Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay Allahım sen ne kadar büyüksün hestia canım şimdi okudum mesajını inan tüylerim diken diken oldu.canım benim inşallah baştan sona sağlıklı bir hamilelik nasib olur ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH.

eğer paylaşılmadıysa ben okuyabilirim ama biraz acele etmek gerek acil haber verirmisin bana ayşe

günaydın canım sağol ya hep hem fazla ouyup hemde yardımcı oluyosun kalanlar için..6 tane okunmadı 2 tane sen oku gerisi için haber veren olmazsa ben okurum

günaydın canım sağol ya hep hem fazla ouyup hemde yardımcı oluyosun kalanlar için..6 tane okunmadı 2 tane sen oku gerisi için haber veren olmazsa ben okurum

ayşecim 2 tane az ben şimdi kapatıp 4 tane okuyacağım haber veren olmazsa sende 2 tane okursun yada eğer yoğunsan ya topiğe yaz bana özel mesaj at kalan 2 taneyide okurum öğlen 14.30 gibi girer bakarım eğer alan olmazsa son ikiyide seve seve okurum tamam mı sen meraklanma...

gece çorbamı içtikten sonra bi halsizlik çöktü üzerime ve kendimden geçmişim .. eşimiin beni merdivenden indirdiğini ve arabaya bindirdiğini hatırlıyorum gözümü açtığımda hastahanedeydik..tansiyonum düşmüş ve serum verdiler oruçta gitti anlayacağınız...dr gebelik şüphesi varmı dedi günüm geçmediğini ama olabileceğini söyledik kanımı alıp tahlil yaptılar sonucu daha alamadık ben iyi olunca eve geldik eşim şimdi sonucu almaya gitti keşke gebe olsam..rabbim hayırlısını nasip etsin

Geçmiş olsun Ayşe. Ben dünde yazmıştım.Tüp tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Allahım inşallah sana da nasip etsin.Bu hayırlı günlerde güzel sonuçlar alalım inşallah..

Geçmiş olsun Ayşe. Ben dünde yazmıştım.Tüp tedavisinden sonra kendiliğinden hamile kaldım.Allahım inşallah sana da nasip etsin.Bu hayırlı günlerde güzel sonuçlar alalım inşallah..

günaydın canım ya seninki bambaşka olmuş rabbimin hikmeti işte tedavideyken olmadı tedaviyi bıraktın sürpriz oldu allah sonuna kadar nasip etsin ve hayırlı sağlıklı bi evlat etsin..eşim aradı az önce diyoki hayatım üzülme ama hamile değilsin yaaa...bu da allahtan demek var zamanı..

ayşecim 2 tane az ben şimdi kapatıp 4 tane okuyacağım haber veren olmazsa sende 2 tane okursun yada eğer yoğunsan ya topiğe yaz bana özel mesaj at kalan 2 taneyide okurum öğlen 14.30 gibi girer bakarım eğer alan olmazsa son ikiyide seve seve okurum tamam mı sen meraklanma...

canım 4 tane sana fazla oldu hakkını helal et o zaman 2 taneyi ben okurum bende evdeyim bugün .. sağol canım yardımın için ne iyisin ya

Gunaydın kızlar aysecım gecmıs olsun canım yasını seve seve okurdum bılıyosun ama rutın troıd kontrolum ıcın hastanedeyım oyuzden okuyamıyorum kusura bakma hastaymısında sana yardım etmeyı cok ısterdım mcan Allah razı olsun canım senden evde olsam hafıfletırdım yukunu sımdıden Allah kabul etsın ınsallah bu dualarımız ercelfe bebıs olarak gerı donsun hestıa takvım cok yakısmıs canım:)

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım acile gittim iğnemi vuruldum biraz yatırdılar beni yeni geldim eve..şuan daha iyiyim ağrım hafifledi sonunda..
canımcım iyi olmana sevindim , ama bir kaç gün sen yine de dikkati elden bırakma .. tekrar geçmiş olsun ..

