slm kızlar mda cım çok üzüldüm allah en kısa zamanda yüzünü güldürür inşllh
yarından itibaren 6 adet iğne oluyorum günde bir sonra pazartesi aşılama yapılcak tutmazsa tüp e geçiyoruz ...
hyecanlı bekleyiş...
üzülme kuzum kısmetimizde varmış bu ben hep hayırlısını istemiştim allahımdan o yüzden üzülmüyorum.Canim mdacimmm yazacak bisey bulamadim sadece cok uzuldugumu bilmeni istedim :-( hayirli zamanda gelecektir eminim..
cnmm kismett nasipp ne diyimkii onundekiii maclara bakkk...bugun cik gez dolas kafani baska seylerle oyala derumm
canım benim sağlık olsun diyecek bişey bulamıyorum insanı hiç bir şey teselli etmiyor çünkü...bir gün inşallah sende bebeğine kavuşacaksın.bugün abimlerlerde yasin okuttuk sizlere ve çocuk isteyen herkese dualar ettik amiiiin dedik...hatta bugün okuduğumuz kuranda şöyle diyordu : rabbimden yeterki istemesini bil onun bereket kapıları hep açıktır...hakkınızda hayırlısı olsun balım....
mda...... canım inşallah yeni tedavin sürecinde bool bool yumoşun gelişir ve döllenir . hatisim..... tedavin hayırlı olsun canım 6 adet igne demişsin ne igneleri kullanacaksın canım yumoş ignelerimi hepsi ?
yarından itibaren 6 adet iğne oluyorum günde bir sonra pazartesi aşılama yapılcak tutmazsa tüp e geçiyoruz ...
hyecanlı bekleyiş...
Superisi canimmm insan adet olacagi icin sevinecegini aklina getirmez degil mi?bende senin gibiyim dogrusu o yuzden bilirim bu ani
İlac almadan adet olmak harikaaa..hadi ins asilamanda guzel gecer sonucu da guzel olur..
canım çok sevindim senin için gönlün rahat olarak git şimdi doktoruna, bu arada geçen gün yazmıştın ama sana cevap veremedim. Demişsin ya resimlerde kilolu degilmiyim diye bence hiçte degilsin tam tersine bebek gibisin hatta peri gibisin diyelim
kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte
kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte
kızlar an itibariyle adet oldumkahverengi gelmiş biraz ama devamı gelicek diye düşünüyorum..pazarteside doktora gidicem biliyosunuz hemen aşılamaya başlarız sanırım şuan çok mutlu oldum ben doktora gidip adet söktürücü kullanıp adet görürüm diye düşünürken kendiliğinden geldi..devamını dört gözle bekliyorum..kırmızıları dört gözle bekleyen sayılı kişi vardır şuanda herhalde
hyecanlı bekleyiş...
Merhaba Kızlar 2. aşılamamı 30 mayısta oldum. kasıklarımda ve belimde hafif ağrılar var. test günüm 13 haziran. acaba adet olacağım da kullandığım jel yüzünden mi olamıyorum. o yüzden mi bu kasık ağrıları.
allahım ne zormuş bu işler. allah hepimizin yardımcısı olsun. bebek bekleyenler sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah.
kizlar yarin asilamanin 12.gunu ilk asilamada onikinci gun hasta oldum.bu sefer jel kullaniyommm pnuda geciktirme yaparmii
mda...... canım inşallah yeni tedavin sürecinde bool bool yumoşun gelişir ve döllenir . hatisim..... tedavin hayırlı olsun canım 6 adet igne demişsin ne igneleri kullanacaksın canım yumoş ignelerimi hepsi ?
Canlar merhabaaaa, ara verdim giremedim, malum karne haftasındayız, çok yoğun bir haftaydı.
Umarım taze hamişlerimiz iyidirler, aşılama ve tüp bebek sonucu bekleyen annelerimizzzz,
inşallah en kısa zamanda pozitifi görürler...
Mda' cımm senin sonucun ne zaman belli olacak. inşallah bebişin gelir.
bende perşembe günü kese için ulstrasona girdim. keseyi gördük çok net! ve yanında silik birşey vardı. Doktorum ikiz olabilir haftaya belli olacak dedi.
Ve ben şoktayım :)))))) Rabbim olmayan herkese versin. lütfen burdan bizi haberdar edin.
sevgiler...
canım ınan hıcbırsey yapmıyorum tadılat var ama ben uzanıyorum odamda sagol benı dusundugun ıcıın dıkat etmemı hıc kocısım zaten bısey yaptırmaz bana sagolsun canım pencereler degısıyo bıde bızım salon cok buyuk ısınması ıcın kapı yaptırıyoruz malum nasıpse kısa gelcek bebıs hazırlıklar basladı sımdıden canım bende beklemen gerektıgını dusunuyorum mevsım pskolojı hersey adetın gecıkmesı ıcın sebep ama ınsallah senın gecıkmen bebıstendır sende keske bukadar temızlıge dalmasaydın hamıleysen zarar vermesın dıkat et canım optum
cnmmm senden guzel haberler duymayi cok istiyorum klomen sayfasindaydim bende hatirlarsan insallah bebegin seninledir arkadasim insallah hamilesindir Allah dualarini kabul etsin kendim hamile kalmis kadar sevinirim cnm bilesin insallah pazartesi hamileyiiiiiim diye yazarsin bize Rabbim dualarimiz kabul etsin insallah
nasılsın canım inşallah pembeler kırmızıya dönmez . inşallah yerleşmedir canım . ne yapacaız biz canım ya erkeklere bu konuda çok özeniyorum onların testleri bile zevkli ver sperm oldu bitti istemedikleri kadar yumoş üretiyorlar olmadı iç pekmezi. dr. her donör önerdiginde o kadar kötü oluyorum ki eşimde yanımda söz kalmadı artık allahım duy bizi 1 tane evlat nasip eyle saglıklı .
