Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canımcımm ağzından bal damlıyo ne güzel yazmışsın inşallah aşkları mutlu sona ulaşır annelerine yerleşirler dediğin gibi

tatlım ben dün akşam 6da vurdum çatlatma iğnemi yarın sabah 11de aşılamam var hayırlısıyla..

Sağol tatlımm beni düşünmüşsün bunca işinin arasında canımsın yaa.
Ben bu gün dotora gitmedim. telefonda görüştük yarın içiin randevulaştık sabah 9 da gidicem. inşallah güzel haber alırım
kanamam yok ama yinede bi şüphe kalıyor insanın içinde.bi an önce yarın olsun istiyorum.size yazarım burdan.

kuzumm benimmm inşallah çok güzel bir aşılama geçirirsin. hiç aksilik olmaz. gelir bebişin bu kez.
senin için dua edicem.
sevgiler...

Superım saatler kaldı bebısınle kavusmana canım ınsallah yarın aksılıksız acısız ve stresız bı asılama gecırırsın ve sonundada bebıs gelır sana saglıkla hayırla pelıkancım yarın sendende guzel haberler beklıyorum opuldunuz kızlar Rabbım ıkınızınde yardımcısı olsun

tatlım ben dün akşam 6da vurdum çatlatma iğnemi yarın sabah 11de aşılamam var hayırlısıyla..

Superim... Canim bugun hic giremedim yogun gecti is gunum.. Aksamda yine halsizlestim erken yattim Az once uyandim senin icin girdim bu saatte tekrar yatmadan sana yarin icin hakkinda herseyin en hayirlisini ve gönlünün istediginin gercek olmasini diliyorum su gibi gecsin zaman senin icin yarin bekledigin bebegine vesile olsun asilaman... Cok opuyorum guzel mutlu umutlu haberlerle dön arkadasim simdiden gecmis olsun guzelim sevgilerimle....

canım her şeye rağmen içindeki umudunu canlı tutman, ve bu umut uğruna göstermiş olduğun azme hayran kaldım .. inanıyorum ki göstermiş olduğun sabrın en kısa sürede hayırlısyla meyvesini alacaksın canım .. hayırlısıyla mutlu haberlerini almak dileğiyle..

hayırlısıyla son tedavin olup özlemle beklediğin meleğine kavuşursun inşallah..

pericim az kaldı aşılamana umarım bu sefer herşey yolunda gide ve o çok istediin ve istediğimiz minik meleğin hoop diye gelip göbüşüne konar. Tatlım tüm dualarım seninle.Allahım yardımcın olsun.Seni çok seviyoruzzzzz

ben elazığda yasıyorum canım..4500tl ye mal oluyor..biraz sıkısık bir zamana denk geldi ama bebiş için her sey feda olsunn

olsun düşündüğün zaman nelere para harcamıyoruz ki dimi ama feda olsun dediğin gibi taksit bile yapıyor özel merkezler inşallah çok aratmadan verir rabbim.

pelikan cım kanamanın durmasına çok sevindim hep okuyorum yazılarını ama bir türlü yazmak fırsatı bulamıyodum zaten haberler de hep iyi geldi :) inşallah kontrolünde iyi geçer. ama sen yine de dikkat et kendine emi 12. haftaya kadar kılını bile kıpırdatma.

sağol canım rabbime şükrediyorum böyle pozitif olmayı bana sonunda öğrettiği için çünkü isyan ettiğim günlerde çok oldu benim ama dualarla ve namaz kılarak önce imanımı kuvvetlendirdim ve imanlı insanların kabullenmesi daha kolay oluyor bazı şeyleri. nasibimizde varsa olucaktır inşallah. hiçbiriniz umudunuzu yitirmeyin. ben burda yarım rahimli bir arkadaşın ikiz doğurduğunu duydum komşusu doğurmuş yani umut oldu bana. o kadar istekli ve azimliyim ki bu konuda yarım rahimle tek bile zorken ben bakarsın ikiz doğururum :) Allahın kime neyi nasip edeceği hiç belli olmaz. emin ol hepimiz bunca sıkıntı ve imtihandan sonra 1 de olsa 2 de olsa pırlanta gibi çocuklara kavuşacağız. bizi mükafatlandıracak rabbim. bu sınavı geçmeyi umarım hepimiz başarırız.

hayırlı olsun canım,
pek aksilik olmuş ama olacaksa olur zaten bunu hiç unutma.

