canım arkadaşım salçalı köfte yemeğinin tarifini istiyorum
Açıklayayım hayatım ,
en son 2 gün önce listeyi düzenlemeye çalışmıştım, fakat sitede oluşan bir hata sebebiyle liste iyice karışık hale gelmiş bende elimde yani bilgisayarımda sakladıgım bir yedeği kullanarak tekrar elimden geldiğince güncellemeye çalıştım ve özelliklede mesaj attım listedeki bilgilerinde yanlışlık olanlar bana bilgi versin hatta karışıklık olabilir özelden mesaj atsın bile yazdım.Ayrıca senide listeye 19/07 de eklediğimiz için elimdeki yedek olan listede adının olmaması da normal, kaldıki yanlışlıklada silmiş olabilirdim ama bu çıkış biraz tuhaf olmamışmı sence?
Burada kimseye kastım yok kaldıki elimden geldiğince iş yerimdeki en küçük zamanlarda bile burası ile ilgilenmeye çalışıyorum ama özel mesajla bana durmu bildirdiğinizde elimden geldiğince güncel tutmaya çalışıyorum.Bu kadar sinirlenmeye karşındakini de yanlış anlamaya sevk etmen bence yanlış olmuş.Ama genede yanlış anlayan bensem bu yazıyı ,lütfen diger arkadaşlarımda dahil olmak üzere beni uyarsın.
mda cım sana katılıyorum arkadaşım günlük hayatının işlerinin dışında burayla ilgilenmek dikkat ve zaman gerektiriyor. ayse arkadaşımız da yasin leri takip ediyor mesela bu bir sorumluluk.sen ne yaparsan benim kabulümdür mesela. ama berra arkadaşımızı da çok uzun zamandır göremiyorduk yanılıyormuyum? hatırlamıyo da olabilirim ama girip haber vermesi gerekmez mi? yada belki de dinleniyordur tedaviye ara vermiştir de ben kaçırmışımdır ama yine de adım silinmiş diye kibarca söyleyebilirdi. tekrar ediyorum liste çok karışık. girmeyenleri hatta başka topiklerde yazıp da buraya uğramayanları çıkartmalıyız. derli toplu olmalı herşey. aşılama listesi tüp bebek listesi ve dinlenenler ara verenler diye...