Aşılama Aşılama olsun ,Tüp olsun Bebişler bizimle olsun.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım çok haklısın eskisi gibi hepimiz aynı anda denk gelemiyoruz.yaz bir geçsin bak sen topiğin haline sayfalar fıldır fıldır geçer ben her gün geliyorum muhakkak okuyorum her yazılanı :)))
hep takipteyim yani yoğunluktan yazamıyorum ama madem özlendim çenem düşer artık :))))

Biliyorsun ikizler burcuyum sus desen susmam artık :))))

çok çok öpüyorum hepinizi :))

Son düzenleme:

Rana gücüne hayran kaldım gerçekten,Bizde bir gün anne olacağız ve bu topikteki bütün annelerin bebekleri daha özel ve daha kıymetli olacak asla pes etmek yok,tekrar geçmiş olsun canım benim.
çok öpüyorum..

Beni de şirin yap ben hangi şirin olurdum :)))

Ercelf, canım inşallah arka arkaya tüp annesi oluruz.:)))

Mcan84,ilgin için teşekkürler canım bizi yanlız bırakmadığın içinde inşallah bizde bir gün senin hissettiklerini hissederiz.:))

Su perisi,canım inşallah sen de tüpe hiç gerek kalmadan,aşılama annesi olur çıkarsın :)))

Valla artık hepimiz sırayla anne olsakta bir olsun iki olsun bebişler kucakta olsun topiği kursak :)))

Son düzenleme:

canım evet bel fıtığı problemimde var napalım bebeğimiz yeterki sağlıklı gelsin 2.trimestr rahat geçer yazıyor her yerde annenin en rahat dönemi deniyor ama ben hiç öyle değilim bazen adım atamıyorum yatarken bile dönmekte zorlanıyorum ama sağlık olsun diyorum,anneler hep fedakardırya bende daha hamileyken başladım.klima ayarlarına gelince yıllardır hep dediğin gibi yapıyoruz ama yinede oluyor canım...10 gün antalyada olmicam memlekette serinlerim artık...

kızlar dün sağlık ocağındaydım ebe kontrolüne gittim kalp atışlarını dinledik,birde bu zaman kadar 4 kilo almışım okadar sevindimki inşallah hep böyle gider.

GÜNAYDIN GÜZEL BAYANLAR.....sağlıklı ,umutlu, mutlulukla dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle öpüyorum hepinizi

kızlar dün sağlık ocağındaydım ebe kontrolüne gittim kalp atışlarını dinledik,birde bu zaman kadar 4 kilo almışım okadar sevindimki inşallah hep böyle gider.

maşallah size inş sağlıklı bi şekilde kucağınada alırsın canım

hiç yalnız bırakırmıyım medids sizi sağlığım yerinde oldukça burdayım.bu arada önerdiğin topik adı müthiş.inşallah öyle bir topik açmakta nasip olur...

mavicim her şeyin yolunda gitmesine çok sevindim inşallah hep böyle devam eder...

kızlar nasılsınız evet topikte bi hareketsizlik var önceki gibi değil ama yaz olması ve yeni tedavilerin olmaması bunda etkili bence de.
bu arada kızlar benim günüm geçti ayın 10 unda gelmesi gerekiyordu halen yok ortada
haziran ayında başarısız bi aşılamamız olmuştu acaba tedavinin etkisiyle temmuzda hamile kalmış olabilir miyim?
zaten temmuz ayında da öyle aman aman gelmedi bi 10 gün sonrada damla damla gelmişti bu ay hala gelen giden yok?
yarında lazer operasyon yaptırıcam ama ilk önce bu akşam test alıp sabah erkenden yapmak eğer hamileysem lazer operasyonunu ertelememiz gerekir çünkü bebeğe zarar verebiliyor diye okumuştum bi sayfada
evet arkadaşlar sizce hamile olabilir miyim??????????

hamile olma ihtimalin var cnm bence git bir test al ve hemen yap..dediğin gibi lazer bebek için zarar verir..inşallah hamilesindir bizleride haberdar et..

hamile olma ihtimalin var cnm bence git bir test al ve hemen yap..dediğin gibi lazer bebek için zarar verir..inşallah hamilesindir bizleride haberdar et..

inş su perisibiraz önce ablamla konuştum oda rüyamda gördüm seni dedi hemen bi test yaptır dedi.
çalıştığım için akşam acile gidip kan testi yaptırıcam artık kesin çözüm yarın sizlerlede paylaşırım sonucu inş bayram hediyesi olarak gelir topiğimize ve bizlere....

Günaydın burcu, bence sabahı bekleme bugün yap testi.Zeten 6 gün geçmiş hamilelik varsa idrar testinde de çıkar.İnşallah hamilesindir. Ben tüp tedavisinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım.Aşılama ve tüp tedavisinde ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyormuş o yüzden tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalanların sayısı az değil.

benimde adet günüm 11iydi ama gelmedi senin gibi..dün idrar testi yaptım negatifti hala gelen giden yok..inşallah senden güzel haberi alırız yarın..

elbette olabilirsin burcu...umarım da hamilesindir madem 6 günün geçti bir haftaya ramak kalmış ben senin yerinde olsaydım idararla uğraşmaz direk kan testi yaptırırdım dayanmanı taktir ettim bunca gün şayet adetin düzenli ise büyük gecikme 6 gün ..hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…