Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
MCAN..CIM o güzel cümlen içimi ısıttı çok teşekkür ederim,,gelişmelerden mutlaka haberdar ederim zaten.dediğim gibi dediğin gibi hepimizin dileği sağlıklı evlatlar..cinsiyetin nasıl önemi olabilir ki zaten can bu...sağlıklı ve kendine size hayırlı evlat olsun ömrü uzun ve güzel olsun...dualarından eksik etme beni gönlü vefalı arkadaşım sevgilerimle...

ELYASA.....öncelikle tebrik ederim gözünüzaydın olsun..sağlıkla devamı da daim olsun.Ne mutlu canım..yazımı okuduktan sonra merhaba masal ..şeklinde başlayan yazının memorial kısmı ile devam edip neticesinde de hamile olduğunu okumak çok keyifliydi....çok teşekkür ederim desteğin ve ilgin için..uzun araştırmalar ve referans ile gittim ve bu kararı daha oraya gitmeden zaten vermiştim...yanılmadığımı gördüm sonuç ne olur yaşayacaklarım gösterecek kısmetse sonuç ne olursa olsun güvenilir ve doğru bir adreste olduğumu biliyordum yakın çevremde de senin gibi mutlu kalan mutlu dönen çoktu ordan..senin mesajınla bir kez daha bende mutlu oldum çok sağolasın..

BU NASIL BİR YORUM ....NE OLUP BİTTİĞİNİ ANLAMADAN ,,ANLAMAYA GAYRET ETMEDEN,, DÜŞÜNCESİZCE YAZILMIŞ ÜSTELİK BAŞTA MDA..YA VE BERABERİNDE HEPİMİZE AYRI AYRI SUÇLAMADA BULUNULMUŞ..ÇOK ÇİRKİN YORUM BİLE YAPMIYORUM BU TÜR YAZILARA DA ASLA YAPMAYACAĞIM..ÇOK AYIP ÇOK..

YALNIZ ARKADAŞIM...ASIL SEN İSTEDİĞİNDE GELDİĞİNDE İHTİYAÇ DUYDUĞUNDA SANA MORAL VEREN SENİN DERDİNE SORULARINA CEVAP VERİP DESTEK OLAN İLGİLENEN KALDI Kİ BUNA HİÇBİR MECBURİYETİ OLMAYAN SENİ TANIMAYAN VE EN ÖNEMLİSİ SENİN TANIMADIĞIN BUNCA İNSANA NASIL BÖYLE BİR ÇIKIŞ YAPABİLDİN HİÇ Mİ HATRI OLMADI BUKADAR İNSANIN SEN DE ..
İSTERSEN ÖNCE BU YAZDIĞIN YAZIYI BİR DAHA OKU..KENDİNİ SORGULA.BAŞKA TOPİKLERDE ZAMAN GEÇİRDİĞİNE GÖRE BOL VAKTİN VAR EMEĞİNİ ORALARA HARCAMAYA DEVAM ET İSTERSEN..BURADA KİMSEYE HAKSIZLIK EDİLMİŞ BİR DAVRANIŞ YOK OLMAZ DA..DÜŞÜNCELERİ SORULARI İFADE ETMENİN BİR ADABI USLUBU VARDIR BU USLUP TA KESİNLİKLE SENİN SERGİLEDİĞİN ŞEKİLDE DEĞİL EMİN OL...MDA ARKADAŞIMIZIN NE YAZDIĞINI DA BİR DAHA OKU İSTERSEN BANA GÖRE MDA VE HEPİMİZE TOPİK OLARAK ÖZÜR BORCUN VAR.AKSİ HALDE MESAJLAR YAZARSAN DİL YARASI AÇMAYA DEVAM EDERSEN BAŞKA BİR CEVAP ALAMAYACAKSIN EN AZINDAN BENDEN EMİN OLABİLİRSİN...bazı hatalar tolere edilmez bu kadar ağır bir itham ağzından bu kadar kolay çıkabildiyse benim için senin bu sayfada olman bundan sonra bir hata olur..üstelik bu kadar basit ve önemsiz birşey için sanki listede olunca maaş bağlanacak sana topikten..hayır yani silinmiş olsan ne olur ne kaybeder ne kazanırsın amacın burada aynı amaç uğruna mücadele eden umutlanan insanlarla sohbet etmek ise her istediğinde gelir yazarsın söylersin doğru dürüst yine eklenirsin başka topiklerde listelerdeymişsin işte tadını çıkart arkadaşım.kolay gelsin sana umarım hayat geç olmadan sana adap tavır olgunluk sorumluluk kibarlık kazandırır...

