seni gördüğüme sevindim canım..evet bende klomen sayfasını kapattım artık...burdayız inşallah...sevo ya mesaj attığın iyi olmuş..bende düşünüyordum...canım bugün olanları bi bilsen...ömür törpüsü hayatımız gerçekten...bi aksiliktir gidiyor...bugün adetimin 8.günü...sabahın köründe düştük yollara..erzuruma vardık..doktor ameliyattaymış..13:45 e kadar bekledim..neyse geldi doktorum..tamam dedi bakalım ofis histereroskopiyle, geçtim muayene odasına oturtular koltuğa malum...tam hocayı bekliyoruz gerizekalı hemşire elindeki kameralı cubuğu yere düşürdü...ve bozuldu...kalk dediler sonra..malesef bakalamadılar..doktorumda yapacak bişey yok..tamire göndereceğiz dedi...(ucunda kameralı bir ince uzun cubuk..televizyondan direk içini seyredebiliyorsun,,)kadın doğumdan önce kulak burun boğaza gittik eşim için..orda aynısını yaptılar burnun içini kulağın içini televizyondan seyrediyorsun..yeni bir teknoloji galiba...yaaa.canım..böyle..el elde baş başta ğeri döndük..8.günüm olduğu için hiç bişeyde yapmadı..zaten yapmam dedi bi sorun varsa boşu boşuna olur diye...ya erçelf ben ne yapayım şimdi..ağlaya ağlaya geldim buraya..sinirlerim laçka...oyuncak olduk bu hastane ellerinde..keşke hiç rahim filmi cektirmeseydim diyorum..kabarcıkmı ne haltsa bakamadı işte..bende diyorum bişey olsaydı bunca zamandır niye görünmedi bu...eğer gerçekten bişey varsa geçen sene nasıl hamile kaldım..ya kafam karmakarışık...boşuboşuna geçiçek bu ayda..rahim filminin üstüne bi aşılama iyi olmazmıydı..ama şimdi bi sonraki ay gel diyor tabi alet yapılırsa...Allahın memleketinde 50 küsür yıllak hastanede bi alete kaldık...özel hastane var orda o cihazdan varmış ama yorumlayacak doktor yok...ya inanamıyorum..şark gerçekten böyle bişeymiş anladım bunu...ne yapacağım ben şimdi....???cok canım sıkkın..