arkadaşım ben şu an tüp bebek iğnelerimi vuruluyorum muhtemelen doktorum pazartesi yumurta toplayacak

umarım bu son tedavin olur arkadaşım... inşallah bu sfer her şeyin yolunda gider ve mutlu sona hayırlsıyla kavuşursun . Allah yardımcın olsun ..

selam arkadaşlar.beni birtek yeliz merak etmiş. yokluğumu hiç mi hissetmediniz :( sayfalarda da problem olmuş, herneyse aşılamam sorunsuz bir şekilde yapıldı çok şükür çok memnun kaldım canım yanmadı yansa bile dayanırdım zaten karından da takip edildi ben devlet hastanesine gidiyorum biliyosunuz ama çok memnunum doktorum çok titiz di rahim içine spekulum la girmesi biraz zor oldu rahim anomalimden dolayı dar ve küçük olduğu için rahmim ekstradan bir makas kullandı ama o kadar nazikti ki hiç hissetmedim. ama rahim içine girildiğini ve enjekte edildiğini hissettim.vıcıırrrkk diye ses geldi sırıngadan. spermler biz gidiyoruzzzzz dediler adeta :) sol tarafta ya benim rahmim. karından da ultrasonla takip ettiler ve hepsi sola gitti dedi doktorum yumurtamı da gördüm. inşallah tutar kızlar ya. benim ümidim var açıkçası. artık tutmazsa da aşılama defterini kapattık. devlette tüp bebeğe geçmeye hak kazandım bu yapılan aşılama ile. artık tüpe geçeriz olmazsa. ama içime doğuyor gerek kalmicak diye. rabbim güler inşallah yüzüme 3. ve son aşılamam olur diye hep dualar ettim.ve pozitif başladım bu sefer biliyosunuz. eşim bile bir hevesle başladı kontrollerimiz herşeyimiz çok güzeldi erkenden büyüyen yumurtalar şekillleri de düzgündü bu sefer herşey umut vaadediyor. yeterki rabbim ol desin.artık bekleme sürecine girdik. 10 ağustos adet günüm. 8 ağustos da test günüm. fakar işlemden sonra biraz lekelenmem oldu o yüzden adetimde gecikme olucak kesinlikle bundan eminim. hsg ve ilk aşılamamdan sonra da lekelenmem olmuştu ve tam 1 hafta gecikti. ben test yapmicaktım adetimin 3-5 gün gecikmesini beklicektim ama bu durumda yaparım heralde. ama yine de adetimin 3 gün geçmesini beklerim.
artık hayırlısı diyorum...

mda cım liste konusunda haklısın canım çok fazla kişi var aralarında girmeyenler var ve ayrıca dinlenme sürecinde olanları ayrıca dinlenenler diye bir liste oluşturup oraya aktarabiliriz mesela 1 ay dinlenicem yada eylülde başlicam diyenleri. şuan kimin tedavisi sürüyor bulmakta güçlük çektim.nacizhane fikrim. benim 3. aşılamamdı biliyosun test günüm 10 ağustos.

ayrıca bir sonraki yasinimizi bende dimple a okuyalım dedim şuanda tedavide olan o.

ayse cim canım bugün perşembe yetişmicek sanırım yasinler ben kendim için okumuş oluyorum bir sakıncası olur mu bilmem ama yetiştirmek için okurum istersen yarın cuma saatine kadar. ama haberleşmek sıkıntılı olabilir. sabahtan mesaj atarım özelden. bu gece girip bakarım son birkez listenin durumuna.

aşılaman hayırlı olsun arkadaşım .. inşakkah her şey gönlünce yolunda gittiği gibi sonuda positive olur hayırlısıyla mucizene kavuşursun ..