canım benim çok teşekkür ederim...sağolasın çok ta incesin ayrıca teşekkür ederim.Seninde hakkında hayırlısı olsun canım,,hsg sonucun güzel çıkmış tüplerin açıksa sıvı birikimin yoksa...rahim ve rahim ağzında herhangi bir sorun görmez ise doktorun histereskopiye de gerek görmez şayet özellikle yapışıklık..hasar..myom..kist gibi bir sorun var ise tüp bebek öncesi histereskopi son derece gerekli ve faydalı da..zaten gereğini en iyisini doğrusunu doktorların söyleyecektir.Tüp bebek öncesi transfere de öncülük yapıyor histereskopiyi rahimi yakından birebir gözlemlemiş oluyorlar..elbet gerek görürlerse ..seçimini yaptığında ve başladığında sana da hayırlı tedaviler diliyorum güzelim...inşallah bu emekler en kısa sürede karşılık bulur sağlıkla...haberleşiriz zaten öpüyorum ben de.

masalcım ağzına sağlık ne güzel yazmışsın..son cümleyi özellkle çok beğendim

rabbim gecenizi nurlandırsın huzurlu mutlu bi güne uyanın inşallah.. hayırlı geceler tatlı uykular

asıl siz uyuyosunuz heeeeey :27:bu ne uyku ya neyse şaka tabi herkese iyi geceler...güzel hafta sonlarınız olsun inşallah....

arkadaşlar demek sizin arkadaşlığınız bu kadar biraz girip yorum yazma listeden çıkarılıyorsun,hiçbir sitede bunu yapmıyorlar size yakıştıramadım zaten arkadaşlık bu değil ,sizinkisi göstermelişmiş...............

asıl biz sana aslını astarını bilmeden bunları yazmayı yakıştıramadık...kaldıki masalında dediği gibi sadece acil ihtiyaç anlarında girip yazdığın ve sonra bir daha uğramaya tenezzül etmediğin için burdaki arkadaşlıkları göstermelik sanıyorsun ama o kadar yanılıyorsunki. burda herşey gerçek herşey hayatın ta kendisi ta özü.en büyük acıları en büyük sevinçleri burda yazdık biz aylardır birbirimize ailelerimize diyemediğimiz dertlerimizi döktük.birbirimiz için üzüldük endişelendik birbirimiz adına çok sevindik.ama sen maalesef kendini gerçekten veremediğin için bunları göstermelik sanmışsın...

bu ay yumurtalar biraz yavaş gelişmiş iğnelere devam etmeye karar verdi doktorum sol da 15 mm sağda 10 ve 11 mm var bugün 6.iğnemi yaptım pazartesi tekrar konrol hayırlısıyla yapılır inş

sakın moralini bozma dimple eninde sonunda o iğneler mutlaka büyütecek o yumurtaları.birçok kişi benim 2.aşılamamı unutamamıştır eminim her kontrolden sonra beni az teselli etmemişlerdi ama emin ol büyüyecekler.zaten doktorunda söylemiştir ama önemli olan süre değil yumurtanın uygun anını yakalamako yüzden kendini sakın sıkma.herşey gönlünce olsun inşallah...

Hangi doktora gidiyorsun canım, merakımı makul gör.

canım ikimizde Memorial de başlıyoruz tedaviye

inşallah canım umarım ugraşlarına deger

merhaba elyesa iyiki yazdın bizlerede umut ldun bizde masal ile beraber kısmetse orada başlayacagız açıkcası birde şehir dışından oralara kadar geldiğimiz için bayagıda heyecanlıyız. Umarım bizlerde senin gibi yazarız hamileyiz diye buralara

inşallah canım umarım uğraşlarınıza değer ben de şehir dışından gittim tatile gittim diye düşünüp içimi rahatlatmaya çalıştım:)) güzel haberlerle dönersiniz umarım

superim... öncelikle bugün kendini daha iyi hissetmene sevindim..kendine sağlığına dikkat et canım.tekrar geçmiş olsun.

gayem....günaydınına cevap veremedim bu hafta iş yoğunluğumdan..ama günün geri kalanı seninde güzel geçsin canım.

