- 9 Haziran 2009
- 476
- 52
- 318
- 39
Günaydın burcu, bence sabahı bekleme bugün yap testi.Zeten 6 gün geçmiş hamilelik varsa idrar testinde de çıkar.İnşallah hamilesindir. Ben tüp tedavisinden sonraki ay kendiliğinden hamile kaldım.Aşılama ve tüp tedavisinde ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyormuş o yüzden tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalanların sayısı az değil.
Selam hanımlar aranıza en gec katılan benım yıne nasılsınız bakalım mavıcım harseyın yolunda gıtmesıne sevındım tetonoz asını vuruldunmu sen canım ben haftaya vurulcam nasıpse cok acıtıyo o ama napalım elımız mahkum bende daha 2 kılo aldım ve fazla kılo alcam dıye odum kopuyo nasıl verılır o kılolar sonra doktor dıyo 12 kıloya kadar normal alabılrsın bende ıcımden yokya sen vermeye ugrascan o kıloları deme dıyorum:) gercı oglum saglıkla gelsınde kılolar ona feda olsun
merhaba canım devamlı olarak ağrım yok ama birden sancı belime sızı atıyor ve ben daha banyo yapmadım birazdan banyo yapıcam oruçta tutamadım çünkü az da olsa kanama görüyorum
benim rahim filmi çekildikten sonra çok ağrım oldu doğum sancısı nasıl bişeydir bilmiyorum ama bu gerçekten çok kötüydü o yüzden seni anlayabiliyorum bide benim yanımda kimse de yoktu tek gitmiştim eşim izin alamamıştı bilsem o kadar acı çekeceğimi mutlaka getirirdim yanımda.
canım bende bayramdan sonra olcam asımı benımde kolum 1 hafta sızlar oyuzden sadece 1 kere vuruldum ve dogumdan sonrada tamamlancak neyazıkı kacısım yok hemsıre pesımı bırakmıyo:) canım bızım gelınde 30 kıloya yakın aldı ama o normalde zayıf ve cok cabuk verdı kılolarını sana soylemıslerdır gercı ama dogumun normal olursa korse gıy sezeryan olursada tulbentle sar kı gobegın sarkmasıncanım benim asıl muaynem yarın öğlen 4 boyutlu ultrason randevum var bakalım yarın oğluşumuz nasılmış göreceğiz.benim tetonoz aşılarım tamdı hastanede çalıştığımdan mecburi bütün personel aşı oluyoduk,bitti diyordum ama ebe 1 tane daha vurcaz dedi dün yapması lazımdı benim kolum 1 hafta ağrıyor omzumu kaldıramaz oluyorum oyüzden bayramdan sonra yaptıracağım,inşallah.artık doğumdan sonra veririz kiloları yapacak bişey yok ben erteleyemem bile bel sorunumdan dolayı fazlalığı bir an önce atmam gerekiyor.benim yengem 30 kilo almıştı çok zayıftı hamile kalmadan önce 30 kilo ne demek balon gibi geziyordu çok yiyodu kendisi,hakkımızda hayırlısı olsun canım...
merhabalar arkadaşlarım 1 aydır yasini şerif okuyoruz rabbim kabul ederse su ana kadar 4 arkadaşımız için okuduk .. yarın yeni liste yapacağım mazereti olup listeden ismimi çıkarmamı isteyenler varsa bana özel mesajla bildirsin kimin için okumamız konusundada sadece özel mesaj bekliyorum. allaha emanet olun
ahh canım yaa nerdee keşke olsam..valla şimdi dışarı çıkıyorum şeytan diyo git kan testi yaptır en azından için rahatlasın..eşimde ümitli olabilirsin diyo..bilmiyorum canım valla..yaptırıp gelirim muhtemelen testi haber veririm gelince..öpüyorum çok..
su perim günaydın. ben adet oldum. c.tesi için ne olur ne olmaz randevu alacağım. eğer eşimin iş durumuna uymayacaksa iptal ederim randevuyu. hamile değilsen kırmızılar daha fazla bekletmez inş. canım.
çok merak ettim 2 sinide cevap alan versa yazsın ne olur
gözünaydın tatlım ne güzel seninki zamanında gelmiş..inşallah eşin işlerini ayarlayabilir sende yaptırırsın aşılamanı..ben hamile değilim malesef kırmızılarında gelmeye niyeti yok bende saldım gitti..
canımcım testi yaptırdım yine beklenen sonuç yine negatif..ama bu sefer gülerek karşıladım sonucu..üzülmedim hatta ve kendime inanamadım nasıl böyle oldum diye..alıştım artık aynı sonucu almaya tabi..bayram müjdesi vermek isterdim sana ama nasip..doktorumu aradım sonra dedim adet olmadım oda bikaç gün daha bekle dedi bayramdan sonra görüşelim duruma bakarız dedi..birde ayın 23ünden sonra 2 hafta tatile çıkıyomuş eğer olurda adet olursam o izinde olduğunda aşılamamın yapılmış olması gerekiyo ordaki başka doktora yönlendiririz o yapar dedi..zaten 3.aşılamayı istemiyodum bunu duyunca iyice soğudum aşılamadan..akşam eşimle konuşucam ikna etmeye çalışıcam ekim sonunda tüp bebek için bakalım..bende haberler böyle canım..
medidscim her şeyin yolunda gidip yeni tedavin için gerekli olan evrakları sorunsuz biçimde hazırlamana sevindim canım ... inşallah tedavi sürecinde de sorunsuz biçimde yol alır hayırlısıyla meleğine kavuşursun canım ... Allah yardımcın olsun...Kızlar bende pazartesi doktora gittim tüp bebek için, bütün evraklarım tamamlandı muayene oldum her şey gayet iyiymiş sperm sonuçları da iyi çıktı, smear örneği aldılar muayene sırasında o da temiz çıktı sonucunu bugün aldım :)))
artık dosya da bütün evraklarım hazır rapor için onay bekliyorum.sanırım önümüzdeki ay başlarız tüp bebeğe
bir an önce başlamak istiyorum insan her geçen gün daha da yorulduğunu hissediyor.Umarım hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşuruz. :))))
Bu 3.gün oldu haber yok senden..dünde yazdım rahatsızdın en son umarım iyisindir gayem...
gayem günün ilk yazanlarındandın sende ama günlerdir yoksun umarım herşey yolundadır...
nerelerdesin canım umarım iyisindir hastaydın iyileşmişsindir inşallah..
canımcım testi yaptırdım yine beklenen sonuç yine negatif..ama bu sefer gülerek karşıladım sonucu..üzülmedim hatta ve kendime inanamadım nasıl böyle oldum diye..alıştım artık aynı sonucu almaya tabi..bayram müjdesi vermek isterdim sana ama nasip..doktorumu aradım sonra dedim adet olmadım oda bikaç gün daha bekle dedi bayramdan sonra görüşelim duruma bakarız dedi..birde ayın 23ünden sonra 2 hafta tatile çıkıyomuş eğer olurda adet olursam o izinde olduğunda aşılamamın yapılmış olması gerekiyo ordaki başka doktora yönlendiririz o yapar dedi..zaten 3.aşılamayı istemiyodum bunu duyunca iyice soğudum aşılamadan..akşam eşimle konuşucam ikna etmeye çalışıcam ekim sonunda tüp bebek için bakalım..bende haberler böyle canım..
kızlar bende sizden etkilendim ve cumartesiden bu yana beklediğim adetim gelmeyince kantesti değil ama idrar testi yaptım ama negatif malesef.kızlar bu ay neden gelmez oldu bizim bu kırmızılar anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?