Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
mrb arkadaşlar aranızda hem polikistover olup hemde tüpleri kaplı olan ve hamile kalan varmı yani du durumları yaşayan biri varmı aklım karma karışık ya lütfen yardımcı olun :(

mrb canım günaydın bende pko ar ama tüplerim açık ama ahamile değilim henüz :( yine de sormak istediğin sorular olursa yardımcı olurum canım

mrb canım günaydın bende pko ar ama tüplerim açık ama ahamile değilim henüz :( yine de sormak istediğin sorular olursa yardımcı olurum canım

ya çok sağol çok teşekkrm edrm yardımcı olmya çalıştığın için ya kendimi çok çaresiz hissdeyorum hsg çekindim filmim net çıkmamış kendimi çok kastğım için oyüzden bu filme göre kapalı gözüküyo tüplerim ama emn olmk için ikinci hsg istediler inşllh açık çıkr 2 yıldır bebek istyoruz olmuyo adette olmuyorum zaten bebek için tedaviye başladınmı sen ?

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak

uzun süredir giremiyorum sory ama kalbim ve iyi dileklerim sizinle bir kaç sayfa okuyabildim anladıgım kadarıyla............. masal canımm tüp için istanbula gidiyormuşsun hadi hayırlısı inşallah bebişle dönersin canım ............ ercelf yumoşların olmuş aşılama bile olmuşsun ben sana 75 az geliyor dememişmiydim tatlım inşallah 2 yumoşunda bebiş olur ................................mda canım sanada istanbul yolları gözükmüş hayırlısı olsun canım umarım her şey istedigin gibi olur ve bunca emeklerin ve sabrın meyvesi alınır buradaki arkadaşlar ne kadar güçlü ve sabırlı oldugunuzu kendinize ara sıra hatırlatın bu taktir edilecek ugraşlar ............. sanırım liste konusunda problem çıkmış o listeyle ugraşmanın ne kadar zman ve dikkat alabilecegini tahmin ediyor ve mda seni bu sormlulugu aldıgın için tebrik ediyorum bence ay itibariyle tedaviye başlayanlar ve hamişler dışın da listeye isim yazmak bile gereksiz boşuna liste uzuyor ve netligi kayboluyor..........................hastiya çoook sevindim canım bayılıyorum böyle süprizlere canım saglıklı kucagına alırsın inşalllah ........... ismini yazamadıgım diger arkadaşlar umarım en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız ............. ben beklemedeyim hala maddiyatı ne zaman toparlarız bilemiyorum onun için tarihte belli degil bu arada rejime başladım veee 2 kilo verdim ideal kilom 52 ye azimle ilerleyecegin :))) çok sık giremiyorum yazacak pek bir şey de yok benden yana ama kalbim ve dualarım sizinle muuuuuuuuuuuuuuccccccccccckkkkkkkkkkk

mrb arkadaşlar aranızda hem polikistover olup hemde tüpleri kaplı olan ve hamile kalan varmı yani du durumları yaşayan biri varmı aklım karma karışık ya lütfen yardımcı olun :(

ya çok sağol çok teşekkrm edrm yardımcı olmya çalıştığın için ya kendimi çok çaresiz hissdeyorum hsg çekindim filmim net çıkmamış kendimi çok kastğım için oyüzden bu filme göre kapalı gözüküyo tüplerim ama emn olmk için ikinci hsg istediler inşllh açık çıkr 2 yıldır bebek istyoruz olmuyo adette olmuyorum zaten bebek için tedaviye başladınmı sen ?

canım kendini kastığın için öyle çıkmıştır belki inş açıktır belki hsg çekilirken açılır canım üzme kendini benim 3, aşılama olcak canım bu ay sen çektir 2. hsg nı de ihmal etme hakkında hayırlısı olsun canım

canım kendini kastığın için öyle çıkmıştır belki inş açıktır belki hsg çekilirken açılır canım üzme kendini benim 3, aşılama olcak canım bu ay sen çektir 2. hsg nı de ihmal etme hakkında hayırlısı olsun canım

amin canım inşallah açık çıkarda drek tüp bebeğe başlamazlar çünkü maddi açıdan bunu kaldıracak gücüm yok ve ailelermiz bilmyo onlardanda isteyemyiz şuanda adet olmayı bekliyorum adet bitiminde tekrar çekinicem neolur dua edin benm için açık çıksın ilk hap veriliyomuş polikistoverde öylemi peki inşallh en yakın zamnda hamile kalırsın canım Allah tüm evlt sahibi olmk isteyenlere nasip etsin