ayşe035...çok geçmiş olsun...umarım sağlığını herşeyden ön planda tutarsın...çünkü sağlık olmayınca hiçbirşey olmuyor biliyorsun.bugün yasin listeni yenilediğini düşünerek tekrar yayınlarsan..dimple020 arkadaşımız için sağlıkla okumaya başlayalım.

dimple020....test sonuç değerlendirmenin olumlu olmasını diliyorum canım.bol şans...

ercelf.........daha çok yeni aşılaman en azından bir hafta daha özen gösterseydin günlük aktivitelerine..ev herzaman temizlenir eğilip kalkacak uzanacak hareketlerden kaçınmalısın.üstelik bel ağrım var diyorsun..

mcan.......canım...bu hafta bebeğin cinsiyeti belli olacak az kaldı merakla bekliyorum sağlıklı olsunda ister paşan olsun ister prensesin öpüyorum canım.duaları bol bol tamamlayıp okuyorsun takip ediyorum gönlüne diline sağlık üstelik hamileyken..ne mutlu sana.

durma tabi mecbur kalmadıkça işin gücün olmadıkça çıkma güneş altına biz mecbur heran çıkıyoruz malum iş hayatı..o bile inan zor geliyor 3-5 kez girip çıkmayayım diye iş programlarımı toparlayarak az giriş çıkışa çevirmeye çalıştım hep iki haftadır.Neyse ki bugün bitiyor artık.Toparlıyorum.

Henüz adetim gelmedi fakat bugün yarın hastalanmam gerekiyor belirtilerim var..ne zaman gelecek ne zaman gideceğiz muammasını daha fazla yaşamamak için dün gece yarın sabaha uçak biletlerimizi aldım canım...bugün toparlanacağım kısmetse yarın İstanbul'dayım orada adeti beklemeye devam bir iki güne gelmesi gerek zaten,belki bugün belki yarın:)) gelincede hemen randevu ve hastane inşallah..ilaçlarıda dün aldım dolapta bekliyor bakalım neler olacak kısmet.inşallah hayırlıdır da başlarım tedaviye.değilse de zamanı gelince artık bekleriz yine.benden son haberler böyle...

masalcım mesajlarında beni de unutmayıp iyi dileklerde bulunduğun için teşekkür ederim arkadaşım ...
bugün İstanbul yolcusu olduğunu dile getirmişsin ... umarım bu sefer hayırlısıyla tedavine başlayıp mutlu sona ulaşırsın canım benim ... tedavin boyunca her şey umduğunun üstünde iyi gider ,güzel sonuçlar eşliğinde bizlere mucizeni müjdelemen nasip olur inşallah.. Dualarımız seninle arkadaşım ... Allah yardımcın , şansın bol bol olsun tatlım...

bende 21 temmuzda yatırdım ilk aşılamamı 3 ağustos test günüm gün sayıyorum.İnş bende o listede adımı hamile die görürüm

hayırlsı olsun aşılaman canım , inşallah her şey gönlünce olur... bol şanşlar...

merhaba masal
bende memorialde semra hanıma tüp bebek yaptırdım birkaç gün önce hamile olduğumu öğrendim 4 aşılamadan sonra doktorumuzu bıraktık ve semra hanım ve ekibine güvendik kesinlikle çok iyi bir hastane. bütün personel güler yüzlü ve sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz anlarda hep destek oluyorlar. bu işte profesyoneller. daha önce orayı gitmeyip 4 yılı boşuna harcadığımiçin çok pişman oldum ama belediğime değdi. tahlil sonuçlarına göre ikiz olabilir dedile bakalım yarın doktora gidip keseleri görücez. kesinleşecek.
inşallah sen de benim şuanda yaşadığım duyguları yaşarsın. tüp bebek tedavinde allah yardımcın olsun

tebrik ederim canım ; Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...

bu ay yumurtalar biraz yavaş gelişmiş iğnelere devam etmeye karar verdi doktorum sol da 15 mm sağda 10 ve 11 mm var bugün 6.iğnemi yaptım pazartesi tekrar konrol hayırlısıyla yapılır inş

canımcım hiç stress yapıp moralini bozup tedavinin gidişatı olumsuz etkileme olur mu?? bak bu 3 günlük sürede onlar nasıl gelişip çift sarılılara dönüşecekler görürsün ... güzellikler seninle olsun benim ...

