Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım teşekkür ederim umarım tüpe gerek kalmadan gelir melegin sana

canım ettiğin dualar için çok saolasın sen ve meleginde hep benim dualarımdasınız elbette bizde bir gün anne olacagız heleki bu kadar dualarla kalmamamız mümkünmü?

amin canım hepimizin yumurtaları güzel olsun inşallah

hatisim inşallah tüpe geçmeden bu seferki aşılamanda hamile kalırsın..

Superisi canimmm insan adet olacagi icin sevinecegini aklina getirmez degil mi?bende senin gibiyim dogrusu o yuzden bilirim bu ani
İlac almadan adet olmak harikaaa..hadi ins asilamanda guzel gecer sonucu da guzel olur..

dimi canım yaa valla adet olcacağıma sevineceğim hiç aklıma gelmezdi geç kaldı baya kist olmasından korkuyodum sanırım yok pazartesi doktorda görcem bakalım..inşallah canım aşılamam güzel geçer hamile kalırım hepimiz en kısa zamanda kalalım

sağol canım benim sende aynı bebek gibisin maşallah bayıldım sana..allah kocişine bağışlasın seni adet olmama ben çok sevindim eşim üzüldü umutluydu geç kaldı diye ama neyse inşallah aşılamada yüzüm güler..pazartesi görücez bakalım doktor ne diyecek..

kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte

ne kadar uzulme desemde bos biliyorum ama Rabbimin bize imtihani bu insallah geceriz ve en guzel hediyemizi yavrularimizi birgun kucagimiza aliriz negatifleri gormek cok yikici biliyorum bende kara kara dusunuyorum adet oldugumda ustesinden nasil gelicem diye ne kadar belirtim yok diye sizlansamda icimde umudum var azda olsa bununda elimden gitmesine dayanamam diye dusunuyorum Allah hayirlisiyla bebegini nasip etsin en kisa zamanda insallah

kızlar regl oldum malesef,zaten belliydi o yüzden çokta takılmadım tabi insanın içi biraz burkuluyor ama yapacakta bişey yok işte

cnm benim çok üzüldüm biz aynı gün olmuştuk seninle aşılamamızı önce ben sonrada sen keşke ikimizinde tutsaydı ama olmuyor işte napalım yaradan vakti zamanı geldiğinde yollayacak meleklerimizi inşallah bize..

cnm çok sevindim adet olmana çok stres yaratmıştı sende.inşallah bu aşılamada meleğin gelecektir sana..

tedavi sürecin hayırlı olsun cnm

cnm hiç bişeyi düşünme bence inşallah bebeğin sana tutunmuşturda bunlar o ağrılardır zaten az kalmış eger hasta olmayacaksan boşuna stres yapmış olursun..

kizlar yarin asilamanin 12.gunu ilk asilamada onikinci gun hasta oldum.bu sefer jel kullaniyommm pnuda geciktirme yaparmii

cnm benim inşallah meleğin seninledir ve bu onun ağrılarıdır son 2 günün sabret bitanem sakın stres yapma

saol canım benim pregun mu ne onu kullancam 6gün 50 ünite olarak haftaya pazartesi aşılama gerçekleşcek işte..

oh oh oh maşallah bebişler çift çift geliyor canım inşallah ikizdir yeni oluşan bir kese olabilir canım. umarım herşey yolunda gider. kendine çok dikkat et canım bir de ikiz se 2 kere dikkat et :)

benim baya oldu canım temizlik biteli 2 hafta falan oluyo. dedim bu ay tedavi yok nasılsa yapayım işlerimi ayın nasıl geçtiğini anlamadım cidden insanın kafası rahat olunca.adet hala olmadım herşey etkileyebilir evet havanın sıcaklaşması özellikle o yüzden daha umutlanmıyorum. hep olacakmışım gibi düşünüyorum.olmayınca da seviniyorum :) sonunda adet olma ihtimalim olsa bile bu gecikme yine de beni mutlu ediyor ne yapayım. yalnız göğüsler de kasıklarda hiç ağrı sızı yok.sadece bugün şişkinlik başladı. hayırlısı Allahtan artık. pazartesi bir idrar testi yaparım belki cesaret edebilirsem :)

sağol canım gerçekten Allah razı olsun sizlerin duaları da çok önemli benim için ben de hep dua ediyorum herkese. haberlerde izledim 16 yaşındaki kız bağcılar da kaldırım da doğuruyor hastaneye yetişemiyor. zaten evlilik dışı annesi babası da yanında. yeni doğmuş bebeği yol ortasında bırakıp kaçıyolar. sonra birileri buluyor hastaneye alıyolar çocuğu sağlıklı maşallah.adını ece koymuşlar :) 4 aydır evden dışarı çıkmıyomuş kız saklamak için. rabbim böylesine neden verir bilmem. yine bugün de 4 günlük bebek bulunmuş yolda.ey rabbim duy sesimi diyorum.. Allahın hikmetinden sual olunmaz ama. biz çocuk hasretiyle yanarken böyle sokaklara atılmaları o insanların anne olma şerefine nail olmaları çok üzücü. ama onun da dermanını veriyor rabbim zaten annelik yapamicakları için çocuk esirgeme sahiç çıkıyor belki de anne olamayan insanlar evlat ediniyor iyi hayatlar kazanıyor öksüz melekler... içimi döktüm sana. pazartesi cesaret edebilirsem yapıcam inşallah test. ama havaların sıcağından da olabilir 32. günüm bitti. normalde 29-30 günde olurdum. daha ümitlenmek için erken. belki salıya bile bırakabilirim idrar testini.