uzun süredir giremiyorum sory ama kalbim ve iyi dileklerim sizinle bir kaç sayfa okuyabildim anladıgım kadarıyla............. masal canımm tüp için istanbula gidiyormuşsun hadi hayırlısı inşallah bebişle dönersin canım ............ ercelf yumoşların olmuş aşılama bile olmuşsun ben sana 75 az geliyor dememişmiydim tatlım inşallah 2 yumoşunda bebiş olur ................................mda canım sanada istanbul yolları gözükmüş hayırlısı olsun canım umarım her şey istedigin gibi olur ve bunca emeklerin ve sabrın meyvesi alınır buradaki arkadaşlar ne kadar güçlü ve sabırlı oldugunuzu kendinize ara sıra hatırlatın bu taktir edilecek ugraşlar ............. sanırım liste konusunda problem çıkmış o listeyle ugraşmanın ne kadar zman ve dikkat alabilecegini tahmin ediyor ve mda seni bu sormlulugu aldıgın için tebrik ediyorum bence ay itibariyle tedaviye başlayanlar ve hamişler dışın da listeye isim yazmak bile gereksiz boşuna liste uzuyor ve netligi kayboluyor..........................hastiya çoook sevindim canım bayılıyorum böyle süprizlere canım saglıklı kucagına alırsın inşalllah ........... ismini yazamadıgım diger arkadaşlar umarım en kısa zamanda bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız ............. ben beklemedeyim hala maddiyatı ne zaman toparlarız bilemiyorum onun için tarihte belli degil bu arada rejime başladım veee 2 kilo verdim ideal kilom 52 ye azimle ilerleyecegin :))) çok sık giremiyorum yazacak pek bir şey de yok benden yana ama kalbim ve dualarım sizinle muuuuuuuuuuuuuuccccccccccckkkkkkkkkkk

sevoooooo canım hoşgeldin özlemiştik seni tatilciler bir bir dönüyor aramıza sevde de yazdı birkaç sayfa geride :) haberleştik..kilo vermişsin canım süper tam zamanı zaten bu sıcaklarda güzel kilo verilir. valla benim geçen ay iptal edilen sürüncemede bizi kahreden aşılamamdan sonra bu ay ne olduğunu anlayamadık bir de baktık ki aşılama olmuş. 14. günümde yapıldı düşükten sonra ilk kez bu kadar erken büyüdü. bakalım kısmet artık Allah ın takdiri.test günüm 10 ağustos.canım çok geç kalmadan denemelisin bence tüp bebek. vazgeçme sakın senin yaşında anne olan çok insan var. maddi anlamda Allah yardımcınız olsun inşallah.

canım benimde rahim filmim vardı 2 sene öncesinden.şimdi tüpe geçerken tekrar istedi doktorum.sanırım tüptede kanaldan sıvı sızması gibi bişi olabiliyormuş.onu anlayabilmek için doktorum rahim filmine bakalım dedi.yani eğer filmi uzun süre önceden çektirdiysen tekrar isteyebilir.ama histereskopiyi bende bilmiyorum.

1,5 yıl önce çektirmiştim rahim filmini canım. bakalım eğer tutmazsa aşılamam gidp hem bir özel merkezle görüşüp sorarım.sağol

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum gecen ay kist oluştugu için aşılama yapılamadı bu ay yapılacak inş pazartesi aşılama olacak dualarınızı bekliyorum inş bu hayırlı ayda hepimizin dualarını kabul eder bır an önce bebeklerimizi kucagımıza alırız

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum gecen ay kist oluştugu için aşılama yapılamadı bu ay yapılacak inş pazartesi aşılama olacak dualarınızı bekliyorum inş bu hayırlı ayda hepimizin dualarını kabul eder bır an önce bebeklerimizi kucagımıza alırız

hayırlsısı olsun arkadaşım .. umarım bu son tedavin olup hayırlsıyla meleğini müjdelersin bizlere...

Selam kızlar hepınızı gayem sen acıksın lk sen gorceksı doktordan cıktık sımdı oglum gelıyo zaten hısedıyodum topıgımızde hıc kız yok masallah hepımızınkı oglan hadı hanımlar gelınler lazım bıze:)

Selam kızlar hepınızı gayem sen acıksın lk sen gorceksı doktordan cıktık sımdı oglum gelıyo zaten hısedıyodum topıgımızde hıc kız yok masallah hepımızınkı oglan hadı hanımlar gelınler lazım bıze:)

Gözün aydın. Oğlan geliyomuş.Ya bu ara hamile arkadaşlarımın hepsinin oğlu olacak, bu topiktede 3 oğlan.Valla kız yokmu yaa:)) Neyse sağlıklı olsun da ne olursa olsun.Bende bugün testi tekrarladım 478,8 olmuş.Bir buçuk günde iki katına çıkmış.Bu defa oldu galiba (hala kimyasal mı acaba diye endişeleniyorumda) Bakalım şimdi kese heyecanı, ardında kalp atışları, cinsiyeti...Yaşadığın heyecanı bana da nasip etsin inşallah.Darısı topiğimizdeki bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah...

tebrik ederim yeliziz:)allah analı babalı büyütsün........