Ayşecim günaydın öncelikle arkadaşım.... günün ve haftasonunun güzel geçmesi dileğiyle..
canım ben dün Dimple arkadaşımızın niyetine yasinlerimi okuyup bağışladım canım ... umarım tez zamanda tedavisinden olumlu sonuç alıp hayırlsıyla meleğine kavuşur..( tabiiki darısı bizlerin başına da ) Bilgine canım...

gayem güzel mesajın için çok teşekkür ederim.Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah.bebeğin cinsiyetini temmuz başındaki kontrolde öğrendim gibi yani kesin bişey söylemek için çok erken ama kemik yapısına göre erkek gibi dedi doktorum.bi dahaki kontolüm on gün sonra o zaman kesinleşecek...

su perisi daha iyi olmana sevindim sıcaklar hepimizi mahvetti ama elden gelen bişey yok maalesef...

ercelf ekstradan 4 tane okudum bitti merak etme.inşallah Allah kabul ederde en kısa zamanda bebeğine kavuşturur senide...

yelizcim cinsiyeti temmuzun başında tahmini olarak öğrendim kemik yapısına göre erkek gibi ama on gün sonraki kontrolde en kesin sonucu alırım o zamana iyice büyümüş olur inşallah...

masalım canım ben gönüllü olarak hepiniz için elimden geleni yapmaya razıyım.inşallah hem okuduğumuz arkadaşlara hem de bana fayası olacak bu duaların.cinsiyet konusunda daha önceki günlerde yazmıştım o zaman çok çok küçük olmasına rağmen kemik yapısına göre erkek gibi demişti doktorum bakalım bu kontrolde herşey kesinleşir ama inan sadece hayırlı vefalı ve sağlıklı bir bebek olsun istiyorum Allah bana ne layık gördüyse o olacaktır eminim.bu arada istanbula gidecekmişin yarın inşallah güzel gelişmeler olur tedaviye başlarsın bir an önce.Allah gönlüne göre versin,masal gibi günler sana çok yakın olsun inşallah....

tugser inşallah ilk aşılamada tutturanlardan olursun sende...

canım güzel temennin için çok sağol ... umarım bizler de en yakın zamanda sizler gibi o kutsal duyguyu tatma fırsatımız olur...
Eli, yüzü düzgün olup sağlığı yerinde olsun da kız ya da erkek olması mühim değil... Allah sağlıkla önce kucağına almayı sonra da analı babalı büyütmek nasip etsin canım...

günaydın bayanlar .... güzel bir haftasonu bizkleri bekliyor olsun ... sevgiyle kalın..:16:

günaydın Mdacım ... nasılsın ? bugün off günün umarım keyifli bir gün geçirir haftanın yorgunluğunu atarsın canım...
bu arada liste çok güzel olmuş ; ellerine sağlık canım... umarım hepimize uğurlu gelir mucizelerimize kavuşturur bizleri...

asıl biz sana aslını astarını bilmeden bunları yazmayı yakıştıramadık...kaldıki masalında dediği gibi sadece acil ihtiyaç anlarında girip yazdığın ve sonra bir daha uğramaya tenezzül etmediğin için burdaki arkadaşlıkları göstermelik sanıyorsun ama o kadar yanılıyorsunki. burda herşey gerçek herşey hayatın ta kendisi ta özü.en büyük acıları en büyük sevinçleri burda yazdık biz aylardır birbirimize ailelerimize diyemediğimiz dertlerimizi döktük.birbirimiz için üzüldük endişelendik birbirimiz adına çok sevindik.ama sen maalesef kendini gerçekten veremediğin için bunları göstermelik sanmışsın...

mcancım ne kadar güzelde söylemişsin gerçekten burda herkes o kadar birbine bağlı ki ben topiği ziyaret etmeyip sizlerden haber almadığımda kendime eksik hissediyorum birimizin mutluluğu hepimizi sevince boğuyor bu arkadaşımızın bu şekilde düşünmesine üzüldüm sevgiyle kal canım...

