok büyümüştü hiç yerinde durmuyordu okadar tembihledim muayne olmadan önce çocuğum cinsiyetine bakcaz göster diye ama dinlemedi yaramaz kanımızı verdik çarşamba sonuçlarımızı alıyoruz inşallah....
mavicim maşallah size...cinsiyetini göstermiyorsa kız olma ihtimali yüksek:)) kız olsun erkek olsun farketmez sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun yeter:))
zaman çok hızlı geçiyor gerçekten bebişler hızla büyüyor, bir bakmışsın ki doğum zamanı gelmiş...allah sağlıkla kucağını almayı nasip etsin inşallah
kızlar bir sorum olacak.dün benim 10.günümdü ve aşılamam yapıldı. topikten bir arkadaşımız bana yardımcı oldu bu konuda ama size de sormak istedim. bugün kasıklarım karnım çok sancıyor. ayağa kalkamayacak kadar kötü oldum diyebilirim, kalkarken bir şey aşağıya çekiyor sanki beni.bazı aylar olurdu ama çok hafif geçerdi.bende çok yumurta oluştu, çatlamayanlar var sanırım, sayı fazla olduğundan mı bu kadar sancı yapıyor. dün bu derece değildi.yürümeme bile engel diyebilirim.sizlerde de oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?