Sevgili kader arkadaşlarım, bu zamana kadar 2 aşılama ve 1 tüp bebek tedavisi geçirdim ve olumlu sonuçlar alamadım malesef.Tüm üzüntümü, çaresizliğimi zaman zamanda umutsuzluğumu sizlerle paylaştım.Hepinizden Allah razı olsun.Sayenizde yalnız hissetmedim kendimi bu yolda.Ve bugün benim için mucizenin gerçekleştiği gün, bunu da sizlerle paylaşmak istedim ilk. 2 negatif aşılama ve geçen ayki kimyasal gebelikle sonuçlanan tüp bebek tedavisinin ardından bu ay hiç birşey yaptırmadan HAMİLEYİMMMMM.Allahım inanamıyorum hala. Gözlerim doluyor, ağlamaya bile korkuyorum.Allahıma binlerce şükürler olsun. Bu kelimeyi yazabileceğimi bile sanmıyordum artık.Biraz önce test sonucunu aldım 243 müş.İnşallah kimyasal gebelik falan değildir.Allah isteyen herkese bu günleri göstersin inşallah.

inan okurken o kadar duygulandım ki gözlerim doldu inan.. çok tebrik ederim arkadaşım... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ... inşallah darısı bizlerde hayırlısıyla senin gibi ummadığımız anda mucizelerimize kavuşururz ...

gece çorbamı içtikten sonra bi halsizlik çöktü üzerime ve kendimden geçmişim .. eşimiin beni merdivenden indirdiğini ve arabaya bindirdiğini hatırlıyorum gözümü açtığımda hastahanedeydik..tansiyonum düşmüş ve serum verdiler oruçta gitti anlayacağınız...dr gebelik şüphesi varmı dedi günüm geçmediğini ama olabileceğini söyledik kanımı alıp tahlil yaptılar sonucu daha alamadık ben iyi olunca eve geldik eşim şimdi sonucu almaya gitti keşke gebe olsam..rabbim hayırlısını nasip etsin

geçmiş olsun canım .... umarım bu durum hamilelikten kaynaklanıyordur canım benim ...

günaydın canlarım hayırlı cumalar aysecim geçmiş canım çok ins bi süpriz olur pozitif haber alırsın bitanem ben kadını okudum haberin olsun bende hastanedeyim sonuç brkliyorum e2 tlf giriyorum :-) öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın :16:

canımcım iyi olmana sevindim , ama bir kaç gün sen yine de dikkati elden bırakma .. tekrar geçmiş olsun ..

umarım bu son tedavin olur arkadaşım... inşallah bu sfer her şeyin yolunda gider ve mutlu sona hayırlsıyla kavuşursun . Allah yardımcın olsun ..

aşılaman hayırlı olsun arkadaşım .. inşakkah her şey gönlünce yolunda gittiği gibi sonuda positive olur hayırlısıyla mucizene kavuşursun ..

inan okurken o kadar duygulandım ki gözlerim doldu inan.. çok tebrik ederim arkadaşım... Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım ... inşallah darısı bizlerde hayırlısıyla senin gibi ummadığımız anda mucizelerimize kavuşururz ...

geçmiş olsun canım .... umarım bu durum hamilelikten kaynaklanıyordur canım benim ...

çok teşekkür ederim allah razı olsun...canım eşim aradı hamile değilmişim üzüldüm ama herşey allahın elinde bize birşey demek düşmez..

günaydın canlarım hayırlı cumalar aysecim geçmiş canım çok ins bi süpriz olur pozitif haber alırsın bitanem ben kadını okudum haberin olsun bende hastanedeyim sonuç brkliyorum e2 tlf giriyorum :-) öpüyorum hepinizi kendinize ii bakın :16:

günaydın canım sağol canım allah razı olsun sonucumu aldık negatif..rabbim hayırlı sonuçlar almanı nasip etsin..öptüm canım

günaydın canım ya seninki bambaşka olmuş rabbimin hikmeti işte tedavideyken olmadı tedaviyi bıraktın sürpriz oldu allah sonuna kadar nasip etsin ve hayırlı sağlıklı bi evlat etsin..eşim aradı az önce diyoki hayatım üzülme ama hamile değilsin yaaa...bu da allahtan demek var zamanı..

hayırlısı olsun canım benim ... Allah'ım bizlerin de vakti zamanı geldiğinde çok arzuladığımız mucizlerimizi hayırlsıyla kavuşturacaktır.. sen bugün istirahat et , bol bol sıvı tüket arkadaşım . demek ki direncin kırılıp vücudun susuz kalmış canım ... tekrar geçmiş olsun... şu an iş yerinde olmasaydım seve seve kalan yasinleri okurdum ... cuma vaktinden önce evde olacağıma emin olsam hiç tereddütsüz okumaya razıyım ..