sakın moralini bozma dimple eninde sonunda o iğneler mutlaka büyütecek o yumurtaları.birçok kişi benim 2.aşılamamı unutamamıştır eminim her kontrolden sonra beni az teselli etmemişlerdi ama emin ol büyüyecekler.zaten doktorunda söylemiştir ama önemli olan süre değil yumurtanın uygun anını yakalamako yüzden kendini sakın sıkma.herşey gönlünce olsun inşallah...
bozmuyorum canım hayırlısı ama şunu anladım ki benim vucudum bu kullandığım ilaşlara çok çabuk alışkanlık gösteriyor hep ilk tedavilerde gelişmeler çok güzel 2. 3. seferlerde gelişmeler yavaşlıyor ama olsun sıkmıyorum canımı çok da kötü değil inş bizde o anı yakalarız canım gelir bebiş kendine ve bebeğine iyi bak canım :54:
masalcım mesajlarında beni de unutmayıp iyi dileklerde bulunduğun için teşekkür ederim arkadaşım ...
bugün İstanbul yolcusu olduğunu dile getirmişsin ... umarım bu sefer hayırlısıyla tedavine başlayıp mutlu sona ulaşırsın canım benim ... tedavin boyunca her şey umduğunun üstünde iyi gider ,güzel sonuçlar eşliğinde bizlere mucizeni müjdelemen nasip olur inşallah.. Dualarımız seninle arkadaşım ... Allah yardımcın , şansın bol bol olsun tatlım...

hayırlsı olsun aşılaman canım , inşallah her şey gönlünce olur... bol şanşlar...

tebrik ederim canım ; Allah hayırlısıyla tamamına erdirip sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah...

canımcım hiç stress yapıp moralini bozup tedavinin gidişatı olumsuz etkileme olur mu?? bak bu 3 günlük sürede onlar nasıl gelişip çift sarılılara dönüşecekler görürsün ... güzellikler seninle olsun benim ...
inş canım benim inş çift çift olsunlar :D tüm güzellikler mutluluklar seninlede olsun canım :54:
Ayşecim günaydın öncelikle arkadaşım.... günün ve haftasonunun güzel geçmesi dileğiyle..
canım ben dün Dimple arkadaşımızın niyetine yasinlerimi okuyup bağışladım canım ... umarım tez zamanda tedavisinden olumlu sonuç alıp hayırlsıyla meleğine kavuşur..( tabiiki darısı bizlerin başına da ) Bilgine canım...

allah kabul etsin canım ağzına yüreğine sağlık çok teşekkür ederim allahdualarımızı kabul eyler inş güzel diellerin için tşkr ederim inş hepimiz kavuşacağız meleklerimize :54:

bozmuyorum canım hayırlısı ama şunu anladım ki benim vucudum bu kullandığım ilaşlara çok çabuk alışkanlık gösteriyor hep ilk tedavilerde gelişmeler çok güzel 2. 3. seferlerde gelişmeler yavaşlıyor ama olsun sıkmıyorum canımı çok da kötü değil inş bizde o anı yakalarız canım gelir bebiş kendine ve bebeğine iyi bak canım :54:

inş canım benim inş çift çift olsunlar :D tüm güzellikler mutluluklar seninlede olsun canım :54:

allah kabul etsin canım ağzına yüreğine sağlık çok teşekkür ederim allahdualarımızı kabul eyler inş güzel diellerin için tşkr ederim inş hepimiz kavuşacağız meleklerimize :54:

hayırlısıyla inşalla canım benim... o günlerde gelecek bir gün mutlaka inşallah..
rica ederim ne demek .. bir an önce okumak istedim senin niyetine arkadaşım..:16::54:

günaydın topiğimizin güzel anneleri güzel bayanları güzel bir gün, umut dolu, neşe dolu, arkadaşça, yaşam dolu, değerli bir gün, ılımlı, nedensiz bir gün olması dileği ile günaydınlar olsun.:16::16::16:
Eki Görüntüle 473997

dün iş yerine gelmediği ve pazartesi de doktora gideceğim için bugün tatil yok iş yerindeyim ama olsun bu haftada böyle olsun artık :D bende sizlerde doldururum mesaimi :1:

dün iş yerine gelmediği ve pazartesi de doktora gideceğim için bugün tatil yok iş yerindeyim ama olsun bu haftada böyle olsun artık :D bende sizlerde doldururum mesaimi :1:

Allah kolaylıklar versin canım benim... pazartesi günü güzel haberler eşliğinde bugünün acsısnı çıkartırsın :34:

mrb arkadaşlar aranızda hem polikistover olup hemde tüpleri kaplı olan ve hamile kalan varmı yani du durumları yaşayan biri varmı aklım karma karışık ya lütfen yardımcı olun :(

Sardunyacım hoşgeldin ... bu arada hsg sonuçlarının güzel çıktığına sevindim .. umarım bundan sonra tedavinde pürüzler olmadan yola devam edersin canım ...

Back
X