çok istiyorum arkadaşlar ama benim adetimde hep böyle başlar, o nedenle bu kadar umutsuzum
elbette tatlım , üzülmüyorum yeni tedaviye bomba gibi hazırım bugün doktorumu aradım ama ulaşamadım muhtemelen pazartesi kontrole giderim ve dogum kontrol hapıma başalrım herhalde.
Çünkü beklemeden hemen 1 ay ara verip tekrar deneyecegiz demişti.
kızlar an itibariyle adet oldumkahverengi gelmiş biraz ama devamı gelicek diye düşünüyorum..pazarteside doktora gidicem biliyosunuz hemen aşılamaya başlarız sanırım şuan çok mutlu oldum ben doktora gidip adet söktürücü kullanıp adet görürüm diye düşünürken kendiliğinden geldi..devamını dört gözle bekliyorum..kırmızıları dört gözle bekleyen sayılı kişi vardır şuanda herhalde
hyecanlı bekleyiş...
mda canım ben inanaıyorum bu gün olmasada sen birgün anne olacaksın onun için üzülme canım sadece daha zamanı var.bizler seni çok seviyoruz canım unutma hep dua edeceğiz senin için.kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte
selam kızlar...benim aşılama tutmadı malesef adet oldum...bir ay ara vercem doktorumda izinliymiş....rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...
aşılamalarımın hiçbirindee akıntım ya da kanama olmadı hepsinde progestan kullandım.ilkinde ağızdan aldım diğerlerini ise hazneden.hepsindede aşılama sonrası 30-40 dakika ayaklarım havada olacak şekilde dinlendim.jasemin öncelikle aşılaman hayırlı olsun.bende 3 aşılama geçirdim ve hepside muayene masasında oldu.ama hepsindede 30-40 dk yattım .ayrıca hiçbirinede sıkışık gitmedim hatta ilk aşılamam negatif çıkınca sordum doktoruma sıkışık olmamamın etkisi olmuşmudur diye ilgisi yok dedi.2.aşılamama yarım saat falan kalada doktora sordum tuvalete gideyimmi başarıyı etkilermi diye hayır git dedi hatta 3.aşılamam yapılacağında odasına girdiğimizde ihtiyacın varsa hemen git lavobaya dedi.kısmet işte 3.de hamile kaldım.
Ay canim ne güzel :) Allah kucağına almayı nasip etsin insallah.
Vallah sıkışık olmasının sebebi ultrasonda rahmi falan daha iyi görmek içinmiş sanırım. Ama beni cor zorladı. Bize tutmazsa tup bebek yapalım bir sonrakini dedi. Sperm sorunu oldugu için. Hayırlısı artık. Allah ne zaman isterse o zaman oluyor tabii. Ama insan kafaya takmadan duramıyor iste.
Canim senin 3ncu aşılamanda digerlerinden farklı olan birşey varmıydi? Dinlendin mı asilama sonrası? Vajinal jel kullandın mı? Sonrasında akinti yada kanama oldu mu? Çok soru sordum :) Ama tecrubelerini bizimle paylaşırsan sevinirim.
canım ya çok üzüzldüm inan demek ki daha zamanı gelmemiş.
su perisi inşallah bir an önce hayırlısıyla başlarsın 2.aşılamaya...
selam kızlar...benim aşılama tutmadı malesef adet oldum...bir ay ara vercem doktorumda izinliymiş....rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...
pelin çok çok geçmiş olsun inşallah bi dahaki sefere olur.
hadi yarın güzel haberlerini bekliyıoruz. geçen sene beraber hamileydik bu sene 1 ay olsun aramız. yarın sabah müjdeli haberle başlayalım inş.iyi pazarlar kızlar pek kimseler uğramamış herkes havayı güzel buldu pazar gezmesinde sanırım ama dışarısı çok sıcak biz de kocişimle evde kalıp kitap okuyup yan gelip yatarak geçirdik bu günü. sabahtan çok halsizdim uykudan yeni uyanmama rağmen hep yatasım vardı zor bela kahvaltıdan sonra yemek koydum sonra yattım belim belim hala ağrıyor sol kalçama ve bacağıma vuruyor ara sıra. başka da bir belirtim yok dediğim gibi. bugün de adet olmadım 34. günümdeyim. eğer hamileysem diye hemen muhtemel doğum tarihi hesaplayıcısından hesapladım bebeğim 13 şubat da doğacak kova burcu olacak. altında da 4 hafta 4 günlük hamilesiniz yazıyor ay bi hoşuma gitti :))))))))
bu günü de adet olmadan atlattık çok şükür inşallah hiç olmam rüyalarım çıkar yarın bir idrar testi yapıcam Allah izin verirse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?