(( sevo cum...öyle deme olmayanda sperm de olmuyor. Allah kadın erkek kimseye vermesin bu derdi bence. testlerinin zevkli olduğunu sanmıyorum eşim 2 kere verdi sperm ikisinde de kuru kuru sıvı olmadan jelsiz vs.. yapmak çok acı verici demişti. çok utandığını söylemişti. ama tani 1-2 kere çekiyolar sıkıntı bitiyo. biz nerdeyse gün aşırı açıyoruz bacaklarımızı doktora. ay boyunca vücudumuzun şişmesi sancılar da cabası. o yüzden cennet annelerin ayakları altında. kutsal birşey bence kadın olmak.sana da nasip etsin rabbim bol bol dua et canım.

çok istiyorum arkadaşlar ama benim adetimde hep böyle başlar, o nedenle bu kadar umutsuzum

mda nasip değilmiş zaten hep olumsuz başladı tedavin senin dimi canım bence vücuduna 1-2 ay müsade et. doğum kontrol hapına neden başlıyosun önce bir muayne ol inşallah kalmamıştır folikül kisti falan.

herşey yoluna giriyor işte canım bak başlanan her yeni tedavi bizi bebeklerimize bir adım daha yaklaştırıyor canım yılmak yok..

hayırlı olsun yeni tedavin canım. Allah utandırmasın bu sefer :)

selam kızlar...benim aşılama tutmadı malesef adet oldum...bir ay ara vercem doktorumda izinliymiş....rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...

mda canım ben inanaıyorum bu gün olmasada sen birgün anne olacaksın onun için üzülme canım sadece daha zamanı var.bizler seni çok seviyoruz canım unutma hep dua edeceğiz senin için.
selam kızlar...benim aşılama tutmadı malesef adet oldum...bir ay ara vercem doktorumda izinliymiş....rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...

pelincim sanada geçmiş olsun canım ara vermen iyi olur bence de. inş. o arada bebişin sana süpriz yapar ve kendiliğinden gelir kimbilir, çok duyuyoruz öyle mucizeler belki sende yaşarsın o mucizelerden canım.böyle kötü haberler alınca çok üzülüyorum ama beterin beteri var rabbim daha kötüsünü vermesin.vardır herşeyde bir hayır kesinlikle biz görmesekde.

bugun 14.gunum henuz adet olmadim ama karnim agrimaya basladi korkuyorum adet gelecek diye insallah gelmez saliya kadar hayirlisiyla bir sali olaydi adet olmadan

iyi pazarlar kızlar pek kimseler uğramamış herkes havayı güzel buldu pazar gezmesinde sanırım ama dışarısı çok sıcak biz de kocişimle evde kalıp kitap okuyup yan gelip yatarak geçirdik bu günü. sabahtan çok halsizdim uykudan yeni uyanmama rağmen hep yatasım vardı zor bela kahvaltıdan sonra yemek koydum sonra yattım belim belim hala ağrıyor sol kalçama ve bacağıma vuruyor ara sıra. başka da bir belirtim yok dediğim gibi. bugün de adet olmadım 34. günümdeyim. eğer hamileysem diye hemen muhtemel doğum tarihi hesaplayıcısından hesapladım bebeğim 13 şubat da doğacak kova burcu olacak. altında da 4 hafta 4 günlük hamilesiniz yazıyor ay bi hoşuma gitti :))))))))

bu günü de adet olmadan atlattık çok şükür inşallah hiç olmam rüyalarım çıkar yarın bir idrar testi yapıcam Allah izin verirse...

hadi yarın güzel haberlerini bekliyıoruz. geçen sene beraber hamileydik bu sene 1 ay olsun aramız. yarın sabah müjdeli haberle başlayalım inş.

canım inşallah gebesindir, inşallah ben de gebeyimdir :) yol arkadaşı oluruz. dua et bol bol ben buna çok inanıyorum.ben psikolojik desteği inan ki ibadette buldum bir de son aylarda artık kendimi rabbime teslim ettim kafamı rahatlatmayı becerebildim sanırım o istedikten sonra akan sular durur biliyosun o yüzden ben çok rahatım. biliyormusun koskoca ayda eşimle sadece 1 gün birlikte olduk o da 15. günümde. hesaplamadım hiç sadece o gün istedik ve oldu. sonra da hiç olmadı çünkü biliyosun bu tedaviler zorunlu ilişkileri de beraberinde getiriyor. bu ay tedavi yok dedim ve ondan da önemlisi birbirimize zaman tanıdık sadece 1 kez oldu yani. eğer hamileysem Allahımın hikmeti işte bu da..
çok fazla kaptırmak istemiyorum kendimi ama ümidim var bu sefer. Allah hayırlara çıkarsın ikimizi de..

aklıma geldi test yapmadan önce kasıklarıma hafif dokunduğumda ağrı veriyordu adet dönemimde öyle olmazdı değişik gelmişti bana sonra birkaç hamileden duydum aynı şeyi belki belirtidir belki değil ama aklıma geldi yazayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…