hay allah ya kocanın durumuda seninkide kötü olmuş
ama olacaksa 1 adet spermle oluyo cnmmm kısmetttt

canım naptınız siz hey ALLAH ım ilklerde heyecandan oluyor böyle şeyler yinede aksilikler birbirini kovalamış

aşılaman hayırlı olsun cnm çok aksilik yaşamışsın ama umudunu kaybetme bu işler hiç belli olmaz 1 tek sperm bile senin anne olmanı sağlar unutma

teşekkür ederim kızlar ama ilk olmasının verdiği tecrübesizlikle böyle terslikler yaşadım.
sonu hayır olsun diyorum ama sanmıyorum çok umutsuzum.yumurtamın çatladığınıda düşünmüyorum.ateş ölçüyorum.
benim aşılamadan sonra öle batmalarım kasılmalarım falan olmadı.şu anda hiç yaptırmaamış gibiyim.
çok az kan geldi bi kaç saat sonra.
kızlar doktor bana vermedi ama ben kendim progestan aldım çünkü rahim kalınlığım 4mm idi.buna rağmen vermedi.
bende kendim aldım ama sizler günde kaç adet kullanıyorsunuz.

keşke doktorun vermediyse kullanmasaydın.
ben sadece sabah akşam fitil olarak birer tane alıyorum.Bu arada o wcye düşen şırıngayı sildim demişsin ya umarım mikrop kapmamışsındır. keşke doktora düşürdüm deseydin belki bir ilaçlar dezenfekte ederdi. benimde dünden beri aklıma bu takıldı.:26:

canım aşılamn hayırlsı olsun .. aksilikler yaşamışsın umarım sonu güzel olur.. sen yine de her şeye rağmen karamsarlığa kapılma.. içini ferah tut... kendini olur olmaz kuruntulardan uzak tut.. dünü unutup bugüne bak... Allah'tan umut kesilmez.. ne mucizeler duyuyoruz , bakarsın tüm yaşadıklarına rağmen mucizen seninledir.. bunun olma olasılığını düşünerekten kendini güzel şeylere motive et.. Hakkında hayırlısı olsun canım..

tatlım doktorum biraz dalgın ve yoğundu soruda soramadım ama araştırdığım kadarıyla bu rahim kalınlığı yetersiz.
günde bi tanenin bi zararı olmaz sanırım yaa:26:
şırıngayı düşürdüm tatlım evet ama bu hani dip kısmı varya orası ıslandı sildim.ama şırıngayı oraya sokmadıklarını düşündüm kanül ile sıkıyorlar diye biliyorum.

çok sağol canım evet belkide bu aksiliklerin sonu güzel olacak.
zaten dün benim için çok kötü bi gün oldu unutmak istiyorum aşılama yaptırdığımıda dünüde.
ben hep canım acımasın diye dua ettim canım acımadı ama aksilik çıkmasın diye dua etmeyi unuttum.
neyse mevlam neylerse güzel eyler diyorum.

canım ben akşam bi tane vajinadan kullanıyorum ama yinede doktoruna bi sorsaydın

canım ben akşam bi tane vajinadan kullanıyorum ama yinede doktoruna bi sorsaydın

tatlım çıkarken ilaç falan verecekmisiniz dedim hayır 15gün sonra gel dedi.
zaten devlette yaptırdım çok yoğundu yatırmadı bile beni 5dk sonra kaldırdı.
bi daha devlette yaptırmam.özelde yıkatıp devlete götürmek zor oldu.başıma gelmeyen kalmadı.
maliyet 200 oldu ama sonuç koca bi sıfır.
bende ozaman bi tane almaya devam edeyim.sonuçta herkesin doktoru veriyor zararlı olsa vermezdi.

Benimde dün test günüydü idrar testi yaptım negatif çıktı
Adetimi bekleyeceğim simdi. Ama adet belirtisi falan da yok ya. Normal adet gunüm 27 si falan. Ama aşılamada erken geliyor degil mı adet? Yoksa ilaçlar geciktiriyor mu? Bakalım ne zaman gelecek? Hayırlısı artık.

devlette oldumu doktora fazla bişey soramıyosun haklısın canım şimdi ara sor dicem doktora ama doktoru bulman imkansız hafta sonu sen için rahat etcekse 1-2 gün kullan o zaman pazartesi sorarsın doktoruna aksiliklerede fazla kafanı takma canım tutcak olduktan sonra allah onun yolunu açar

canım hayırlısı olsun üzme kendini yinede adet gününü bekle belki gelmez bellimi olur

evet canım çok yoğun oldukları için soramadım.
neyse artık bi kaç gün içer bırakırım.ama bi taraftanda düşünüyorum bebek yerleşene kadar 5 6 gün geçiyormuş tüplerde yolculuğu.
5 6 günde zaten tutunacağı kıvama gelir rahim.kafam çok karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…