Gözün aydın. Oğlan geliyomuş.Ya bu ara hamile arkadaşlarımın hepsinin oğlu olacak, bu topiktede 3 oğlan.Valla kız yokmu yaa:)) Neyse sağlıklı olsun da ne olursa olsun.Bende bugün testi tekrarladım 478,8 olmuş.Bir buçuk günde iki katına çıkmış.Bu defa oldu galiba (hala kimyasal mı acaba diye endişeleniyorumda) Bakalım şimdi kese heyecanı, ardında kalp atışları, cinsiyeti...Yaşadığın heyecanı bana da nasip etsin inşallah.Darısı topiğimizdeki bekleyen tüm arkadaşlarımıza inşallah...

tebrik ederim yeliziz:)allah analı babalı büyütsün........

sagolun kızlar hestıacım hala kımyasalmı dıye dusunme doktordan randevu aldınmı keseyı gor ınan rahatlarsın ozaman ınanırsın hamıle olduguna sardunyacım Rabbım sana ve tum bebıs ısteyenlere nasıp etsın ınsallah

canım güzel temennin için çok sağol ... umarım bizler de en yakın zamanda sizler gibi o kutsal duyguyu tatma fırsatımız olur...
Eli, yüzü düzgün olup sağlığı yerinde olsun da kız ya da erkek olması mühim değil... Allah sağlıkla önce kucağına almayı sonra da analı babalı büyütmek nasip etsin canım...

inşallah canım en kısa sürede sizlerde bu duyguyu yaşayacaksınız sadece sabırla beklemek gerekiyor.bu arada güzel dileklerin için çok teşekkürler umarım bende diğer hamilelirmizde sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız....

== gayem07 =3tane okudu
== ben =3 tane okuyacak
== yeliz2 = 3 tane okuyacak
== superisi =3 tane okuyacak
== minikmeleğim38 =2 tane okuyacak
== mcan84 =3 tane okuyacak
==ecrin0134 = 2 tane okuyacak
== ercelf = 3 tane okuyacak
== mda = 2 tane okuyacak
== sincap08 =2 tane okuyacak
== sardunya =2 tane okuyacak
== mavi_58 =2 tane okuyacak
== berra35 = 2 tane okuyacak
==neevercare =2tane okuyacak
==masall35 =2tane okuyacak
==doydo =2tane okuyacak
== dimple020 = 3 tane okuyacak

ayşecim bende biraz önce dimple için 3 yasin okudum.listede güncellersin .bu arada gene ekstradan okumak gerekirse seve seve okurum aklında olsun...
amin canım inşallah açık çıkarda drek tüp bebeğe başlamazlar çünkü maddi açıdan bunu kaldıracak gücüm yok ve ailelermiz bilmyo onlardanda isteyemyiz şuanda adet olmayı bekliyorum adet bitiminde tekrar çekinicem neolur dua edin benm için açık çıksın ilk hap veriliyomuş polikistoverde öylemi peki inşallh en yakın zamnda hamile kalırsın canım Allah tüm evlt sahibi olmk isteyenlere nasip etsin

merak etme direk tüpe başlamazlar önce en az 2 aşılama yapılması gerekiyor...

figen umarım aşılaman sorunsuz bir şekilde yapılır sonucunda da yüzün güler...

yelizcim senindemi oğlan maşallah...inşallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına alırsın...

hestia değerinin yükseleceğinden şüphem yoktu zaten eğer dış gebelik falan olsaydı ne ilk testte ne de ikincisinde bu kadar yüksek çıkmazdı.inşallah herşey hep yolunda gider ve sağlıklı bir şekilde kucağına almak nasib olur...

slm kızlar bir kaç gündür giremedim bilgisyarım bozuldu nihayet bugün kavuştum kim ne yaptı güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım henüz. özledim hepinizi:54::54::54::54::54::54::54:

yelizcim seninde oğluşun geliyo demek çok sevindim rabbim diğer arkadaşlarımızada nasip etsin inşallah....bundan sonraki kim hamişse onun kızı olacak gibi geliyo bana

canım çok sevindim oğluşun olacakmış ne güzel..allahım sağlıklada kucağına almayı nasip etsin inşallah..2013 yılı erkek yılıymış zaten canım bakalım diğer hamilelerin bebişlerinin cinsiyeti ne olacak..sende şimdiden gelin arayışına başla bakalım :1:

canım tebrik ederim gerçekten oğlan yılı sanırım hiç kızımız yok hep erkek tosuncuklar geliyor :) artık maviş hazırlıklara başlarsın :)

canım değerin çok güzel yükselmiş artık içini ferah tut bebeğini ve kendini rabbime teslim et hiçbişeycik olmaz hayırlısıyla.

slm kızlar bir kaç gündür giremedim bilgisyarım bozuldu nihayet bugün kavuştum kim ne yaptı güzel haberler varmı geçmişi okuyamadım henüz. özledim hepinizi:54::54::54::54::54::54::54:

nevrace ve hatisim süpriz hamilelerimiz canım. sen iyisindir inşallah bebeğin de iyidir.benim de aşılamam oldu çok şükür bekleme sürecine girdim 10 ağustos test günüm.

Back
X