Gunaydın kızlar aysecım gecmıs olsun canım yasını seve seve okurdum bılıyosun ama rutın troıd kontrolum ıcın hastanedeyım oyuzden okuyamıyorum kusura bakma hastaymısında sana yardım etmeyı cok ısterdım mcan Allah razı olsun canım senden evde olsam hafıfletırdım yukunu sımdıden Allah kabul etsın ınsallah bu dualarımız ercelfe bebıs olarak gerı donsun hestıa takvım cok yakısmıs canım:)

canım çok sağol..allah razı olsun mcan aldı çogunu bana 2 tane kaldı..şükür bu haftada tamamladık ......inşallah ercelf arkadaşımıza bebek olarak döner

günaydın Dimplecim .... umarım sonuçların hayırlısıyla iyi çıkar ... çok öpüyorumm...

hayırlısı olsun canım benim ... Allah'ım bizlerin de vakti zamanı geldiğinde çok arzuladığımız mucizlerimizi hayırlsıyla kavuşturacaktır.. sen bugün istirahat et , bol bol sıvı tüket arkadaşım . demek ki direncin kırılıp vücudun susuz kalmış canım ... tekrar geçmiş olsun... şu an iş yerinde olmasaydım seve seve kalan yasinleri okurdum ... cuma vaktinden önce evde olacağıma emin olsam hiç tereddütsüz okumaya razıyım ..

arkadaşım çok teşekkür ederim ya gönlüne yüregine sağlık..burdaki arkadaşlıklar ne güzel ya ben 10 aylık evliyim ve evlenip şehir değiştirdim önceden çevremde hiç arkadaşım yok diye çok üzülüyordum ama sizleri bulduktan sonra hiç umrumda değil..hep allaha dua ederim rabbim sen bana arkadaş vereceksen hayırlı arkadaşlar ver diye onlar sizsiniz canım

Herşeyin bir nedeni ve zamanı var.Rabbim sana en güzel zamanda verecek bebeğini yüzden bugün negatif bence. Geçmiş olsun dikkat et kendine...

arkadaşlar yasini şerifleri okumayan arkadaşlarımızı listeden çıkarmayı düşünüyorum sizce de uygunmu çünkü hala ses seda yok

Herşeyin bir nedeni ve zamanı var.Rabbim sana en güzel zamanda verecek bebeğini yüzden bugün negatif bence. Geçmiş olsun dikkat et kendine...

sağol canım .. bu takvim süper yaa baksana bebeğinin kalbi oluşuyor diyor rabbim nasıl bi kan parçasına can veriyor

canım 4 tane sana fazla oldu hakkını helal et o zaman 2 taneyi ben okurum bende evdeyim bugün .. sağol canım yardımın için ne iyisin ya

ayşe gece rahatsızlandığını yeni gördüm çok geçmiş olsun.orucunu sonra kaza edersin artık üzülme onun için.sonucununda negatif çıkmasına üzüldüm ama demekki daha zamanı gelmemiş.bu arada 4 tane yasini hemen okuyup bitirdim bile.Allah kabul etsin inşallah.eğer kötüysen okuyamazsan 2 taneyide okuyabilirim inan hiç zorlanmadan ve gönüllü olarak okuyorum. o yüzden bu konuda her zaman yardıma hazırım...

yelizcim sanada günaydın.umarım kontrolün iyi geçer ve herşey yolundadır.yasinler ağır gelmedi merak etme ,evde olsan seninde okuyacağından eminim zaten. kendine ve bebeğine çok iyi bak...

Son düzenleme:
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim off burda beklemek ne zor yaa :-( çok sıcak aysecim keşke bi pozitif haberde senden gelseydi keşke havalara ucsqydik sevinçten ama üzülme tatlım o günde gelecek elbet kendine dikkat et canım...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim off burda beklemek ne zor yaa :-( çok sıcak aysecim keşke bi pozitif haberde senden gelseydi keşke havalara ucsqydik sevinçten ama üzülme tatlım o günde gelecek elbet kendine dikkat et canım...

Back
X