selam arkadaşlar.beni birtek yeliz merak etmiş. yokluğumu hiç mi hissetmediniz

sayfalarda da problem olmuş, herneyse aşılamam sorunsuz bir şekilde yapıldı çok şükür çok memnun kaldım canım yanmadı yansa bile dayanırdım zaten karından da takip edildi ben devlet hastanesine gidiyorum biliyosunuz ama çok memnunum doktorum çok titiz di rahim içine spekulum la girmesi biraz zor oldu rahim anomalimden dolayı dar ve küçük olduğu için rahmim ekstradan bir makas kullandı ama o kadar nazikti ki hiç hissetmedim. ama rahim içine girildiğini ve enjekte edildiğini hissettim.vıcıırrrkk diye ses geldi sırıngadan. spermler biz gidiyoruzzzzz dediler adeta :) sol tarafta ya benim rahmim. karından da ultrasonla takip ettiler ve hepsi sola gitti dedi doktorum yumurtamı da gördüm. inşallah tutar kızlar ya. benim ümidim var açıkçası. artık tutmazsa da aşılama defterini kapattık. devlette tüp bebeğe geçmeye hak kazandım bu yapılan aşılama ile. artık tüpe geçeriz olmazsa. ama içime doğuyor gerek kalmicak diye. rabbim güler inşallah yüzüme 3. ve son aşılamam olur diye hep dualar ettim.ve pozitif başladım bu sefer biliyosunuz. eşim bile bir hevesle başladı kontrollerimiz herşeyimiz çok güzeldi erkenden büyüyen yumurtalar şekillleri de düzgündü bu sefer herşey umut vaadediyor. yeterki rabbim ol desin.artık bekleme sürecine girdik. 10 ağustos adet günüm. 8 ağustos da test günüm. fakar işlemden sonra biraz lekelenmem oldu o yüzden adetimde gecikme olucak kesinlikle bundan eminim. hsg ve ilk aşılamamdan sonra da lekelenmem olmuştu ve tam 1 hafta gecikti. ben test yapmicaktım adetimin 3-5 gün gecikmesini beklicektim ama bu durumda yaparım heralde. ama yine de adetimin 3 gün geçmesini beklerim.
artık hayırlısı diyorum...
mda cım liste konusunda haklısın canım çok fazla kişi var aralarında girmeyenler var ve ayrıca dinlenme sürecinde olanları ayrıca dinlenenler diye bir liste oluşturup oraya aktarabiliriz mesela 1 ay dinlenicem yada eylülde başlicam diyenleri. şuan kimin tedavisi sürüyor bulmakta güçlük çektim.nacizhane fikrim. benim 3. aşılamamdı biliyosun test günüm 10 ağustos.
ayrıca bir sonraki yasinimizi bende dimple a okuyalım dedim şuanda tedavide olan o.
ayse cim canım bugün perşembe yetişmicek sanırım yasinler ben kendim için okumuş oluyorum bir sakıncası olur mu bilmem ama yetiştirmek için okurum istersen yarın cuma saatine kadar. ama haberleşmek sıkıntılı olabilir. sabahtan mesaj atarım özelden. bu gece girip bakarım son birkez listenin durumuna.